gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
ili dobar policajac, gadan policajac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bi se Čmarikanci odlučili da Ukrima daju oružje, šta bi to mogli dati a da pomogne ukroglupsonima da preokrenu rat?
Zna li neko?
Andja i Oland posle visesatnog razgovora otisli u Kijev da ponude Potrosenku mirovni plan da da Novorusima vise teritorije nego sto sad imaju, a posle idu u Moskvu. Sad potvrdjeno, ako sam dobro razumela. Sve to bez odobrenja. tj, uz protivljenje Amerike.........kazu, da preduhtre Amerikance pre nego sto ovi pocnu da izvoze oruzje Ukrajini.![]()

Malo se mazu oci javnosti,dva velika igraca nemaju interes da sami sebe unistavaju,pre ili kasnije moraju naci neki kompromis.
![]()
http://forum.krstarica.com/showthre...jom-VI-deo?p=29788236&viewfull=1#post29788236
![]()
Jos pre 6 dana naslutio sam po izvestavanju CNN-a da su se nesto dogovarali iza scene,a i skok cene nafte kao i neki drugi signali potvrdili su moju pretpostavku.
E sad jos da vidimo kako ce sve to biti prihvaceno i na kraju realizovano u praksi ?!?![]()
Brisel -- NAOva jedinica jačine brigade
Dakle Nemačka ponovo ide na Staljingrad!! Fantastično !![]()

Na stranu što si očigledno ljubitelj nacizma i veći psiho od Jaguarke, ali znaš li uopće kako je završila bitka za Staljingrad?![]()
Није још стигао до те лекције.

Moja procena je da će cionisti ponovo prej3bati Putina na već poznat način, primenjen i letos i pre toga kod nas u Bosni mnogo puta :
- Pošto su Ukrajinci u teškom stanju nudi se primirje da bi se oni malo konsolidovali .
- Istovremeno se nudi ukidanje sankcija Rusiji, ali tek kad se postigne politički sporazuma to će biti nikad . Međutim , svi cionistički podrepaši u Kremlju (od Medvedeva do oligarha) će vršiti pritisak da se uspostavi primirje , isto kao što su to radili i kod nas .
-Neki pregovori će se razvlačiti izvesno vreme , ali će propasti jer Ukrajinci (podstaknuti od strane cionista) na kraju neće pristati na ništa , slično kao što su radili muslimani u Bosni .
- Za to vreme, ukrajinska vojska će biti ponovo naoružana i kako-tako popunjena , a vrlo verovatno će u starom sovjetskom stilu stvarno početi da streljaju vojnike koji odstupaju , možda im opet i porodice šalju u neki novi GULAG .
- Na kraju, negde na proleće kreće nova ukrajinska ofanziva - cionisti su spremni da ratuju do poslednjeg Ukrajinca![]()
ljudi putin je velemajstor mi smo paceri
Zato paceri nikada ne mogu da skapiraju poteze velemajstora
Ono sto nama pacerima izgleda kao pogresan potez , je u stvari zamka velemajstora koja ga vodi do pobede.
A to ce da pokaze krajnji rezultat.
Koliko sam samo istu stvar čuo za Slobodana Miloševića. To ne znači da će Putin završiti kao Sloba ali sve što radi u zadnjih evo još malo godinu dana jesu iznuđeni potezi.
Ako novorusi imaju snage oni treba da završe priču bar sa kotlom i Marinpolijem a ne da pregovaraju, a ako nemaju snage onda je to nešto drugo.
Drugari opustite se , uzivajte i pratite situaciju sa fronta.
Nema sanse da ovo Rusi izgube jer u ratovima pobedjuje onaj ko je spreman vise da zrtvuje. A za Ukrajinu zapad nikada necebiti spreman da zrtvuje ni upola onoliko koliko Rusija.
Drugari opustite se , uzivajte i pratite situaciju sa fronta.
Nema sanse da ovo Rusi izgube jer u ratovima pobedjuje onaj ko je spreman vise da zrtvuje. A za Ukrajinu zapad nikada necebiti spreman da zrtvuje ni upola onoliko koliko Rusija.
Foto: AP
ili dobar policajac, gadan policajac
ljudi putin je velemajstor mi smo paceri
Zato paceri nikada ne mogu da skapiraju poteze velemajstora
Ono sto nama pacerima izgleda kao pogresan potez , je u stvari zamka velemajstora koja ga vodi do pobede.
A to ce da pokaze krajnji rezultat.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/532334/Sedam-razloga-zasto-proruski-separatisti-pobedjuju-u-Ukrajini
Sedam razloga zašto proruski separatisti pobeđuju u Ukrajini
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/532334/Sedam-razloga-zasto-proruski-separatisti-pobedjuju-u-Ukrajini
Sedam razloga zašto proruski separatisti pobeđuju u Ukrajini