mijak
Poznat
- Poruka
- 9.162
Čitaš me ili drjljaš bez veze?
To je samo zadnjih desetak dana.
Јел твој учинак покрива шприц?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od Zapada su dobili malo više od 15 mlrd, samo u azdnjih desetak dana USA dala 2 mlrd, EU 1,8.
Tako je, kao što su i Rusi instalirali poslušnog Karidova.
- - - - - - - - - -
Ustaše se nisu presvlačili u partizane, ali četnici jesu, promašio si ceo fudbal.
Hoće li i Srbija postati dijelom te kaubojske teritorije ako već većina građana Srbije želi u EU?
Nakon juče najavljenog poskupljenja gradskog prevoza za duplo, danas stiže još dobrih vijesti
MMF traži da gas za domaćinstva poskupi 7 puta!
МВФ требует от Украины повысить тарифы на газ для населения в 7 раз, - комитет ВРУ
29.01.2015 11:45
Тешко да ће Укри схватити да сами финансирају своју смрт.Nu majkumu, a ja mislio zapad na njihovoj strani, zar ih ovako cuvaju i podupiru protiv velikoruske agresije?
- - - - - - - - - -
Neo od 1992 kao "tvoj"![]()
ma njihovo je nacionalno ludilo i pretvorba ukrajine u privatnu prćiju. da iole pameti i odgovornosti imaju nebi ni pokušali ovo što rade.
a stoji to da je amerika sa evropom zapalila rat u ukrajini. i preigrali se.
SAD i EU zabole za Ukrajince. Ja njih iskreno žalim a znajući kakav je ruski ratni temperament mislim da ih žale i Rusi jer u surotnom tamo kakmen na kamenu ne bi ostao.
Ukrajinu su SAD i EU gurnule u rat u kome ona nema ni onu teorijsku šansu samo zarad kontrole ukajinskog dela izlaza na Crno more. Ukrajinci ginu da bi ostvarili mokre snove Zapada što je monstruozno od strane onih koji ih guraju u rat.
Ukrajinci su zaboravili mnogo toga.
Recimo, Nemce su dočekali kao oslobodioce u WW2 kad su ovi ušli u Ukrajinu a onda su ih Nemci jednostavno pustili da pomru od gladi jer su untermensch. Bukvalno su umirali milioni ljudi na teritoriji Ukrajine jer su Nemci jednostavno prekinuli snabdevanje ukrajinskih gradova hranom. Bili su žrtve Plana izgladnjivanja što je sudbina koju si im namenili nacisti.
Danas potomstvo preživelih ukrajinaca ratuje u Ukrajini protiv Rusa za interese potomaka nemačkih nacista.
Taj narod je strašno naivan, naivan poput nas početkom 90ih a naročito petog listopada.
A kaj je to listopad?
Oktobar na jeziku dosovih finansijera.
- - - - - - - - - -
Krim je bio dio Rusije i na Krimu zive Rusi koji su na referendumu izglasali povratak matici.
Afganistan kao stara drzva nikad nije bio dio cemerike i u Afganistanu ne zive Amerikanci.
Takodje Ameri su bili srdacno docekani a jos srdacnije ispaceni ( u mrtvackim sanducima) iz Afganistana.

Listopad je predivna hrvatska riječ, kad malo bolje razmislim imena svih mjeseci su baš dobri, daleko bolje nego da 10. mjesec zoveš po broju 8, oktobar
Listopad je predivna hrvatska riječ, kad malo bolje razmislim imena svih mjeseci su baš dobri, daleko bolje nego da 10. mjesec zoveš po broju 8, oktobar
Krim je simbol ruske borbe i herojstva, on ima posebnu tezinu.
, јужно од Енглеске, након чега су британски ловци типа "тајфун" узлетели из две базе, у Енглеској и Шкотској, преноси Танјуг.A kaj je to listopad?
Oktobar na jeziku dosovih finansijera.
- - - - - - - - - -
Стари србски назив за 10 месец, у неким србским крајевима имао је назив и шумопадИ дражи су ми стари називи које нажалост уместо Срба Крвати користе него латински календар
![]()
Ne može Ukrajina sa postojećim cijenama na zapad - mora to da se izniveliše prema gore, pod oblake.Nu majkumu, a ja mislio zapad na njihovoj strani, zar ih ovako cuvaju i podupiru protiv velikoruske agresije?
- - - - - - - - - -
Ne pratiš, kako bi to uvaženi forumaš sirmijum rekao, falublu radnje.![]()
Listopad je predivna slovenska reč, i donekle si u pravu, Srbi su prihvatili imenovanje meseci od Latina, dok su Hrvati preuzeli ostale mesece od Srba. Podučavao sam neke tvoje zemljake onomad, kako bi to danas izgledalo da niste uzeli srpske nazive za mesece, onda kad i jezik:
![]()
![]()
![]()
![]()
http://forum.krstarica.com/showthre...ena-meseci?p=14161040&viewfull=1#post14161040

nema. jezik izumrlog avarsko-ugarsko-germanskog plemstva je nepoznanica. tko zna. mozda se javi znalac,А како су Хрвати називлаи месеце пре него што су називе преузели од Срба?