Bolna prostata
Poznat
- Poruka
- 7.143
Da li u homotor uključuješ Bredlija Meninga, koji je takođe sarađivao sa vašom ruso-komunističkom špijunažom.
Nece valjda saradjivati s muslimanima koji vole babe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li u homotor uključuješ Bredlija Meninga, koji je takođe sarađivao sa vašom ruso-komunističkom špijunažom.
Шта шмрче, спид ил коку? Мени личи на коку и то се баш добио.
Ovde ljudi nikako da shvate da se u 21. veku jednostavno ne možete ponašati kao u 19. veku, tako što ćete izvršiti invaziju na drugu zemlju.
Vazan Ukrajinski dokumenat koji je zaplenjen ., a u njemu "lepo pise da Kijev ima necasne namere po pitanju dogovora iz Minska" :
http://cs7001.vk.me/c7008/v7008907/2203f/Z0Wez7kv2Ho.jpg
Pogledajte prilog 346896
Из котла се чује сквииии, сквиии, а са крсте типковница бојна одговара са кмеее, кмееее...
A gde je pecat ?
Ovim Ukrajincima ne mos dati ni dve guske na cuvanje,.........ukrali bi im Rusi.![]()
Šta sutra?
Porošenko naredio prekid vatre...i onda počeo da priča laži. Kao Dekaljcevo je mostobran, odblokiran i zahteva da OEBS ide tamo.
По милитари мапи експрес лонац прокључао ... са свих страна напад да њега. Ако неки НАТО фашиста неким чудом ноћас остане жив биће му то нови рођендан.
Доњецк и Луганск се бомбардују бесомучно. Сви су мета терориста из кијевске фашистичке хунте. Жене, деца, стари, куће, болнице ...
A gdje bi ti smještala vojsku u ratnoj zoni?
Ispod šljive ili hrasta?
Ja sam cijeli svoj ratni put proveo po tuđim kućama, vikendicama i ponekoj štali.![]()

Porosenko uvodi vojnu upravu trebaju mu vojnici?
Сообщение от Александра Захарченко.
"Я в Минске говорил и сейчас говорю, что территория ДНР — это территория Донецкой области. Если не будут выполнены наши требования о фактической независимости, мы заявим, что вся территория Донецкой области наша. Каким путем ее забирать, все равно. Если не получится политическим, мы показали, что можно и по-другому."

E, Adriana, evo za tebe jedan grafikon
![]()
nema slike...sad ima ali ne znam ruski ....sta pise?
Procitao sam da tih 7 000 ukrajinskih vojnika u Debaljcevu predstavlja jednuTRECINU udarnih snaga kopnene vojske Ukrajine .Da li to znaci da KOV Ukrajine ima 21 000 pesadinaca i nista vise. Pa to je stvarno malo ako je tacan podatak ,sa obzirom na toliku zemlju i broj stanovnika.
В столице ДНР тихо, ВСУ ведут обстрел Енакиево, Горловки и Донецкого аэропорта – Минобороны
ФЕВРАЛЬ 15, 2015 2:22
Донецк, 15 фев – ДАН. Киевские силовики, несмотря на начало действия «режима тишины», в настоящее время ведут артобстрел Енакиево, Горловки и Донецкого аэропорта. Об этом ДАН заявили в пресс-службе Минобороны ДНР.
«Артиллерийский огонь ВСУ ведет в районе населенных пунктов Енакиево, Горловка, а также районе Донецкого аэропорта. На данный момент в самом городе Донецке обстрелы мирных кварталов не зафиксированы с 0:00 15 февраля», — отметил собеседник агентства.
http://dan-news.info/defence/zaxarc...rusheniya-vsu-rezhima-tishiny-minoborony.htmlЗахарченко собрал экстренное совещание по факту нарушения ВСУ «режима тишины»
15.02.2015
Дмитро Ярош: Два моїх батальйону продовжують наступ
Рубрики: ВВ МВС України, Південне ТрК
Дмитро Ярош щойно зробив наступну заяву:
«Два моїх батальйону, відмінно озброєних і екіпірованих, продовжують наступ проти терористів під Дебальцеве і мають серйозні військові результати.
Настрій у хлопців - воювати до перемоги.