Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хиљаду линкова је до сада постављено , као и захтев Путина да Хрвати напусте Украјину .

Заправо Хрвати су НАТО и самим тим НАТО ратује против Руса и Срба

Nije niti jedan.

Dakle, tražim link di piše da su Hrvati većina dobrovoljaca na Ukr strani.

Zahtjev Putina da Hrvati napuste Ukrajinu je sigurno manje ozbiljan nego zahtjev Hrvata da Rusi napuste Ukrajinu - Hrvati su tamo legalno, Rusi nisu:

"Prije svega treba reći da naše sigurnosne službe raspolažu određenim podacima o pojedincima koji se uključuju na strani Ukrajine, odnosno legitimne vlade Ukrajine. O podacima, brojkama ja nemam potrebe komentirati, o tome smo informirani, oni koji imaju pravo na takvu informaciju", rekao je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

Na pitanje radi li se o kaznenom djelu, Ostojić je rekao da o tome nije riječ.

"Čim sam vam odgovorio na to da dobrovoljci pristupaju legitimnoj vladi onda ne čine kazneno djelo", rekao je Ranko Ostojić.

Tako je majstore.

Poslednja izmena:
Nije ni tu kraj njegovom raskosnom znanju :)

Bilo bi dosadno da smo svi isti :lol:

Mene uvek iznova čudi jedna stvar, a to je totalno ignorisanje sleda događaja. Recimo, u slučaju Gruzije su dve sada otcepljene oblasti bile mirne, čini mi se, petnaestak godina. Jer, tamo se kratkotrajno ratovalo još sa početka devedesetih godina prošlog veka, a onda je postignut sporazum o nenapadanju, i kao garant tog sporazuma teritoriju je obezbeđivala mešovita mirovna misija, sastavljena od jednakog broja gruzijskih, ruskih i ne znam još kojih vojnika. Bukvalno preko noći Gruzija krši sporazum i pokušava da zauzme te dve oblasti, pri tome pucajući na ruske mirovnjake, Rusija se umeša (što je i normalno) i završi stvar. I sad, Rusija je kriva što se umešala, a akcija Gruzije koja je i predstavljala okidač, baca se u drugi plan. E pa, ako tako može sa Srbijom, ne može sa Rusijom...

Mene uvek iznova čudi jedna stvar, a to je totalno ignorisanje sleda događaja. Recimo, u slučaju Gruzije su dve sada otcepljene oblasti bile mirne, čini mi se, petnaestak godina. Jer, tamo se kratkotrajno ratovalo još sa početka devedesetih godina prošlog veka, a onda je postignut sporazum o nenapadanju, i kao garant tog sporazuma teritoriju je obezbeđivala mešovita mirovna misija, sastavljena od jednakog broja gruzijskih, ruskih i ne znam još kojih vojnika. Bukvalno preko noći Gruzija krši sporazum i pokušava da zauzme te dve oblasti, pri tome pucajući na ruske mirovnjake, Rusija se umeša (što je i normalno) i završi stvar. I sad, Rusija je kriva što se umešala, a akcija Gruzije koja je i predstavljala okidač, baca se u drugi plan. E pa, ako tako može sa Srbijom, ne može sa Rusijom...

.
E pa vidis, upravo na tu "iglu" besplatnog izvrtanja istine i medijskog laganja koje se nije moglo dovoditi u pitanje su navuceni nasi muslimani i rimokatolici. A sada im se smesi perspektiva da treba da plate za zlocine. I tu nastaje problem - za njih :)

10991322_1608341312722548_6403048773142129045_n.jpg

.
E pa vidis, upravo na tu "iglu" besplatnog izvrtanja istine i medijskog laganja koje se nije moglo dovoditi u pitanje su navuceni nasi muslimani i rimokatolici. A sada im se smesi perspektiva da treba da plate za zlocine. I tu nastaje problem - za njih :)

U ovom slučaju naleteli su na zemlju kojoj se baš **** za medijsku propagandu i sledujuće izvrtanje istine. A nadam se da će svi dugovi biti naplaćeni, ništa mi ne bi predstavljalo veću radost nego da slušam kako cvile oni koji su do juče bili toliko bahati da su bez posledica mogli da tvrde kako je trava roze boje...

Hm, secam se da je Poljska bila u SSSR-u :mrgreen:
Katastrofa je blaga rec za Mustafino znanje.
:lol: То је та "заниљива географија". Можда је "катастрофа" блага реч у овом случају, али ја сам човек који се благо изражава. :andjeo:

Судећи по извештајима Лепог Боре, украјинске снаге решиле да искористе време до 15. фебруара... Шта им то треба.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back