Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.707
Pokušala je, ali ukrajinski neprijatelj je bio jači.
Mislim da bespogovorno zaslužuješ ukrajinsku medalju bacača gofana za intelektualnu raspravu na forumima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokušala je, ali ukrajinski neprijatelj je bio jači.
300 oficira je uhapseno. To nikako nije dobro. Ali dobro je da Rusija nesto radi, samo je trebala da ubije zlo u korenu i ne dozvoli Majdan.
Ja sam bio ,zivot je prelep,posla imas koliko hoces..da radis i da se ubijas parama,krediti povoljni,kucu sa bazenom imaju svi moji prijatelji
Mnogo rade i mnogo imaju i mnogo troše.
I nisu osobito bistri, svaki sposobniji čovjek tamo uspije.![]()
Ja sam bio ,zivot je prelep,posla imas koliko hoces..da radis i da se ubijas parama,krediti povoljni,kucu sa bazenom imaju svi moji prijatelji od Floride do Njujorka..samo ako hoces da radis drzava ti daje sve. A u Srbiji sta dobijas???

![]()
U*rali su se!
Ukrajinski general: Izgubićemo rat!
a zašto bi živeli zajedno ako neće ili nisu kadri?Ide sve kako treba,na vojnom planu Ukri nemaju incijativu više,naprotiv gledaju da ne izgube ono što su osvojili,zapadne diplomate dolaze Putinu na noge...biće sve to ok!
Novi Dejton je na pomolu,Ukrajina će vjerovatno biti našto kao BIH,a koliko vidim Krim niko više i ne spominje.
Biti kao BIH znači praktično dvije države u jednoj sa velikom perspektivom da se za 20,50 godina razdvoje.
Ovo su zapravo temelji raspada Ukrajine...
Можда ниси у праву. Катарза и прочишћење су морали да се догоде. Тако исто мораће и и одве. Прочишћавање од злог семена и отпада да би уопште могли даље.
a zašto bi živeli zajedno ako neće ili nisu kadri?
zašto bi pametan i lud imali živeli u istoj vreći?
zašto oni u istočnoj ukrajin moraju da uzgaju i jedu lude krave i poštuju božanstva homoseksualaca i bankara?
nema.država je zajednica ljudi i njen je suverenitet baziran na slobodnoj volji ljudi da se udruže u jednu zajednicu. država na silu je kao brak na silu.
Teoretski si u pravu, ali praksa je drugačija, i mora biti drugačija. Što ako ja ne želim živjeti u državi u kojoj jesam jer mi se ne svidja sistem vrijednosti, političko uredjenje ili većinska religija?
Mogu li osnovati svoju državu, onakvu kakvu želim?
То сте већ урадили, немој нама да се жалиш.
Teoretski si u pravu, ali praksa je drugačija, i mora biti drugačija. Što ako ja ne želim živjeti u državi u kojoj jesam jer mi se ne svidja sistem vrijednosti, političko uredjenje ili većinska religija?
Razlika izmedju Novorusa i Ukrajinaca:
Ruban je na svom Fejsbuk profilu napisao da je imao "težak dan".
- Takav stid za moju zemlju nisam osećao u životu. Armija Novorosije dovezla je petoricu naših ranjenika kolima hitne pomoći. Čak su i obezbeđenje poslali i zapakovali zarobljenicima užinu. A naši su ruske zarobljene ranjenike naterali da sede. Ko to nije mogao ubacili su ga na nosilima u minibus. Samo što im nisu polomljene noge opet lomili. Kao stoku su ih razbacali po podu. Mi ne cenimo ljude... Mi ćemo izgubiti rat - zapisao je general Vladimir Ruban i dodao da se tek dugo posle razmene ukrajinska vojska pobrinula se za svoje ranjenike.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/469393/Ukrajinski-general-Izgubicemo-rat
Bog i njegovo pravo je na strani Novorusije!
Можда ниси у праву. Катарза и прочишћење су морали да се догоде. Тако исто мораће и и одве. Прочишћавање од злог семена и отпада да би уопште могли даље.
Ти стварно ниси нормалан са твојим тезама. Иди у хајдуке, иконокласте, педере, шта год хоћеш, какве теорије, праксе и бакрачи. Тај народ осећа и, очигледно, ужива свој идентитет и припадност који сад јуначки брани и обезбеђује. Превише си се уз надао у папистичку свемоћ док ти "чистих руку" изиграваш узвишеног козмополиту. Признај ***** усташка.
Мислим да си у праву. Још летос сам мислио да отпор и Руси стрпљиво раде на успостављање односа на терену који ће да принуде федерализацију или регионалну аутономију кроз политичке процесе без обзира на поседовања одређених територија..
Сад ми се све више чини да су Руси дозвољавањем одвијања "мајданског" сценарија навукли амере.
Да су подржали сузбијање демонстрација били би проглашени налогодавцима и нео совјетским освајачима. Украјински идентитет би се још више подупрео.
Овако су навукли амере да се ослоне на отворено и кључно учешће нео фашиста, на кршење уставног поретка, на показивање неупућености и неспособности у процењивању локалних услова и могућности кроз шаблонско примењивање методике предходних субверзија и интервенција, на несналажљивост и догматски приступ предвидивим потезима противника, значи без голе силе абсолутно везани.
(То све вуче корене из америчког шизофреног државотворног темеља и социопатске "националне" митологије.)
Сада су Руси натерали Европу на процењивање искрености америчког појма заједничке безбедности као и заједничких економских интереса.
Амерички и европски капитализам се разликује у генези, искуству, култури, тумачењу те далековидости.
Неки су се били навукли на америчке шпекулантске пречице али Немци увек држе хладну главу и знају од куда ветар дува и шта им омогућује развитак.
Јесте да су се поново огрешили о нас али добро памте и знају шта је тврдо и немогуће па и погубно.
Тужно гледам страдање и разарање али се надам руској победи, нашој и човечанства
Ma daj se smiri, on je ustashe video samo na filmu,
luparda po tastaturi tu iz nekog pichkovca oko BG
uz naknadu za kuvani jogurt i ledeni burek.!!!![]()
Ma daj se smiri, on je ustashe video samo na filmu,
luparda po tastaturi tu iz nekog pichkovca oko BG
uz naknadu za kuvani jogurt i ledeni burek.!!!![]()
..... al , nek ne gubi nadu - moze napredovati i poceti da radi na hot- lajn za derpede ....