Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izgleda da je musliman ipak na odmoru, a Kreso CNS je dezuran :D
Nis ja tebe ne razumem mada mi izgleda da te uvatila neka paranoja :D Ne daj se....
Inace ocekujem da zapad polako ali sigurno pocne da pretvara proruse u obazavaoce genocida jer vole zapadnjaci da podmetnu takve stvari....verovatno ce mrtve naciste oblaciti kao civile pa ih bacati u jame da ispadne kao genocid.. cccc Isto su ameri na kosovu radili - mrtve teroriste UCK oblacili u civile i slikali "pokolj civila" od strane srba

Nis ja tebe ne razumem mada mi izgleda da te uvatila neka paranoja :D Ne daj se....
Inace ocekujem da zapad polako ali sigurno pocne da pretvara proruse u obazavaoce genocida jer vole zapadnjaci da podmetnu takve stvari....verovatno ce mrtve naciste oblaciti kao civile pa ih bacati u jame da ispadne kao genocid.. cccc Isto su ameri na kosovu radili - mrtve teroriste UCK oblacili u civile i slikali "pokolj civila" od strane srba

.
Sto se trudis Kreso, ako nista ne shvatas :D

sirokino-1.jpg

To da udjemo u sastav drzave Rusije su nepotrebne i neozbiljne price. Srbiji treba savez sa Rusijom, vojni savez crno na belo i to ce da se desi samo ako Seselj dodje na vlast. Srbija bi za 3-4 godine postala ozbiljna sila u Evropi jer genetski potencijal za to imamo fali nam samo mali podstrek spolja. Za sada nas zapad sprecava u tome preko domacih izdajnika.....

Zbog cega smo se 500 god borili za slobodu da sad postanemo deo druge zemlje.

Чињеница да смо на удару целог Дивљег Запада јер им је исконска намера да држе најважнију европску саобраћајницу Вардарско-Моравску долину. Ко њу држи фактички контролише Босфор и Дарданел а са тим и Константинопољ. А шта он значи за Ватикан неком другом приликом.
У савезу са Русијом за велики перод година ако не и заувек би смо решили питање свих ратова који су се водили око те саобраћајнице у последњих 2000 година. Због њега не постоји ни једна генерација Срба која није испробала мирис и укус рата.

Poslednja izmena:
Sve ce to cika Putin srediti, tu je problem.

Trebao bi Putin da preuzme vlast na sest meseci....Srbi ga vise nikad ne bi vratili nazad u Moskvu :)

Sreca sto Putin ovim domacim lopovima moze da vlada i iz Moskve ili Sankt Peterburga. Danas to nije nikakav problem :)

- - - - - - - - - -

Zapravo je prava nesreca sto su ovde na vlasti jajare i pilicari, a ne Putin, covek Srbin :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back