Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi su nadrljali...

US Deploys A-10s to Europe Amid Debate to Arm Ukraine
http://www.military.com/daily-news/...to-arm-ukraine.html?comp=1198882887570&rank=1

15oxkx2.jpg

BUK ce to pozlatiti. Ruski ustanici ih imaju dovoljno....

То су авиони који се употребљавају тек кад се оствари премоћ у ваздуху.
А вероватноћа је да НАТО оствари премоћ са својим авионима 3 генерације старим у просеку 20 година и са пилотима старосне доби од 25 година скоро никаква.

Не сумњам. Али вредело пробати.

Nije vredelo. I u avgustu i sad trebalo je što jače poraziti ukrajinsku vojsku i zauzeti što više teritorije, tako da u Kijevu nastane haos i podele , a da Novorusija ima dovoljno prostora i vremena da se oporavi .

A sa ovom taktikom Miloševića na kraju sve ide na to da će i rezultati biti miloševićevski . S tim da Milošević baremnije imao vojnu silu , a Putin raspolaže vrlo pristojnim vojnim efektivima kojima bi mogao brzo da razreši stvar .

Od 5000 do 8000 Ukra vojnika u kotlu a Putin dobija ono što je i zamislio,Ukrajinu koja bez Donbasa neće moći donjeti niti jednu ozbiljnu odluku na nivou države.
Krim koji je strateški najbitniji je gotova stvar,o njemu se uopšte ne pregovora,ja sam veoma zadovoljan ovakvom situacijom...

BUK će to malo teže skidati, ti mamlazi lete vrlo nisko.

I strašan oklop, taj može svašta preživjeti.

- - - - - - - - - -

Samo polako,svi veći mediji javljaju da je Ukrajina pred ekonomskim kolapsom i da je situacija vrlo kritična.

U redu, primili na znanje, sad će EU i USA upumpati par milijardi da se malo srede.

Od 5000 do 8000 Ukra vojnika u kotlu a Putin dobija ono što je i zamislio,Ukrajinu koja bez Donbasa neće moći donjeti niti jednu ozbiljnu odluku na nivou države.
Krim koji je strateški najbitniji je gotova stvar,o njemu se uopšte ne pregovora,ja sam veoma zadovoljan ovakvom situacijom...

Mir u svakom slučaju odgovara Novorusima. Ukrajina je ekonomski neodrživa, što duže bude bilo mira u Ukrajini, tako će ona sama sebe urušiti. Novorusi bi bez rata dobili sve što požele :ceka:

Odakle ti ta ideja?
Stalno donosi odluke bez Donbasa...

- - - - - - - - - -

Mir u svakom slučaju odgovara Novorusima. Ukrajina je ekonomski neodrživa, što duće bude bilo mira u Ukrajini, tako će ona sama sebe urušiti. Novorusi bi bez rata dobili sve što požele :ceka:

A što Novorusi ustvari žele?

Konkretno i precizno, molim.

- - - - - - - - - -

U redu, primili na znanje, sad će EU i USA upumpati par milijardi da se malo srede.

Baš si naivan,ne padaju pare s neba,to je još jedna šarena laža!
Da su sačuvlai Krim(luke) i Donbas(rude) dobili bi povoljne kredite,ovako će dobtii samo da prežive a narod će da živi sve gore.
Kada se rat završi tek onda će nastupiti prava kriza u Urkajini ali ovaj put ekonomska.

- - - - - - - - - -

Odakle ti ta ideja?
Stalno donosi odluke bez Donbasa...

- - - - - - - - - -

.

Donose sada tupko ali ako se potpiše novi Dejton Donbas postaje punopravan deo Ukrajine koji ima pravo veta na državom nivou.Nešto kao RS u BIH.

- - - - - - - - - -

Znam kako lete i sta im je namena, video sam ih u akciji na KIM. Bez podrske i kompletne suprematije u vazduhu su laka meta. Koliko znam Novorusi imaju par lovaca....

EU i USA nikome olako ne daju ogromne količine novca nego daju manje i onda očekuju od neke zemlje da ona to sama umnoži svojim radom. Ukrajinci moraju biti poprilično produktivan i vredan narod nakon ovog rata da bi se izvukli iz krize...Sa druge strane Rusija bi verovatno bila spremna da ih obasipa novcem više nego Ameri da su ostali na njihovoj strani, medjutim oni su već izabrali stranu odavno...

Bolje bi bilo da je i Krim predmet pregovora u paketu sa Novorusijom.
Ovako, ko zna šta moće da mu padne na pamet.
Možda kao Milošević što je pustio Krajinu niz vodu u zamenu za, ne zna ni on šta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back