Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gresis,Rusija je stavila veto i NATO nije moga da intervenise u Siriji

- - - - - - - - - -

Ma pusti sve to,Ameri uđoše na Kosovo ravno.Ojha.
Није, послала је средоземну флоту пред обале Сирије и немој константно правити будало од себе као што Пољска није била део СССР-а, а Харков није Краков како си синоћ одвалио.

Ja lepo kazem da treba ozbiljne sankcije rusiji nametnuti.Keri je u pravu,maximalno pritiskati i izopstiti Rusiju kao Severnu Koreju a rezultati se mogu ocekivati tek za jedno 2-3 godine kada ce i vratiti osvojeno i oteto u Ukrajini.Steta samo poginulih ljudi ali kako je krenulo ovo je samo pocetak.Putin=Milosevic.

Pa jedno je šta ti kažeš, nešto sasvim drugo šta zapad može. Kuiš?

Ja lepo kazem da treba ozbiljne sankcije rusiji nametnuti.Keri je u pravu,maximalno pritiskati i izopstiti Rusiju kao Severnu Koreju a rezultati se mogu ocekivati tek za jedno 2-3 godine kada ce i vratiti osvojeno i oteto u Ukrajini.Steta samo poginulih ljudi ali kako je krenulo ovo je samo pocetak.Putin=Milosevic.

Tebe i dalje posle onog Krakova nije blam da se javljaš? Šta kaže vođa Suljo, je li već doveo NATO u Pazar?

Није, послала је средоземну флоту пред обале Сирије и немој константно правити будало од себе као што Пољска није била део СССР-а, а Харков није Краков како си синоћ одвалио.

Вето на резолуцију СБ УН која не постоји. Стварно је ***...!

Poslednja izmena od moderatora:
Bilt: Zašto je Ukrajini neophodno oružje

On podseća na situaciju od prošle godine kada je izgledalo da će ukrajinske snage slomiti otpor pobunjenika u regionu Donbasa, Rusija je ubrzo poslala trupe koje su preokrenule situaciju na terenu, pokazujući spremnost da učini sve što je potrebno da spreči poraz lokalnih pobunjenika.“Imajući u vidu da su male mogućnosti da Ukrajina povrati kontrolu u regionu Donbasa, čak i pokušaj da se to učini bio bi budalast. Ako se analiziraju strateške ambicije separatista i njihovih ruskih zaštitnika, perspektiva Ukrajine je još pesimističnija”, ističe Bilt.
Separatisti se nadaju da će im pomoć Moskve omogućiti da osvoje ceo region Donbasa, što bi im olakšalo stvaranje “Novorusije” koja bi se protezala duž cele crnomorske obale, uključujući Odesu. Možda bi čak neki maštali i o pohodu na Kijev.
Da bi se sprečio ovaj scenario, šef švedske diplomatije se zalaže za robustan politički dijalog, istovremeno sa istrajavanjem na ekonomskim sankcijama kako bi se jasno predočilo Rusiji da će plaćati sve višu cenu nastavka agresije.

- - - - - - - - - -

Tebe i dalje posle onog Krakova nije blam da se javljaš? Šta kaže vođa Suljo, je li već doveo NATO u Pazar?

Polako,za sada je došao Toni Bler a sa njim će i NATO.

Ti očigledno ne kužiš da slobodan svet želi imati više opcija i da se slobodnom svetu nije svideo Američki pokušaj izolovanja Rusije pučem u Kijevu i preuzimanjem Ukrajine.Svako voli da ima više opcija tj ponuda između kojih može da bira, pa još ako se ponuđaći počnu malo i utrkivati, eto sreće. Zbog toga , slobodni svet je sa zebnjom u srcu posmatrao kako ih Amerikanci odvajaju od druge opcije. Onda kada su Rusi oslobodili Krim od nepravedne Ukrajinske okupacije (koju je realizovao diktator Nikita Hruščov) i probili se iz obračuna slobodni svet je verovatno poskočio od sreće ali to ne sme javno da kaže jer su Sjedinjene Američkie Države največi sileđija u istoriji čovečanstva. Zbog ove istine koje sam ti upravo saopštio Amerika ne može ni teorijski uvesti delotvorne sankcije Rusiji jer čitav slobodni svet ( ne računajući Američke kolonije kao što je Eu, Kanada, Japan, Australija ...., ne želi da uvede sankcije Rusiji niti želi da sebe odseče od dodatnih opcija koje im Rusija može ponuditi.

*** *** ***, Rusija se graniči ogromnim prostranstvom sa evroazijskim regionom koji je izvan EU (od Turske do Kine) na to treba dodati morske veze koje se protežu bukvalno svuda po svetu pa su uvedene sankcije za Rusiju jutarnji prdež a vama u specijalnoj školi to zasigurno nije jasno te sam zbog propusta elementarnih pravila selekcije na forumu primoran postaviti kartu sveta ne bi li vama specijalcima bilo bar malo jasno, mada sumljam da će i to pomoći.

svijet11.jpg

Mora da su savetnici Ukrajinaca ovakvi tipovi poput ovog gore pa nije ni čudno što im tako ide.

Не знам ко је гори, Гумица или Ивица. Ликови су апсолутне незналице.

Buraz, jednom se tako Gumi uvredio, pa je na forumu ostao samo ovaj*** Ivica, bolje da ne znaš na šta je to ličilo. Nemoj da ih porediš, jer će posle, kako reče jedan kolega forumaš, "drumovi poželjet' Gumija, ali Gumija više biti neće" :cool:

Carjov laže i obmanjuje , cilj SAD je bio samo da se promeni režim u Ukrajni , a rat su izazvali proruski separatisti koji su odbili da se slože sa promenom režima i nisu mogli da prebole rušenje Lenjinovih statua.

jao Sreto kako bi lupio jednu iza usiju da proradis.Cilj je bio nasilna smena rezima i prevenstveno uskracivanje produzetka boravka Crnomorskoj floti na Krimu.Obama je priznao da SAD stoje iz puca,ako si ti izveo drzavni udar u mojoj zemlji,onda ja sa punim pravom mogu da uzmem oruzje u ruke i trazim svoje prava.Je8ote nismo u Centralnoj Americi gde SAD imaju visedecenijsku praksu svrgavanja legalno izabranih vlada,otmice ubistva,...eskadroni smrti
Sam Carjev je prosle godine dva puta pretucen od strane banderasa
tsarev.jpg

Covek je legenda

Carjov laže i obmanjuje , cilj SAD je bio samo da se promeni režim u Ukrajni , a rat su izazvali proruski separatisti koji su odbili da se slože sa promenom režima i nisu mogli da prebole rušenje Lenjinovih statua.

Rat je izazvan samom promenom rezima i uskracenjem demokratije i ustavnog poretka. Simpaticna je ta tvoja izjava.
"Oni su samo promenili vlast, a Rusi su izazvali rat.".
Ne treba zaboraviti i kako se odnose prema ruskom narodu. Spaljivanje u Odesi? Bombardovanje stambenih cetvrti Donjecka? Ma oni ni svoje obicne ljude ne tretiraju bolje pa im je valjda ta nehumanost oprostena, je li?:roll:

Samo promeniti vlast?! Dovesti zapadnjacke poltrone koji ce obicnog coveka tretirati kao topovsko meso sve sa geopolitickim ciljem da se potkopa Rusija. Nista ni pokradeo ukrajinsko zlato, ekonomski obogaljena zemlja na svaki nacin i stetom koju trpi zbog ove vlasti, a i zbog toga sto im je Rusija najveci ekonomski partner.

Ovom logikom mozes podrzati i drzavni udar koji bi izveli Siptari ili Hrvati u Srbiji.

Ma sve ovo sto sam nabrojao nije vazno. Vazno je da se pljucne po NIS-u i Gaspromu.:roll:

Да ли ти уопште читаш шта пишешеш !!!??
Или уопште не познајеш ни елементарно право и основно човеково право на слободу, мир и рад ?
Због таквог идиотског схватања у Америци сад су почели да се спремају за сопствени крај.

Ко је дао право САД-у да мења режим у Украјини ?
Откуд САД одлучују који је режим у некој држави исправан или неисправан ?

Задњи који је то право приписао себи дочекао је своје задње часове у Берлину заливен бензином а звао се Адолф Шиклгрубер.

Haha, pa covek je krajnje, da ne budem grub, i u najmanju ruku - neobrazovan :D

- - - - - - - - - -

Ukrajinci su ipak - budale.
Ma koliko podrsku i pomoc da dobiju od Zapada - NECE USPETI.
To je svima ko ima dva grama mozga jasno.
Nisam siguran da oni koji idu u rat to imaju.
E ako im to ti kazes - stvar je krajnje ozbiljna :mrgreen:

S jednom bitnom razlikom: Ameri podržavaju legalnu ukrajinsku vlast.
Gresis. Da li je vlast legalna ili ne, kada je strana u nekom unutrasnjem sukobu, za Vladu SAD ne predstavlja kriterijum po kome pruzaju podrsku. Ne teraj me da sada navodim listu vrlo poznatih primera.
Dakle, Ameri podrzavaju stranu koja podrzava americke interese.

Kao sto sam te vec jednom opomenuo, batali te pravnicke tripove jer su ovde savrseno irelevantni, posebno po pitanju posledica na terenu.

- - - - - - - - - -

Haha, pa covek je krajnje, da ne budem grub, i u najmanju ruku - neobrazovan :D
Meni se cini da on veruje da zivi u Nemackoj, a da je Lihtenstajn naziv kvarta u Ruggelu u kom ima adresu boravka.

Meni se cini da on veruje da zivi u Nemackoj, a da je Lihtenstajn naziv kvarta u Ruggelu u kom ima adresu boravka.

ti pricas o Iveku...njega je suvisno karakterisati. Sinoc je pricao o Krakovu umesto Harkova :D

- - - - - - - - - -

Ti si to pokazao svojim mešanjem Harkova i Krakova.

A sta kazes na verovanje da je Poljska u SSSR-u? :mrgreen:

Rusija je 142 Puta veca nego "severna korea". Sada ti probaj ovakvu zemlju koja je zak u svemirnu prisutna da "izolujes". vi nato majmuni ste stvarno izgubili svaki osecaj za logiku koju moze da shvati 5 godisnje dete :rotf:.
zna se tacno ko je poceo sukobe u ukrajini a to su bili amerikanci koji hocu da slome "rusiju" zbog plana da dominiraju ceo svet. to su fasisticki ziljevi koje nije ni hitler imao.
u tom smislu:

USA > Hitler Deutschland.

Budi srecan da su Rusi pametni i zivilizovani. Da bi bilo kao amerikanci onda bi ova kuca ili stan u kojem sedis samo "bila" prasina u vazduhu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back