- Poruka
- 48.158
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nocas je pushSlažem se sa tobom u potpunosti. Jedino mislim da nećemo čekati čak ni do sutra. Posebno imajući u vidu sastav njihovih plaćeničkih bataljona.

Ukrajina jos nije priznala to kosovo i ne razumem cemu tolika mrznja prema ukrajincima . To nije nas sukob i ako cemo biti na necijoj strani trebamo biti na strani pravde .
Imam samo jedno pitanje za tebe , zbog cega nam ruska federacija prodaje gas po skupljim cenama nego zapadnoj evropi . Jer je zbog te navodne ruske ljubavi prema srbiji treba njima da se uvlacim u dupe
- - - - - - - - - -
zato sto im se moze , najjaca su vojna sila na planeti. Medjutim svako normalan kaze da je to nepravda da koristis silu za svoje ciljeve , vi naravno sve to kritikujete , kada se rusija ponasa kao siledzija to je prihvatljivo
Radi se o tome da život NATO vojnika vrijedi daleko više o ukrajinskog, pa i ruskog.
svaki čovek treba težiti da um naouruža istintim iskazima. izvrtanje istine uvek ima za posledicu laž. dakle praviš sebi (svojim neuronima) medvedju uslugu.)Šta izvrćem?
Snimali smo filmove o maltretiranju i ubojstvima ratnih zarobljenika, ako pod time "mi" misliš na Hrvate.
Kakve to konkretne veze ima samnom i s mojim stavom o tome?
ovde nećeš naći ni jednog forumaša koji mrzi Ukrajince ......nešto drugo je u pitanju kao i priča o gasu .......Srbi su istorijski na strani pravde ...svaki put i uvek -----ako imaš nekih problema u vezi te aksiome , samo pogledaj na čijoj su strani Srbi i za koga navijaju i nikad nećeš pogrešiti .

Ima!
Vrati se par stranica u nazad i pročitaj o svom pisaniju kako je "Ženevskom konvencijom" zabranjeno snimanje i prikazivanje ratnih zarobljenika!
Gumi,pišeš kao na "normu"!
ovde nećeš naći ni jednog forumaša koji mrzi Ukrajince ......nešto drugo je u pitanju kao i priča o gasu .......Srbi su istorijski na strani pravde ...svaki put i uvek -----ako imaš nekih problema u vezi te aksiome , samo pogledaj na čijoj su strani Srbi i za koga navijaju i nikad nećeš pogrešiti .
svaki čovek treba težiti da um naouruža istintim iskazima. izvrtanje istine uvek ima za posledicu laž. dakle praviš sebi (svojim neuronima) medvedju uslugu.)
čovek je lepo rekao vi. dakle mislio na hrvatsku stranu a ne tebe lično. nemaš razloga skretati. )

Ajd me pitaj konkretno pitanje umjesto svojih retoričkih eskapada.
Dakle?
Репка коју немамВидиш, зато Новорусија побеђује. Нису толико важна ваша спољашња нацистичка и фашистичка обележја колико мржња усмерена према свему руском. Они, Руси су свесни тога .Знају да се такво зло које спаљује живе људе, бејзболом палицама убија недужне по улици. бомбардује болнице и школе мора уништити, сасвим. Зато је читав нормалан свет уз њих. Зато они побеђују и доћиће до коначне победе. Прочистиће свет од гамади попут вас.

Samo da vas obavjestim da Novorusi nadiru i sa zapadne strane Marioupolja!
Ovo treba zabilježiti i ostaviti u analima forumašenja na Krstarici. Sad si prevršio svaku mjeru.
ХвалаDao ja mesto tebe!
Drugari smo?![]()
Covece, Kreso uopste ne kapira o cemu pricas. Ti koncepti su njemu strani, cak stavise, izvestaceniovde nećeš naći ni jednog forumaša koji mrzi Ukrajince ......nešto drugo je u pitanju kao i priča o gasu .......Srbi su istorijski na strani pravde ...svaki put i uvek -----ako imaš nekih problema u vezi te aksiome , samo pogledaj na čijoj su strani Srbi i za koga navijaju i nikad nećeš pogrešiti .

Da nije vas ne bi ni znali u toj meri koliko sada znamo o njima!Niko ne mrzi Ukrajince, samo ih redovito proglašavate nacistima i fašistima, a njih ljubite.![]()
mJoš da se odrede lokacije NATO baza pa da slavimo i pijemo...![]()

Партизаны Запорожья и Днепропетровщины не признают прекращения огня
Нез, они би сада " теоретисали" до јутра и причали о свему и свачему само да избегну оно што се десило данас потписивањем споразума о прекиду ватре, а то је чињеница да Новоросија постоји и на папиру.
Видећемо сутра колико је прекид ватре стварно на снази и да ли га поштују СВЕ војне формације хунте.