Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I koga je za to briga? Jel vlast u Srbiji legalna i legitimna? Jel vlast u Hrvatskoj legalna i legitimna? A u Rusiji? A na Kosovu? Koga to ustvari briga?
Нпр САД, или неку другу углавном велику силу кад жели да нађе разлог, ускрати технолошку сарадњу, финансијску подршку, чланство у светским организацијама итд.

Poslednja izmena:
Zato kazem, mi znamo samo pola od toga sta je stvarno bilo, a Nemci ni deseti deo.
Ako se vratimo u sadasnjost gde vidimo da Englezi i Ameri prave rat izmedju Evrope i Rusije, i Nemacku guraju u prvi plan, onda mozemo zamisliti zasto je doslo do napada Nemacke na Rusiju. I Hitler je se odupirao godinama, videcemo koliko ce Merkelova izdrzati.

To je tačno. To se desilo i u II-svetskom ratu. Hitler nije bio sam iza sebe je imao anglosaksonsku podršku, kako ekonomsku tako i političku. Niko ne govori kakav je dogovor imao Hitler sa Englezima i Amerikancima pre početka rata !!!

I Putin je veoma slab politicar i Rusija je veoam slaba drzava koja nema nikakav proizvodni potencijal za neki veci rat...

Putin je doizvolio da sve POARCE par stotina tajkuna I RAZNESU PO SVETU kojima Rusija nije uopste vazna.

Rusija je ostala samo ISISANA LJUSTURA bez neke stvarne ekonomske, politicke i vojne moci.

Atomske bombe im nece pomoci da pobede.

Moze jedino biti nereseno. da niko na svetu ne rezivi, a onda opet nisu time nista dobili..

Opet ti. I dalje tvrdiš da su u Beslanu pobijeni svi taoci?

Прво је подржавао полицијске снаге које су се бориле против терориста а, када њима то није успјело па су грађани кренули у обрачун са тим терористима, он сада подржава терористе.

Лик је тотално конфузан и заступа нелогичне и тупаве тезе.

Pa on je vise puta rekao, on podrzava uvek onog ko pobedi, tj jaceg, ..........znaci kad ustasa pobedi babu, on je jaci, i kao pobednik on je u pravu, jer je ubio babu i pobedio.
Pitaj ga, upravo tako je rekao, to je ustaska filozofija.

I Putin je veoma slab politicar i Rusija je veoam slaba drzava koja nema nikakav proizvodni potencijal za neki veci rat...

Putin je doizvolio da sve POARCE par stotina tajkuna I RAZNESU PO SVETU kojima Rusija nije uopste vazna.

Rusija je ostala samo ISISANA LJUSTURA bez neke stvarne ekonomske, politicke i vojne moci.

Atomske bombe im nece pomoci da pobede.

Moze jedino biti nereseno. da niko na svetu ne rezivi, a onda opet nisu time nista dobili..
Ни за чарапе немају, а увозе удице!
Јел опет била падавина кокоса на глОву?
:hahaha:

Opet lupetaš, i partizani su bili teroristi u NDH i ubijali pripadnike legalne NDH vlasti.
I, jesu li zbog toga teroristi ili revolucionari?

Ili ajmo ovako: pošalješ policiju na istok Ukrajine i sepovi ih ubiju: jesu li oni teroristi ili revolucionari - i zašto?

Frfljate i mrmljate o legalnosti i legitimnosti, a nemate blagogo pojma što u političkom smislu znače ti termini.

Јеси ли ти у животу прочитао бар 3 књиге? Како може бити легална власт она која је као НДХ наметнута оружјем и силом мимо воље грађана мјењајући границе и кршећи Устав?

Морамо са твојом едукацијом кренути из почетка. Знаш ли шта је Устав државе?

Poslednja izmena:

Pa on je vise puta rekao, on podrzava uvek onog ko pobedi, tj jaceg, ..........znaci kad ustasa pobedi babu, on je jaci, i kao pobednik on je u pravu, jer je ubio babu i pobedio.
Pitaj ga, upravo tako je rekao, to je ustaska filozofija.

Знам ја да је он фашиста него не схватам како је овако неук и затуцан....

Пази, лик тврди да су убиства полицајаца и новинара у Паризу - РЕВОЛУЦИЈА а не терористичких акт.... :eek:

Још тврди да је нешто ЛЕГАЛНО само зато што се тако самопрогласило па човјек, по тој његовој усташоидној тупавој логици, може убити другог и тврдити да је то легално по његовој логици, мимо закона. :roll:

To je tačno. To se desilo i u II-svetskom ratu. Hitler nije bio sam iza sebe je imao anglosaksonsku podršku, kako ekonomsku tako i političku. Niko ne govori kakav je dogovor imao Hitler sa Englezima i Amerikancima pre početka rata !!!

Cak mislim da nije bilo nikakvih dogovora, bar ne ovakvih kakve sad ova Merkelova pravi sa Amerima. Hitler je cak mnogo puta trazio pregovore sa Cercilom o prekidu rata, sto je ovaj uvek odbijao. Smatram da su to vise bile lazne informacije i propaganda, tipa- Putin vam srusio avion itd.

U pravu si, vidiš da legalnost nema veze s načinom na koji si došao do vlasti.

Di je onda problem?

.

Pa nema problema, Rusija je jednostavno stavila granicu na prostor gde USA moze postavljati i menjati lidere prema svom nahodjenju, rekli su ... ne moze u nasem dvoristu za ostale delove sveta bas nas briga ...

Za svetski mir bi bilo najbolje da USA prihvate tu granicu jer ce njeno dalje pomeranje biti moguce iskljucivo ratom.

Знам ја да је он фашиста него не схватам како је овако неук и затуцан....

Пази, лик тврди да су убиства полицајаца и новинара у Паризу - РЕВОЛУЦИЈА а не терористичких акт.... :eek:

Још тврди да је нешто ЛЕГАЛНО само зато што се тако самопрогласило па човјек, по тој његовој усташоидној тупавој логици, може убити другог и тврдити да је то легално по његовој логици, мимо закона. :roll:

Iskreno, mene bi vise zacudilo da on pocne da govori protiv fasista,..........mnogo bih se zabrinula :mrgreen:

Браво Гуми! И шта смо закључили, да ли су Кијевски пучисти терористи или револуционари којима револуција баш нешто и не иде ?

gumi je tu bio dosledan. kad pocnes revoluciju onda si terorista. a ako pobedis u revoluciji i osvojis vlast, onda si vlast. tad sa teroriste postajes legalna vlast. mislim da je negde ranije to isto rekao i za hrvatsku. kad smo poceli bili smo teroristi i tad je vlada yugoslavije imala legalitet da nas zaustavi, ali sad vise ne

[/U][/B]

Iskreno, mene bi vise zacudilo da on pocne da govori protiv fasista,..........mnogo bih se zabrinula :mrgreen:

Писао је прво тако, да терористи убијају полицајце а сада подржава терористе. Мени није јасан...

- - - - - - - - - -

gumi je tu bio dosledan. kad pocnes revoluciju onda si terorista. a ako pobedis u revoluciji i osvojis vlast, onda si vlast. tad sa teroriste postajes legalna vlast. mislim da je negde ranije to isto rekao i za hrvatsku. kad smo poceli bili smo teroristi i tad je vlada yugoslavije imala legalitet da nas zaustavi, ali sad vise ne

Зато јер је јадничак неук и неписмен. У свакој држави на свијету из незаконитих поступака и терористичких активности НЕ МОГУ происходити законити акти. Исто тако се антиуставно дјеловање кажњава и не може бити легализовано. Само кад би он знао шта је устав једне државе.

ukrajina ce Evropa ! :D

Zagranica nam pomozet ! :D

amerika s nami !
:D

1424626136_681302966.jpg

Tesko tome koga EU hrani , a amerika brani ! I DA SE ZNA OVO SAM PRVI JA NAPISO - IAKO SAM SLAGAO DA JE U PITANJU STARA SRPSKA NARODNA POSLOVICA

Teroristička operacija širi se i na Kijev.

Tri grupe specijale, sve sa oklopnjacima, iz ratne zone raspoređene na dežurstvo u Kijev:

В Киеве будут действовать "бронегруппы" из зоны АТО, - милиция
23.02.2015 13:20

Сейчас работают три такие группы: в центральной части города и на левом и правом берегах Киева

Добро је рекао Лазански, завршиће се у Кијеву. Још прецизнији је био пољски министар вањских послова кадан је кијевске терорисре убјеђивао да прихвате споразум са Јануковичем јер ће, уколико не прихвате, "сви бити побијени".

Знамо да су прво прихватили а потом прекршили споразум и сада је резултат неизбјежан.

Пошто је колега Гумигеленк убице полицајаца прогласио "револуционарима" ја се стварно згражавам на поступке бјелосвјетске државне управе и власти која јадне "револуционаре" који, ето опљачкају понеку банку и шверцују дрогу, не аболира и ослободи јер то раде из најдубљих побуда наравно, у склопу цивилизацијских и западних вриједности.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back