Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Takvi su ti ukri i ustase, kad nemogu pobediti bombarduju bolnice.
Ukroustase upravo bombarduju stambene objekte u Lugansku .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takvi su ti ukri i ustase, kad nemogu pobediti bombarduju bolnice.
Хиљаду линкова је до сада постављено , као и захтев Путина да Хрвати напусте Украјину .
Заправо Хрвати су НАТО и самим тим НАТО ратује против Руса и Срба
Nije ni tu kraj njegovom raskosnom znanju
Bilo bi dosadno da smo svi isti![]()
To je valjda pobeda.![]()
Tako je, ako si dan prije bio u potpuno bezizlanoznoj situaciji.
Na neki način jeste. Pogotovo za preživele.
Fakat je da Zapad diplomatijom i smicalicama, već drugi put spasava svoje ukrajinske pulene teškog poraza, od kojeg bi se teško oporavili.
Ali to je legitimno, kad naiđeš na budalu. Rat se vodi svim sredstvima, pa i prevarama.
Mene uvek iznova čudi jedna stvar, a to je totalno ignorisanje sleda događaja. Recimo, u slučaju Gruzije su dve sada otcepljene oblasti bile mirne, čini mi se, petnaestak godina. Jer, tamo se kratkotrajno ratovalo još sa početka devedesetih godina prošlog veka, a onda je postignut sporazum o nenapadanju, i kao garant tog sporazuma teritoriju je obezbeđivala mešovita mirovna misija, sastavljena od jednakog broja gruzijskih, ruskih i ne znam još kojih vojnika. Bukvalno preko noći Gruzija krši sporazum i pokušava da zauzme te dve oblasti, pri tome pucajući na ruske mirovnjake, Rusija se umeša (što je i normalno) i završi stvar. I sad, Rusija je kriva što se umešala, a akcija Gruzije koja je i predstavljala okidač, baca se u drugi plan. E pa, ako tako može sa Srbijom, ne može sa Rusijom...

Iskreno ne vidim kako ce zaziveti primirje oko Debaljceva sem ako se Ukri ne predaju. Novorusi ih nece pustiti da izadju, a oni ce sigurno pokusati da se probiju dok imaju jos to malo zaliha.
A šta ako dobe naređenje da ih moraju pustiti?
Ako Rusija naredi pobunjenicima da puste Ukre sa sve naoruzanjem to je ravno samoubistvu i mislim da takav scenario nije realan.
.
E pa vidis, upravo na tu "iglu" besplatnog izvrtanja istine i medijskog laganja koje se nije moglo dovoditi u pitanje su navuceni nasi muslimani i rimokatolici. A sada im se smesi perspektiva da treba da plate za zlocine. I tu nastaje problem - za njih![]()
Hm, secam se da je Poljska bila u SSSR-u
Katastrofa je blaga rec za Mustafino znanje.
То је та "заниљива географија". Можда је "катастрофа" блага реч у овом случају, али ја сам човек који се благо изражава.