Azov najviše ratuje oko Mariupolja i u Debaljčevu.
A ko su ovi "junaci",...........neki tvoji rodjaci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Azov najviše ratuje oko Mariupolja i u Debaljčevu.
Krepao kotao.![]()
A ko su ovi "junaci",...........neki tvoji rodjaci.
Sve je to ok, ali ja kinezima ne verujem dok god šuruja sa amerikom.
I ambasadu u Beogradu![]()
Da sakupiš samo slike i klipove na kojima se pojavljuju naši borci od početka rata, bilo bi ih duplo više, a ko zna koliko je onih koji se ne eksponiraju...
Dan žalosti za Bolnu Debaljčevo Prostatu.
- - - - - - - - - -
Koji "ovi" junaci?
Dobrovoljci u Azovu?
Hrabri ljudi i budale, naravno.
Da se samo ispravim, ovo gore je odgovor na post u kome se tvrdi da je naših tamo oko pedeset. Dok sam ga citirao, post je ispravljen u oko 300, da ne ispadne da ja tvrdim kako ih ima hiljade tamo. Inače, ne kapiram baš zbog čega se ti ljudi nazivaju budalama ovde, ja bih imao obraza nekome da kažem da je budala samo ako bih smeo lično da stanem ispred tog nekog, sve drugo je nadmeno i bezobrazno, da ne upotrebim neku težu reč...
Evo javlja se i pajac Semencenko. Kaze da mu bataljo Donbas izdaju, predaju ga neprijatelju![]()
Da se samo ispravim, ovo gore je odgovor na post u kome se tvrdi da je naših tamo oko pedeset. Dok sam ga citirao, post je ispravljen u oko 300, da ne ispadne da ja tvrdim kako ih ima hiljade tamo. Inače, ne kapiram baš zbog čega se ti ljudi nazivaju budalama ovde, ja bih imao obraza nekome da kažem da je budala samo ako bih smeo lično da stanem ispred tog nekog, sve drugo je nadmeno i bezobrazno, da ne upotrebim neku težu reč...
Porosenkova porodica danas hitno napustila Kijev.
![]()
Naravno, pa pola Kine živi od toga da radi za američke firme.
@Bole__Ser
Oće Čajnizi da rade sa svakime, naravno i s Rusima, ali im je isplativije raditi ajfone nego jotafone.
Тај батаљон је уништаван у борбама до сада најмање 10 пута и стално га попуњавају са новим ретардима...
Kinezi nemaju naftu niti gas i tenutno trguju sa Iranom, pod vrlo povoljnim uslovima. Amerikacni sada gledaju da se pomire sa Iranom. Dok jedina zelja na svetu koja ima dovoljno nafte i gasa da podmiri Kinu i još pola sveta su Rusi. Kinezima ako treba nafta i gas, imaju faktički samo jednu adresu na koju mogu da se obrate, sve je u rusiji, niko na svet više nema toliko nafte i gasa. Takodje Kinezi su najveći kupci ruskog naoružanja, rusi im čak daju i tehnologije za pravljenje naoružanja, dali su im i svoe nosače aviona, mislim da rusi sada nemaju ni jedan nosač aviona, Kinezi se njima vozaju po Pacifiku. Amerikanci su svesni da im je kraj. Dok dre evrpou u šaci još se koprcaju, al ne još dugo, Grci su krenuli, sada čekamo Špnace koji imaju izbore i isti program kao i Grci, pa Portugalci, sve je to tu na blizu, za koji mesec.![]()
Neki detalji iz prethodne nedelje koji su nam promakli :
Oni i dalje misle da ce Novorusi konacno zatvoriti kotao i unistiti sve Ukre u Zaharcenko "take no prisoners" stilu. Kad ce to vise, krcka se krcka, nikako da prokuva.![]()
Za mene je budala i Hrvat koji je otišao ratovati u Azov (nemoj is utvarati da to radi zbog para), i Srbin koji je otišao ratovati za Novorusiju (također to ne radi zbog para).
I jesu budale, jer samo budala može ići u drugu državu i uživati u ubijanju ljudi o kojima ništa ne zna.
A vidiš, ja budalama nisam nazvao ni te Hrvate, jer jednostavno imam takav pogled na svet da moram da poštujem svakoga ko je spreman da pogine zarad nečega u šta veruje, koliko god smatrao da su verovanja tog nekog pogrešna ili ispravna...
![]()
![]()
Da se pita Zirinovski... tenkove i napalm bombe na Kijev !!!
Рођаче, одакле ти ова информација ? Је л' проверена, да л' су само напустили Кијев, или је заиста склањање породице на сигурно ? Мислим, није то уопште наивна ствар.
Рођаче, одакле ти ова информација ? Је л' проверена, да л' су само напустили Кијев, или је заиста склањање породице на сигурно ? Мислим, није то уопште наивна ствар.
U redu, ali dopusti i meni da onoga tko ostavi doma ženu i djecu i ode ginuti u nepoznatu državu za nepoznate ideale smatram budalom.
Не заборавите да савремени руски ПВО системи имају могућност уочавања и деловања на већој удаљеноти од авиона НАТО-а. Неки системи уочавају објекте на удаљености од преко 300 км, док амерички авиони могу деловати са далеко мање удаљености.