- Poruka
- 3.639
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najjača je fora "Nisam ja terorist, ja se samo borim za svoj narod".
Pa pokaži mi jednog terorista koji se ne bori za svoj narod.![]()
Dašta nego da bi spasao. Rusi kada su isporučuli Siriji S-300. SAD-isti su odustali od napada na Siriju. Dok Rusi danas imaju S-500![]()
Ovi dobrovoljci iz Hrvatske i drugih zemalja koji su otišli da se bore za huntu npr. bore se za pare, a ne za svoj narod...
СМИ: Кипр готов разместить на острове военные базы РФ

Pred Putinom već dugo stoji opcija ograničenog bombardovanja položaja Ukro vojske i to samo u područjima gdje gađaju civile.
Putin je sa Merkelovom od samog početka krize iskren i mislim da će Rusiaj izgurati ovu priču sa federalizacijom Ukrajine,tj. možemo očekivati novu Republiku Srpsku.
O tome sam još prije pola godine pričao i to je najrealnija opcija.Čak je i POraženko za to ali postoje neke druge stvari /frakcije koje žele rat.A ne mogu ga dobiti.
Samo ginu bezveze,Novorusija mora imati veliki stepen samostalnosti poput R.S. u BIH,jer sa ovakvim režimom u Kijevu nema sreće.
Amerikanci gube interes za Ukrajinu od kada je Rusija prabacila loptu na Tursku.Kada gasovod bude gotov,od Ukrajine će ostati spržen kamen i bijeda.
Nešta ih i ne žalim,iskren da budem,imali su sve.Sami sebi su napravili haos u zemlji zarad tuđih interesa.
Znači, Rusi danas ne mogu napasti Ukrajinu zato jer Ukrajinci imaju S-300?
Misliš da ISIL treba pustiti na miru?
Rusi imaju sasvim drugačiju strategiju ratovanaj od amerikanaca. Koliko je Ukrajina operativna sa S-300, videlo se pre neki dan kada su Novorusi podigli SU-25, zastareli model koji je uspešno dejstvovao po Ukropsjim položajima. Ukrajinci su slabi sa vojskom,
I šta, S-300 bi spasio Srbiju 1999-te?
Ovi dobrovoljci iz Hrvatske i drugih zemalja koji su otišli da se bore za huntu npr. bore se za pare, a ne za svoj narod...
koliko sam ja skužio pod to tvoje imali su sve, imali su rusko vodstvo, normalno da većinski narod želi imati i svoju vladu i predsjednika a ne da mu manjine nameću svoje, ili bi se ti složio da vam vrate kosovo ali da premijer predsjednik vojska bude pod upravom albanaca?
Čime bi ih bombardirali?
Tako je, Rusi imaju drugačiju taktiku zato jer su regionalna, a ne globalna sila.
Znaci, svjetska sila ne smije nista regionalnoj sili?Tako je, Rusi imaju drugačiju taktiku zato jer su regionalna, a ne globalna sila.

Ne to ima veze sa političkim razmimoilaženjem sa jenkima !Misliš da to ima veze s trenutnim političkim približavanjem Kube i USA?
Ne to ima veze sa političkim razmimoilaženjem sa jenkima !
Rusi imaju najmoderniji i najveći nuklearni program na svetu. Bukvalno im nemože niko ništa.
Pa čkode ko je stvorio Isil?ZAr si zaboravio da su Amerikaci na početku krize u Siriji javon se hvalili kako šalju oružje.
Rusija od samog početka sirijske krize ponavlja da su to obični teroristi.
Drugar mi je dugo godina živeo u Libiji,znam dosta ljudi koji su penziju zaradili u Iraku,tamo nikada nije bilo ekstremnog terorizma dok se Ameri nisu umješali.
Kada nešto vještački radiš,kao što asilo skidanje predsjednika neke države uvejk se desi eho nekoliko godina posle.Tako je i sa Srbijom bilo(skidanje MIloševića-5 oktobar).
Pa za manje od 10 godina došao i Dačić i Vučić i Toma Nikolić.Izbije iz naroda kad-tad!Zato će u Ukrajini biti haos dok narod sam ne shvati šta je uradio,a tada će biti kasno jer više neće biti bitni.
Gasprom je izjavio da do 2019-e gasi trasu preko Ukrajine jer im je više dosadilo da se nadmudruju sa Ukrajincima,svake godine kriza,haos u zemlji.Ko ih ebe!
Zato se Ameriknaci sada pokušavaju polako izvući iz svega i guraju Njemačku,Francusku da sanira štetu.
Što si paglu toliko ili se praviš?
Ruska avijacija je po svim parametirma druga u svijetu!Postavljaš glupa pitanja...
Imamo Staljingrad u najavi...
Какве су шансе да Украјинци добију ово наоружање и војну технику што распродаје Србија?

Postoji određena razlika od pristajanja ruskog vojnog broda na Kubu, i od postavljanja ruskih nuklearnih raketa na Kubu.
- - - - - - - - - -
Imali su taj arsenal i kada su ratovali u Afganistanu.
Нема шанси, то је намењено за Смедерево, чим Амери потпишу са владом Србије о преузимању железаре![]()
Ali ne mogu, Ukri imaju S-300, a znamo da onaj tko ima S-300 postaje nedodirljiv.
Ili želiš reći da S-300 Ukrima ne pomaže protiv druge avijacije svijeta, ali isti taj S-300 bi pomogao Srbiji protiv prve avijacije svijeta?