Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, са Карачуна, а ево и линка ка анализи одакле су дошле три ракете https://vk.com/doc2000036936_365961493?hash=de6451a833b6d757ff&dl=6794b796dc3aba3e51

Sami pobili svojih 6 vojnika i ranili njih 30.....radi cega?

Tako je bilo i u slucaju sa Mariupolom "Krenuli smo u ofanzivu na Mariupol" a posle 2 sata, "Nismo mi majke me, oni su sami su sebe gadjali"

- - - - - - - - - -

mogu da izjave sta god zele, zbog cinjenice da je Kramatrosk najmanje 40km udaljen od linije dodira.
Tvoji gube ,kme kme

Pa sta ako je udaljenost 40km kada Smerch ima domet 70km?

Sami pobili svojih 6 vojnika i ranili njih 30.....radi cega?

Tako je bilo i u slucaju sa Mariupolom "Krenuli smo u ofanzivu na Mariupol" a posle 2 sata, "Nismo mi majke me, oni su sami su sebe gadjali"

- - - - - - - - - -

Pa sta ako je udaljenost 40km kada Smerch ima domet 70km?

pa nista Mansteine,neces Smerc da dovlacis na domet ukro artiljerije, 40 km do prve linjie plus udaljenost zbog poklapanja.
Mozda jesu mozda nisu Novorusi,dokazi da jesu .Interesantno bas kada se vode pregovori i insistira na mirnom resenju opet izgibose civili

Samanta Pauer : Rusi su strasni i nesimpaticni ljudi !

yqoDSRIUCOE.jpg

Bože moj, pa šta je ovo !!!:eek:

Xa xa to vise ni oni sami ne znaju. Vec mesec dana pricaju o tome i vrte pricu u krug kako njima odgovara..Frljanje tesko..

Reci to onim Ukrima u Ilovjansku, njih tisuću prokuhalo u kotlu.

- - - - - - - - - -

Treba ih sad sto vise stisnuti i oterati do ruske granice i da se vrate odakle su i dosli.

Kako bi bilo do bivše sovjetske granice, danas granice Njemačke i Poljske. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back