Aauu al si me sad razocaraaa uuuuu ja vredjam ruse ??! aaaaaa ja mislio ti nas kad ono brata nazivas rusomrzcem...uuuuneka bude sto biti ne moze, nek ad prozdre, pokosi satana
- - - - - - - - - -
alo bre musliman, opet vredjas Ruse?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aauu al si me sad razocaraaa uuuuu ja vredjam ruse ??! aaaaaa ja mislio ti nas kad ono brata nazivas rusomrzcem...uuuuneka bude sto biti ne moze, nek ad prozdre, pokosi satana
- - - - - - - - - -
alo bre musliman, opet vredjas Ruse?![]()
Aauu al si me sad razocaraaa uuuuu ja vredjam ruse ??! aaaaaa ja mislio ti nas kad ono brata nazivas rusomrzcem...uuuu![]()
Sta koji matrag onda ubacujete ruske postove kad ih 90% ne razume, ili prevedite ili ne ubacujte
kako ne znamo ruski kad Srbija uskoro postaje deo Rusije?

Voleo bih da smo saveznici sa rusima, sad biti deo rusije je preterano.kako ne znamo ruski kad Srbija uskoro postaje deo Rusije?
Nis ja tebe ne razumem mada mi izgleda da te uvatila neka paranojaizgleda da je musliman ipak na odmoru, a Kreso CNS je dezuran![]()
Voleo bih da smo saveznici sa rusima, sad biti deo rusije je preterano.
Voleo bih da smo saveznici sa rusima, sad biti deo rusije je preterano.

Krese ?Znaci, Krese se ne slazu [emoji38]
Vise verujemo Putinu nego svojim politicarima, ruskoj crkvi nego svojoj prokatolickoj itd.

Zbog cega smo se 500 god borili za slobodu da sad postanemo deo druge zemlje.kako ne znamo ruski kad Srbija uskoro postaje deo Rusije?
Vise verujemo Putinu nego svojim politicarima, ruskoj crkvi nego svojoj prokatolickoj itd.
Nis ja tebe ne razumem mada mi izgleda da te uvatila neka paranojaNe daj se....
Inace ocekujem da zapad polako ali sigurno pocne da pretvara proruse u obazavaoce genocida jer vole zapadnjaci da podmetnu takve stvari....verovatno ce mrtve naciste oblaciti kao civile pa ih bacati u jame da ispadne kao genocid.. cccc Isto su ameri na kosovu radili - mrtve teroriste UCK oblacili u civile i slikali "pokolj civila" od strane srba
Da trebamo se okrenuti rusiji i biti saveznici al opet suvise smo krvarili za slobodu da bi se odrekli nezavisnosti.Ne samo to, nego je svima jasno da smo mi i Rusi jedno.
Trebace neko vreme dok to shvate u Vucicevoj okolini i dok tp Vucic svari.![]()
Zbog cega smo se 500 god borili za slobodu da sad postanemo deo druge zemlje.

Da trebamo se okrenuti rusiji i biti saveznici al opet suvise smo krvarili za slobodu da bi se odrekli nezavisnosti.
Pusti ti politicare, vazno je kako se sam osecas, ja se osecam kao slobodan covek.Ti se salis!!!!!
Zar je Srbija sad nezavisna kad njeni politicari trce u USA ambasadu i po svoje misljene i pitaju Andju sta da rade i kakav stav da zauzme?

Realno okupirani smo od zapada jos 2000.