dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.975
Јел ти хоћеш да кажеш да је и гумица терориста ?
Наравно, чак је и он сам писао да је "био терориста".

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел ти хоћеш да кажеш да је и гумица терориста ?

Senzacionalna vest dolazi iz Finske. Filmska ekipa FT Primetila Rusku Vojsku na - Ruskoj teritoriji:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/473668/Ruska-vojska-na-granici-sa-Ukrajinom
Uz to i vozila nisu bila oznacena!? Stvarno skandal medjunarodnih razmera. Koji je ****** tim Rusima da svoju vojsku drze na svojoj teritoriji? U sustini kad razmislis mozda bi mogli i da ukinu svoju Armiju pa da ih stiti - NATO? Od Irana naravno. Da li je mogucno da taj Putin, baraba jedna, ne veruje najdemokratskijoj zemlji na Svetu?
Наравно, чак је и он сам писао да је "био терориста".![]()
Naravno, ja sam bio terorista od 91. do 5. 1992., isto kao što je svaki vojnik RSK bio terorista od 91.-95, ili kao što je to trenutno vojska Novorusije u Ukrajini.
Ne vidim što je tu nejasno
To nije tačno, lažeš. Terorizam se nikada neće moći legalizovati pa ti ostaješ terorista samo što nisi procesuiran pred sudom. Vojnici RSK nisu nikada bili teroristi jer je Hrvatska prekršila Ustav SFRJ i izbacila ih kao konstitutivni narod iz istog te je pobuna protiv takvih zločinaca sasvim legalan vid borbe.
Ti dakle negiraš sve revolucije ovog svijeta jer nisu bile po važećim zakonima.
Stvarno si genije.
Dakle, kriteriji su sljedeći: samo Rusi i Srbi ne mogu biti teroristi, svi drugi mogu i/ili jesu.
U redu, i to je kriterij: retardiran, ali kriterij.
To nije tačno, lažeš. Terorizam se nikada neće moći legalizovati pa ti ostaješ terorista samo što nisi procesuiran pred sudom. Vojnici RSK nisu nikada bili teroristi jer je Hrvatska prekršila Ustav SFRJ i izbacila ih kao konstitutivni narod iz istog te je pobuna protiv takvih zločinaca sasvim legalan vid borbe.
Naravno, ja sam bio terorista od 91. do 5. 1992., isto kao što je svaki vojnik RSK bio terorista od 91.-95, ili kao što je to trenutno vojska Novorusije u Ukrajini.
Ne vidim što je tu nejasno
Revolucija je nešto drugo, to nema veze sa antidržavnim aktivnostima i terorizmom koje pominješ.
Koliko čovjek treba biti glup pa da kao ti NDH nazove legalnom državom? Ti blage veze o državi nemaš, tvoje znanje o tome je ravno nuli. Ja sam mislio da si ovde naučio nešto ali ti i dalje nemaš pojma.

Sasvim je normalno da nisi u stanju da razmisljas nezavisno i samostalno, ti si proizvod uskogrudih nacionalistickih interesa i zrtva dnevno-politikantskih manipulacija vrhuske na vlasti

Revolucija nema veze s antidržavnim aktivnostima?
Pa ti si potpuno nerelevantan.
to je i duznost slobodoljjubljivog coveka i pravednika.Za neukog i nepametnog Gumicu:
Svako ko se bori protiv uzrupatelja državnih institucija i rušitelja ustavnog uređenja jedne države je legitiman borac.
Revolucija je borba za ravnopravnost a ubijanje policajaca radi nasilnog i zločinačkog etničkog čišćenja kršenjen Ustava države sa njom nemaju nikakve veze. Kapiši?
Lupetaš.
Bio bih preoptimističan kada bi te uputio da pogledaš što Aristotel kaže o političkim revolucijama, ali zato imaš vrhunskog sociologa Jeff Goodwina koji o revoluciji kaže sljedeće:
Revolucija je bilo koji ili svi slučajevi u kojima je država ili politički režim svrgnut te time preobražen popularnim pokretom na nezakonit, protuustavan i/ili nasilan način.
Primjer revolucije je Francuska buržoaska revolucija. 1789. NASILNIM PUTEM.
A to što ti imaš svoju osobnu definicju revolucije može biti samo duhovito.
Ajde odustani od ove rasprave, gadno se blamiraš, a simpatičan si mi.
Ciljevi Francuske buržoaske revolucije i jesu bili ravnopravnost. Nije svaki nasilni napad na državne institucije revolucija jer bi onda po toj logici Hitler bio revolucionar a ne nacista. Znamo koliko država je okupirao i postavio kvislinšku vlast mimo volje naroda i nelegalno. Ubice policajaca i novinara u Parizu bi bili revolucionari itd.
Dakle, kada Tuđman kaže: da Srbi praktično nestanu i da im se tobože jamče građanska prava, ne radi se o revoluciji već o rušenju države SFRJ i njenih institucija radi etničkog čišćenja i progona na vjerskoj i nacionalnoj osnovi. To nisu tekovine revolucije već zločin.
Kapiši?