Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
bilo kakav mir ce propasti
samo ne odma nego za par godina I iznenada
samo ne odma nego za par godina I iznenada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta kazu na Netu :
http://cs7011.vk.me/c540101/v540101907/324b9/4KykfgWxUag.jpg
Pogledajte prilog 346454
"U slucaju III SR ..." kako ce da prodju "zemlje koje ugoste na svojoj teritoriji NATO jedinice" ...!
ЛУГАНСК – Украјинске снаге су отвориле ватру на цивиле и новинаре који се евакуишу из села Чорнукин, на истоку Украјине, при чему је најмање једна особа рањена, саопштио је данас Инфромативни центар у Луганску.

oftopičarenje u vezi hrvatske. u ukrajini nema nato baza.
Civili i novinari s automatskim puškama?
Reci da se šališ.
![]()
Американци, од када су изгубили главу по обичају само лупетају.
На страни проруса у НовоРусији су правда, вера у живот и слободу, боре се против нациста, фашиста и демократа, боре се за своју децу да сутра живе слободна и без америчке чизме за вратом. Боре се да сутра живе као људи и као свој на свом.
Е зато Руси побеђују и зато ће целу Европу да ослободе од америчког фашистичког режима. А американцима бих пожелео да затворе оба ока кад им Руси буду правили мали децу .... није у реду да гледају како им се цео систем за ропску контролу људи и човечанства урушава као кула од карата.
СМРТ АМЕРИЧКОМ ФАШИЗМУ СЛОБОДА СВИМ НАРОДИМА И ЉУДИМА СВЕТА !!!!
... и Земља је равна плоча коју носе на плећима 4 слона који стоје на леђима 4 корњаче што пливају по бескрајном океану.Gresis..sve je vise zemalja koji su okrenuti demokratiji i americi koja je kolevka demokratije,lepog zivota i slobode. Nekadasnji staljinizam je ugusen,a ove godine ce i Putinizam![]()
Шта то пише ?
Gresis..sve je vise zemalja koji su okrenuti demokratiji i americi koja je kolevka demokratije,lepog zivota i slobode. Nekadasnji staljinizam je ugusen,a ove godine ce i Putinizam![]()

... и Земља је равна плоча коју носе на плећима 4 слона који стоје на леђима 4 корњаче што пливају по бескрајном океану.

Gresis..sve je vise zemalja koji su okrenuti demokratiji i americi koja je kolevka demokratije,lepog zivota i slobode. Nekadasnji staljinizam je ugusen,a ove godine ce i Putinizam![]()
„Под ватром су се нашли и руски новинари Дмитриј Малишев и Артјом Кол“, преноси Спутњик.
Према сведочењу Артјома Кола за ТВ канал Росија-24, напад је дело добровољаца из батаљона Ајдар, који су „пуцали на све што мрда“.
Под ватром су се нашли и новинари ТВ канала Росија и РТ у граду Дебаљцеву, у региону Доњецка, који су извештавали о евакуацији цивила из зоне сукоба.
Јутрос од 9 часова по локалном времену у Дебаљцеву се спроводи кратки хуманитарни прекид ватре како би се отворио коридор за евакуацију преосталих око 7.000 цивила
A kako se zove ovaj vic, zaboravio sam![]()
Pa gle, nekome je Rusija pojam demokratije, nekome DNR Koreja, nekome Zimbabve, a gle čuda - nekome je to Amerika.
Objasni mi zbog čega neko ne bi gađao naoružane vojnike.
- - - - - - - - - -
Pa gle, nekome je Rusija pojam demokratije, nekome DNR Koreja, nekome Zimbabve, a gle čuda - nekome je to Amerika.

jesi li ti nekada bio u SAD pa znaš da jetamo lep život?
Jesam, bio sam skoro godinu dana u NYC, 2005-te.
За четири слона сам сигуран, али сматрам да је у питању сам једна корњача.
Ne znam za ostatak Amerike, ali New York je fascinantan.
i jesi li bio npr. crnac za to vreme?
Objasni mi zbog čega neko ne bi gađao naoružane vojnike.