Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je to ok, ali ja kinezima ne verujem dok god šuruja sa amerikom.

Pa sa kim da rade. nema drugo sa kim, Kinezi oće sa svima da rade, evo i sa Rusima. Kinezi su ti keo ferari, oni moraju da se trkaju sa velikima, kako misliš da s eferari trka sa fićom, ne ide. Tako da sada imaju istorisjku priliku da sruše amerikance i da naprave dobar dogovor sa EU i Rusijom. Kinezima sve ovo trenutno odgovara, dobijaju sve bolej ponude od Rusije i EU za trgovinu. Dogovorena je Pruga od Kine do Berlina, dogovoren je gasovod sa Rusima i još su predložili amerikancima da izgrade prugu od Peinga do Njujorka, što su ameri odbili jer bi ipla pruga preko rusije i aljaske. Dakle stvar je jsana :ceka:

Da sakupiš samo slike i klipove na kojima se pojavljuju naši borci od početka rata, bilo bi ih duplo više, a ko zna koliko je onih koji se ne eksponiraju...

Da se samo ispravim, ovo gore je odgovor na post u kome se tvrdi da je naših tamo oko pedeset. Dok sam ga citirao, post je ispravljen u oko 300, da ne ispadne da ja tvrdim kako ih ima hiljade tamo. Inače, ne kapiram baš zbog čega se ti ljudi nazivaju budalama ovde, ja bih imao obraza nekome da kažem da je budala samo ako bih smeo lično da stanem ispred tog nekog, sve drugo je nadmeno i bezobrazno, da ne upotrebim neku težu reč...

Da se samo ispravim, ovo gore je odgovor na post u kome se tvrdi da je naših tamo oko pedeset. Dok sam ga citirao, post je ispravljen u oko 300, da ne ispadne da ja tvrdim kako ih ima hiljade tamo. Inače, ne kapiram baš zbog čega se ti ljudi nazivaju budalama ovde, ja bih imao obraza nekome da kažem da je budala samo ako bih smeo lično da stanem ispred tog nekog, sve drugo je nadmeno i bezobrazno, da ne upotrebim neku težu reč...

Па добро, неко воли да прескаче вијачу, неко да ратује. :lol:

Нећемо да се вређамо.

Za mene je budala i Hrvat koji je otišao ratovati u Azov (nemoj is utvarati da to radi zbog para), i Srbin koji je otišao ratovati za Novorusiju (također to ne radi zbog para).

I jesu budale, jer samo budala može ići u drugu državu i uživati u ubijanju ljudi o kojima ništa ne zna.

- - - - - - - - - -

Porosenkova porodica danas hitno napustila Kijev.

:)

:lol:

Zar nije dosta bila DNR zastava u svemiru i potpora Davida Bowiea Novorusima?

Naravno, pa pola Kine živi od toga da radi za američke firme.

@Bole__Ser

Oće Čajnizi da rade sa svakime, naravno i s Rusima, ali im je isplativije raditi ajfone nego jotafone.

Kinezi nemaju naftu niti gas i tenutno trguju sa Iranom, pod vrlo povoljnim uslovima. Amerikacni sada gledaju da se pomire sa Iranom. Dok jedina zelja na svetu koja ima dovoljno nafte i gasa da podmiri Kinu i još pola sveta su Rusi. Kinezima ako treba nafta i gas, imaju faktički samo jednu adresu na koju mogu da se obrate, sve je u rusiji, niko na svet više nema toliko nafte i gasa. Takodje Kinezi su najveći kupci ruskog naoružanja, rusi im čak daju i tehnologije za pravljenje naoružanja, dali su im i svoe nosače aviona, mislim da rusi sada nemaju ni jedan nosač aviona, Kinezi se njima vozaju po Pacifiku. Amerikanci su svesni da im je kraj. Dok dre evrpou u šaci još se koprcaju, al ne još dugo, Grci su krenuli, sada čekamo Špnace koji imaju izbore i isti program kao i Grci, pa Portugalci, sve je to tu na blizu, za koji mesec. :ceka:

Тај батаљон је уништаван у борбама до сада најмање 10 пута и стално га попуњавају са новим ретардима...

Vec sam napisao da je dobro sto su ljudi takvog profila i kalibra na celu. Sto vise takvih, to bolje.

Elem, zanimljivo da su Porosenkovi najmiliji danas carter letom napustili Kijev.

Kinezi nemaju naftu niti gas i tenutno trguju sa Iranom, pod vrlo povoljnim uslovima. Amerikacni sada gledaju da se pomire sa Iranom. Dok jedina zelja na svetu koja ima dovoljno nafte i gasa da podmiri Kinu i još pola sveta su Rusi. Kinezima ako treba nafta i gas, imaju faktički samo jednu adresu na koju mogu da se obrate, sve je u rusiji, niko na svet više nema toliko nafte i gasa. Takodje Kinezi su najveći kupci ruskog naoružanja, rusi im čak daju i tehnologije za pravljenje naoružanja, dali su im i svoe nosače aviona, mislim da rusi sada nemaju ni jedan nosač aviona, Kinezi se njima vozaju po Pacifiku. Amerikanci su svesni da im je kraj. Dok dre evrpou u šaci još se koprcaju, al ne još dugo, Grci su krenuli, sada čekamo Špnace koji imaju izbore i isti program kao i Grci, pa Portugalci, sve je to tu na blizu, za koji mesec. :ceka:

Ukratko: puče Čemerika, puče petrodolar.

:hahaha:

- - - - - - - - - -

Neki detalji iz prethodne nedelje koji su nam promakli :

Od 1:36:14? :eek:

Mislim da će nam promaći i opet...

I zašto si obrisao moj link o "Horvatu"? :think:

Za mene je budala i Hrvat koji je otišao ratovati u Azov (nemoj is utvarati da to radi zbog para), i Srbin koji je otišao ratovati za Novorusiju (također to ne radi zbog para).

I jesu budale, jer samo budala može ići u drugu državu i uživati u ubijanju ljudi o kojima ništa ne zna.

A vidiš, ja budalama nisam nazvao ni te Hrvate, jer jednostavno imam takav pogled na svet da moram da poštujem svakoga ko je spreman da pogine zarad nečega u šta veruje, koliko god smatrao da su verovanja tog nekog pogrešna ili ispravna...

A vidiš, ja budalama nisam nazvao ni te Hrvate, jer jednostavno imam takav pogled na svet da moram da poštujem svakoga ko je spreman da pogine zarad nečega u šta veruje, koliko god smatrao da su verovanja tog nekog pogrešna ili ispravna...

U redu, ali dopusti i meni da onoga tko ostavi doma ženu i djecu i ode ginuti u nepoznatu državu za nepoznate ideale smatram budalom.

Da se pita Zirinovski... tenkove i napalm bombe na Kijev !!!

I to je nečije mišljenje, a naša draga forumašica Elektrika je predložila da se u slučaju pojačanih sankcija protiv Rusije lansiraju nuklearne rakete na evropske gradove (ili da se s time priprijeti, ne sjećam se točno). :lol:

- - - - - - - - - -

Рођаче, одакле ти ова информација ? Је л' проверена, да л' су само напустили Кијев, или је заиста склањање породице на сигурно ? Мислим, није то уопште наивна ствар.

Svaku prorusku informaciju je potrebno detaljno pročačkati, jer lažu toliko da to postaje vrlo duhovito.

Рођаче, одакле ти ова информација ? Је л' проверена, да л' су само напустили Кијев, или је заиста склањање породице на сигурно ? Мислим, није то уопште наивна ствар.

To cemo videti, ali sama cinjenica da su imali carter-let, odjednom, je dovoljno indikativna.
Ali, sto je takodje zanimljivo, danas je SBU (kijevski KGB) sazivao ljude koji su za Janukovica obavljali fizicke poslove rusenja demonstracija, dakle bas iste one ljude, i sa 400 grivnji po glavi ih stavljao u pogon.

:)

U redu, ali dopusti i meni da onoga tko ostavi doma ženu i djecu i ode ginuti u nepoznatu državu za nepoznate ideale smatram budalom.

Пази овог, жена, деца...па ти који то ураде су прави раници, у души. :lol:
А не они који брину о жени и деци.
Мислим, јес' да грозно и неодговорно звучи, али снаћи ће се и без њега. ;)

Не заборавите да савремени руски ПВО системи имају могућност уочавања и деловања на већој удаљеноти од авиона НАТО-а. Неки системи уочавају објекте на удаљености од преко 300 км, док амерички авиони могу деловати са далеко мање удаљености.

Dakle , mozda se nismo razumeli: ja sam siguran da Ruski sistemi mogu da neutralizuju krstarece rakete. Medjutim, sta je od toga dostupno DNR i LNR , pitanje je... u ovom trenutku laznog primirja, skoro sigurno ce Ukrajina dobiti nove isporuke oruzja od strane zapada, ako dodje do eskalacije sukoba, vrlo verovatno da su i balisticki projektili jedno od oruzja kijevske hunte

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back