Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 14.280
Nazalost ako ovi nasi okrenu ledja zapadu proci ce kao djindjic.
Па шта је онда ту "нажалост"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti ti politicare, vazno je kako se sam osecas, ja se osecam kao slobodan covek.
Smetaju ti novine, ne citaj ih, smeta ti tv, ugasi ga, smetaju ti ******, ignorisi ih i bice ti lakse.Без перспективе, права на рад и слободно мишљење, са мишљу да се што пре побегне из Србије, са криминалцима који се величају са ТВ и штампе и праве херојима са педерима који парадирају, са окружењем, које се константно наоружава а ми се разоружавамо јер нас спремају да што мирнији као овце прихватимо сопствено клање и нови геноцид ...
Нека хвала ! Тај живот је достојан роба, кмета и ТЕБЕ. А ја то нежелим и НЕЋУ да будем. А теби нико не брани да будеш то што хоћеш да будеш али зато немој случајно да ти падне напамет да спречиш ослобађање Србије и српског народа од америчког окупатора и колонизатора. Пре него ти нешто тако падне напамет добро проучи судбину недићеваца и љотићеваца.
Без перспективе, права на рад и слободно мишљење, са мишљу да се што пре побегне из Србије, са криминалцима који се величају са ТВ и штампе и праве херојима са педерима који парадирају, са окружењем, које се константно наоружава а ми се разоружавамо јер нас спремају да што мирнији као овце прихватимо сопствено клање и нови геноцид ...
Нека хвала ! Тај живот је достојан роба, кмета и ТЕБЕ. А ја то нежелим и НЕЋУ да будем. А теби нико не брани да будеш то што хоћеш да будеш али зато немој случајно да ти падне напамет да спречиш ослобађање Србије и српског народа од америчког окупатора и колонизатора. Пре него ти нешто тако падне напамет добро проучи судбину недићеваца и љотићеваца.

Sve ce to cika Putin srediti, tu je problem.
Trebao bi Putin da preuzme vlast na sest meseci....Srbi ga vise nikad ne bi vratili nazad u Moskvu
Sreca sto Putin ovim domacim lopovima moze da vlada i iz Moskve ili Sankt Peterburga. Danas to nije nikakav problem
- - - - - - - - - -
Zapravo je prava nesreca sto su ovde na vlasti jajare i pilicari, a ne Putin, covek Srbin
Rusi izgleda pokusavaju da sravne Debeljcevo sa zemljom . Ovo je klasican terorizam.
Rusi izgleda pokusavaju da sravne Debeljcevo sa zemljom . Ovo je klasican terorizam.

Sreca pa vi tamo na dalekom istoku mozete samo da se nadate i ljubite sliku diktatora..

njihovo je. može im se. posebno ako ce tako tući ili isterati naciste koji su im ušli u kuću.Rusi izgleda pokusavaju da sravne Debeljcevo sa zemljom . Ovo je klasican terorizam.
Sreca pa vi tamo na dalekom istoku mozete samo da se nadate i ljubite sliku diktatora..
Ич не разумем лихтеншајнски. Има ли неког ко га разуме осим Јовкета? Какво Дебаљцево? Па Порошенко је рекао да нема "котла".

Smetaju ti novine, ne citaj ih, smeta ti tv, ugasi ga, smetaju ti ******, ignorisi ih i bice ti lakse.

Znači u specijalnoj školi još nisu došli do strana sveta .
Pa ti kad si toliko pametan uradi nesto i povedi nas ostale u revoliuciju.Нити гледам тв нити имам новине и то већ бар 10 година. Али имам децу која више немају где да раде, живе и да обезбеде своју породицу. Зато то твоје гледиште може да буде само гледише неког недозрелог клинара који нема могућности ни пецепцију да не кажем визију (јер због српских визиЈонара Србија је данас најсиромашнија држава на земљи а народ масовно бежи из ње) да види шта нас чека.
То твоје нојисање неће ти баше нешто превише помоћи.
Незаинтересованост и незнање је најпростија формула за будуће ропство.
Ма ти лупетањем виртуелно тероришеш. Ајде спакуј се па за гуменим код блајбија. Мучи вас усамљеност али форум није средство терапије. Симпатично је кад мајмуни једни другима чупкају буве и вашке а ви још и имате дар говора па лепо диваните уз мезе.Rusi izgleda pokusavaju da sravne Debeljcevo sa zemljom . Ovo je klasican terorizam.

Pa ti kad si toliko pametan uradi nesto i povedi nas ostale u revoliuciju.