Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Фашисти, усташе и сада укри...једина сорта која ликује над дечијом патњом. Какви су то болесни гени, шта ли покреће толику људску мржњу!

To jerekao neko ko se u u MInhenu pre nekoliko dana pohvalio "da je Predsednik mirotvorac" ...!

Nećeš valjda bosanske ? :mrgreen:

Ozbiljno, Putin i Sloba su sličan tip ljudi (partijski aparatčici kojima je komunistička indoktrinacija razorila mozak) i cionisti ih lako čitaju i preveslavaju . Putin je jači protivnik zato što ima jaču silu iza sebe, ali cionisti su uvek korak ispred njega . Plus, imaju svoje ljude u Kremlju, tako da ćemo gledati već viđene stvari u Ukrajini .

Nećeš valjda bosanske ? :mrgreen:

Ozbiljno, Putin i Sloba su sličan tip ljudi (partijski aparatčici kojima je komunistička indoktrinacija razorila mozak) i cionisti ih lako čitaju i preveslavaju . Putin je jači protivnik zato što ima jaču silu iza sebe, ali cionisti su uvek korak ispred njega . Plus, imaju svoje ljude u Kremlju, tako da ćemo gledati već viđene stvari u Ukrajini .

Ajde videcemo, mada mi se na osnovu danasnjih dogadjaja cini da nema nista od primirja i da ce, ako nista drugo, Novorusi najpre osloboditi odredjene teritorije pre potpisivanja mira. Kolike - ne znam, ali ubedjen sam da su ovi u kotlu odsvirali ako se ne predaju, sto sam jos davno rekao.

Ajde videcemo, mada mi se na osnovu danasnjih dogadjaja cini da nema nista od primirja i da ce, ako nista drugo, Novorusi najpre osloboditi odredjene teritorije pre potpisivanja mira. Kolike - ne znam, ali ubedjen sam da su ovi u kotlu odsvirali ako se ne predaju, sto sam jos davno rekao.

Novorusi bi možda hteli da ratuju, ali ipak je sva logistika iz Moskve . Tako da će im vrlo brzo ponestati municije i goriva ako se budu bunili. Uostalom, cionistička 5.kolona je već likvidirala nekoliko poznatijih komandanata Novorusa i uspostavila svoje marionete . Videli smo sličnu situaciju u RSK .

Karl Bilt je izjavio maja prošle godine : Pravoslavlje je najveća opasnost po Zapad, veća od islama!!! Karl Bilt, ministar spoljnih poslova Švedske (i nekadašnji visoki predstavnik UN i EU u B i H), izjavio da je Rusija 90-tih bila bolja država nego danas, jer je stremila demokratiji i zapadnim vrednostima, a danas stremi pravoslavlju. još je i rekao : „U današnjoj Rusiji situacija je mnogo gora. Putin demonstrira privrženost ne međunarodnim vrednostima, već pravoslavnim. Njegova podrška Asadu u Siriji može se objasniti time što je Asad štitio pravoslavne u Siriji. Pored toga, pravoslavlje je opasnije od islamskog fundamentalizma i zbog toga predstavlja najveću opasnost za zapadnu civilizaciju.“

E onda nam je drago ako je to izjavio, jer je covek sasvim u pravu,...... a znamo i da tebi nije drago, al to je razumljivo.
Mi cemo vam zaista doci glave.

Novorusi bi možda hteli da ratuju, ali ipak je sva logistika iz Moskve . Tako da će im vrlo brzo ponestati municije i goriva ako se budu bunili. Uostalom, cionistička 5.kolona je već likvidirala nekoliko poznatijih komandanata Novorusa i uspostavila svoje marionete . Videli smo sličnu situaciju u RSK .

Cujemo se posle pregovora u Minsku, nadam se da nisi u pravu. ;)

Cujemo se posle pregovora u Minsku, nadam se da nisi u pravu. ;)

Kreso lupa. A sta to potpisivanje, i to unapred nedefinisanog komada papira, sustinski znaci? Otkrivam tajnu: nista.
Sve ratove, pogotovo danas, prati kontinualno potpisivanje papira iz raznih razloga. Najcesce je u pitanju poziranje i pokazivanje "zelje za mirom".
A ratovi se zavrsavaju i sa i bez papira, nema pravila. A i onda kad se rat zavrsi sa papirom, papir prati stanje na terenu, a ne obratno. Cela prica je bespredmetna :)

Čurkin: Eskalacija ako ne uspe samit u Minsku

412913_vitalij-curkin-ap_f.jpg

Stalni predstavnik Rusije pri UN Vitalij Čurkin izjavio je danas da se u Svetskoj organizaciji polažu velike nade u planirani susret lidera "Normandijskog kvarteta" (Rusije, Ukrajine, Nemačke, Francuske) u Minsku u sredu, ali je istovremeno izrazio bojazan da bi u slučaju neuspeha tog samita konflikt u Ukrajini mogao da eskalira.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/533466/Curkin-Eskalacija-ako-ne-uspe-samit-u-Minsku

Džaba ti priča. Stoka je Srbin. Nas su ubijali na iasti način 1000 puta i spremaju nam se 1001 put, pa opet srbi cvile i jezičinama ližu germansku čizmu. Bitnije im da ih mazi po glavi prljava švapska ruka, nego što ih brine život njihove dece.
Ne treba se obazirati na ta podmetanja. Treba Rusi da istrebe gamad i gotovo. Samo mrtav ološ je dobar ološ.

Гледала сам неки дан шта су Кијевски фашисти урадили једном проруском официру из Доњецка , након што су га разменили , човек је показао страшне повреде .Жигосали су га , на телу ужаренм ..као оно када се коњ поткива ,не знам како да објасним него жигосање

На телу су му урезали знак Украјине , жигосали и сексулано малтертирали и то човека који је официр , завршио војне школе
То су радили све тако млад Кијевски фанатици , иживљавали се над човеком , урезали му РОБ на грудима, то су УЖАСНЕ СТВАРИ.

Човека су силовали , значи ја сам згрожена и то су урадили тако млади фанатици Кијевски јаничари , које овде појединици жале.

Поставићу видео , када нађем , шта је човек доживео од Кијевских јаничара фанатика који могу деца да му буду.Човек који је школовани официр је доживео сексулано иживљавање од стране тако "невино" изгледајућих фанатика.Боље се убити него њима у руке пасти , они су најгори јер су они ти који су запалили људе у Одеси

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back