Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, da ne ostaše bez goriva Ukri bi danas popodne stogli do Rostova a sutra bi zauzeli Kremlj.

----------------
"Азов" заявляет о приостановке своего наступления на Новоазовск из-за нехватки топлива
11.02.2015 15:43

"Весь день и всю ночь идет бой за Саханку. На втором фото еще один разбитый пост сепаров. Бойцы готовы идти и сражаются дальше, но мы застряли из за банальной причины - у нас нет солярки, заправляем за свои деньги, а они заканчиваются. ВСУ не заправляет нас вообще", - говорится в сообщении в ВКонтакте.
----------------

(kažu da su i gorivo koje su potrošili - kupili za svoje pare :lol: )

0_b722d_d4a5cc1e_orig.jpg

Posto su Ukrajinci obradili Thompsonovu pesmu, mislim da bi Rusi trebali da obrade neku Bajinu pesmu, na pr Cuti,cuti ujko....kao cuti ,cuti Ukro

Обрадили су антифашистичку италијанску песму.
Ти као декларисани антифашиста сигурно подржаваш борбу Новорусије против украјинских и ЕУ фашиста.
Претпостављам док ово будеш слушао да ћеш да певаш док ти очи влаже.
И да ћеш на крају да кажеш:
ЖИВЕЛА НОВОРУСИЈА!

Веома поучан и одличан текст са једног другог форума :

ProkupacPK
Važno je primetiti da dobrovoljci iz RSrbije (na putu u EU), ne mogu ići na front, a da ih zakon ne proganja. A koliko se vidi mali je broj zvanično fotografisanih (u sukobu sa režimom ovde), na prste jedne ruke. Tu ne računam one bradate glumce i lopove, što su se vratili, da ih Novorusi ne pobiju.
A kod dobrovoljaca iz RHrvatske stvar je očito drugačija. Imali smo prilike da vidimo da imaju (verovatno) i podršku da idu uz fašizam ukropa, sa sve grupnim i javnim fotkama. Da dobrovoljac iz RHrvatske ide na stranu Novorusa, sigurno bi ga po povratku "progutao mrak" (zakonski - ne zakonski, kod NATO to nema).

Šta tek reći za NATO plaćenke (nisu neplaćeni), ili pse rata?
Masovno ginu i nestaju, a što ima malo slika, pa veoma je razumljivo. Takvi zarobljenici nikome ne trebaju. Zato svedočenja o takvima postoje na sve strane. Zvaničnici Novorusije su više puta o tome govorili. Na kraju, "svi mi znamo" da se i Rusi bore na strani Novorusije - naravno, ima i svedočenja (jako malo) o pomoći Ruske Vojske, ali nikakvih dokaza nema (sem priča navodnih stručnjaka).

Jer da je Ruska Federacija ušla u ovaj rat, do Lamanša i okeana, bi jedino oni sami sebe mogli da zaustave, a ne da pričamo o Ukrajni (bivšoj).

Rusija je pokazala i dokazala da je za mir u svetu. Ako treba prihvatiće i ovo primirje, ne zato što ne znaju sa kim imaju posla, nego zbog mira, da ljudi ne ginu. Šta je za Rusiju da pusti 9000 smrdljivaca iz nekog kotla, ako će to dati šansu svetu da se opameti?
To je široka i Pravoslavna Ruska Duša.
Ali i ako znaju da postoji možda 1% šanse za mir, ili ni jedan, red je da to pokušaju. Za rat uvek ima vremena, jer vreme radi za Rusiju, a protiv zapada. Što će ovi to verovatno tumačiti kao slabost, pa normalna stvar da greše, jer im je greh i oglodao mozak do dna.

Amerikanci ismejavaju nemački mirovni plan za Ukrajinu
Srna | 11. 02. 2015. -

Američki generali i diplomate kritikuju Berlin zbog mirovne inicijative za Ukrajinu, a posebno su podsmešljivi prema ministru odbrane Ursuli fon der Lejen i kancelarki Angeli Merkel, tvrdi danas list "Bild".

458651_ursula-von-der-leyen2_f.jpg
Ursula fon der Lajen

Generali i diplomate SAD koji su sudelovali na nedavnoj Minhenskoj konferenciji o bezbednosti nazvali su ministarku odbrane Nemačke "defetistom", a kancelarku su optužili da u EU širi "moskovske budalaštine".

"Bild" raspolaže informacijama da su se 6. februara naveče na VI spratu hotela "Bajerišer Hof" u Minhenu okupili američki generali, diplomati i visoki političari.

Jedan američki senator optužio je ministarku odbrane Nemačke Ursulu fon der Lejen da "više ne vjeruje u pobedu Ukrajine". Viktorija Nuland, pomoćnica američkog državnog sekretara, sa omalovažavanjem je govorila o poseti Angele Merkel Moskvi i ocenila da su to "moskovske budalaštine kancelarke". :hahaha:

Amerikanci su, tvrdi "Bild", najviše negodovali zbog diplomatske inicijative Merkelove u ukrajinskoj krizi.

SAD su sigurne da bez snažnog pritiska Vladimir Putin neće pristati na sporazum, a Evropljani ne žele da povećaju pritisak, navodi nemački list.

Ovoga sam cekao :per:... ne dugo .....kao i obicno - Rusi me brzo obraduju ! ...Hvala im !!! ... :heart:

Kao sto sam ranije pisao , vecina ,, heroja,, sa FB , Tvita , You Tube zavrse kao ovaj gnom - zato obozavam Ruse !!!

Dugujem repku za mustuluk !!!

Idem sad na Ruski forum koji se bavi ovakvim likovima - da se nasladjujem ..... :D

Poslednja izmena:
Rusija ce da uzme pod kontrolu celu Ukrajinu i to je sada jasno kao dan. Time ce da obezbedi granicu 100% tako da je jos jedan pokusaj amera da uz pomoc zapada pronadju rupu u ruskom bedemu propao. Ameri nece da ulaze u rat zbog Ukrajine imali su planove da lukavo i bez prisile stave Ukrajinu pod svoje ali je Rusija sve odigrala mnogo pametnije. Meni je drago sto je mnostvo ukrajinaca prepoznalo situaciju i nije zelelo da ratuje i gubi zivote zarad zapadnjackih interesa.

Poslednja izmena:
Ovoga sam cekao :per:... ne dugo .....kao i obicno - Rusi me brzo obraduju ! ...Hvala im !!! ... :heart:

Kao sto sam ranije pisao , vecina ,, heroja,, sa FB , Tvita , You Tube zavrse kao ovaj gnom - zato obozavam Ruse !!!

Idem sad na Ruski forum koji se bavi ovakvim likovima - da se nasladjujem ..... :D

Из поверљивих извора врхушке НовоРусије сам чуо да гро информација добијају од "дабл-агента" са надимком "РИС",
који је синоним за бившу фабрику ГУМИјарних накурњака, и захваљујући њему раскринкавају сва та лица која су на
супротној страни....а и поменуто лице / агент, има искуства од раније, као успешни извиђач, очврс'о у ратним условима...

E, da ne ostaše bez goriva Ukri bi danas popodne stogli do Rostova a sutra bi zauzeli Kremlj.

----------------
"Азов" заявляет о приостановке своего наступления на Новоазовск из-за нехватки топлива
11.02.2015 15:43

"Весь день и всю ночь идет бой за Саханку. На втором фото еще один разбитый пост сепаров. Бойцы готовы идти и сражаются дальше, но мы застряли из за банальной причины - у нас нет солярки, заправляем за свои деньги, а они заканчиваются. ВСУ не заправляет нас вообще", - говорится в сообщении в ВКонтакте.
----------------

(kažu da su i gorivo koje su potrošili - kupili za svoje pare :lol: )

Ne znam za gorivo, ali ova Sahanka je istocno od Sirokinog, koje je ranije pominjano kao mesto razgranicenja, a i da su ga zauzele ukrajinske snage.

Hocu da kazem, izgleda da su ipak nesto napredovali Ukri na tom delu fronta.

Ovoga sam cekao [emoji14]er:... ne dugo .....kao i obicno - Rusi me brzo obraduju ! ...Hvala im !!! ... [emoji813]

Zato su jedan od najvećih naroda,ako ne i najveći koji je obitavao na našoj planeti.Prijetelje nikad ne izdaju a neprijateljima nikad ne opraštaju i nikad nisu izgubili rat na njihovim granicama(1917 neračunamo,jer crvena banda i teroristi koji su potpisali kapitalaciju pred Nemačkom nikad nisu bili deo tog velikog Ruskog naroda)!!!!

Послато са GT-I9300I уз помоћ Тапатока

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back