Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.207
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Krimu ih je razvalio, eno 6 flota vec u Sevastopolju.
Трипујеш, ни после другог светског рата се неби извукли да није било Тита. Још увек су ваше службе јако позициониране у Београду, али и томе иде крај.
А ја сам био убеђен да је на обали белоруског мора !
Onda mi nije jasno zašto Hrvati provociraju Srbiju. Neće večno trajati veliki brat NATO, šta kada oni odu![]()

Kako napreduje osvajanje Kijeva? Čujem da Jacenjuk dobro mlati rusku vojsku.
Na Krimu ih je razvalio, eno 6 flota vec u Sevastopolju.
Sve rezerve su uništene i put prema Moskvi je otvoren, očekujem ulazak Jacenjuka u Moskvu do ponoći,gde će prekinuti sastanak Putin sa Merkelovom i Olandom i sprečiće ih da definišu novo uređenje i nacrtaju nove mape Ukrajine.Kako napreduje osvajanje Kijeva? Čujem da Jacenjuk dobro mlati rusku vojsku.
Putin, Merkelova i Oland bi se garant dogovorili.
Problem je u tome sto ce ameri to opstruirati i ovaj sastanak (i eventualne odluke) uciniti mrtvim slovom na papiru.
Amerima odgovara ratno stanje u blizini ruske granice i konfrontacija EAU - EU.
Mislim da Rusija treba u sto skorije vreme izvrsiti invaziju na pribalticke tigrove i gruziju.
Putin, Merkelova i Oland bi se garant dogovorili.
Problem je u tome sto ce ameri to opstruirati i ovaj sastanak (i eventualne odluke) uciniti mrtvim slovom na papiru.
Amerima odgovara ratno stanje u blizini ruske granice i konfrontacija EAU - EU.
Mislim da Rusija treba u sto skorije vreme izvrsiti invaziju na pribalticke tigrove i gruziju.
Најсуровија демократија просто одише у бандама које контролишу терористи из кијевског режима ....
А из украјинског аутобуса су изашле „сенке“ које су се једва држале на ногама
РАЗМЕНА ЗАРОБЉЕНИКА ПО ФОРМУЛИ „8 ЗА 8“
- :52 06.02.2015.
- УКРАЈИНЦИ СВИ СИТИ, ЗБРИНУТИ...
У ЧЕТВРТАК, 5. фебруара, код Марјинке извршена је размена заробљеника између армија ДНР и Украјине, прва ове године, известио је дописник „Првог“ канала телевизије „Русија“ с лица места. Бригада „Исток“ армије ДНР разменила је осам украјинских војника за осам устаника и једну жену, која је такође заробљеница, по верзији кијевских власти.
Размена је први пут извршена без посредовања ОЕБС. И то не на неутралној територији, већ на контролном пункту доњецке армије.
Практично сви украјински војници су рањени, размењени су када је њихово стање дозволило да буду превезени.
У аутобус са заробљеним устаницима прва је ушла омбудсман ДНР.
Била је шокирана оним што је видела.
Украјински војници су били медицински збринути, сити, обучени. Сваки је чак имао кесу са својим стварима.
Из украјинског аутобуса су изашле сенке, које су се једва држале на ногама. Без претеривања, они су само личили на људе.
Устанике су испитивали, а да би били причљивији, забадали су им нож у ногу. Затим су их ушивали, па опет убадали ножем.
У заробљеништву су провели свега 10 дана, које би желели што пре да забораве.
„Тукли су нас од јутра, дању и ноћу. Једног су буквално убили од батина“ - прича један устаник.
„Шта нам све нису радили… хтели су информације. Мучили су нас“ - каже други.
А војним лекарима украјинске армије устаници су заједно са рањеницима предали и сву медицинску документацију, како би их лакше оспособили.
'I Hrvatska je spremna dati svoj doprinos snagama za brzo djelovanje'
http://www.jutarnji.hr/nato-salje-t...vanje-je-odgovor-na-ruske-prijetnje-/1289723/
Grohotom se nasmijah, grohotom

I Truman odlikovao Dražu.![]()
Ne budali. Da je to neka bau-bau flota, ne bi bila Šesta nego Prva
verovatno ce doci do nekog kao fol mira sada ili u dogledno vreme svejedno
ali to je samo nesto kao pakt o nenapadanju da obe strane kupe vreme
I tu ne mislim na novoruse I ukrope oni su nevazni
nato ce pojacavati vojno prisustvo na istocnim granicama a rusi ubrzano idu u modernizaciju vojske I obuku rezervnog kadra za opstu mobilizaciju
2018. nastupa shou
verovatno ce doci do nekog kao fol mira sada ili u dogledno vreme svejedno
ali to je samo nesto kao pakt o nenapadanju da obe strane kupe vreme
I tu ne mislim na novoruse I ukrope oni su nevazni
nato ce pojacavati vojno prisustvo na istocnim granicama a rusi ubrzano idu u modernizaciju vojske I obuku rezervnog kadra za opstu mobilizaciju
2018. nastupa shou