Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - VI deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prošli put se rusija raspala na 20 novih država.
Šta mislite, koliki raspad se smeši ovog puta?

idu na 23% :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Primetio sam da kada upadaju ovi poput Jaguara, pa i ovaj Trska, da je to zapravo dobro po nas. Toliko su sumanuti sa izjavama da nas to zapravo ujedinjuje. Primetio sam da i Gumi odlično vlada ekavicom, ko bi reko da jedan hrvat to može tako primerno da savlada, imam utisak da je samo pitanje vremena kaada će početi i ćirilicom da piše. Sve u svemu takvi likovi zapravo uedjinjuju naša mišljenja, što je dobro. :ceka:

A vidi jaguara kako se trudi s ekavicom, nekad mu se omakne "bosnjacki", ali nije lose :D

Јагуар није доктор Џекил и мистер Хајд, као што је повремено умео да буде Ортодокс. Не, Јагуар је више мистер Хајдова и мноштво мис Хајдина. Признаћете да је то значајан допринос људској изопачености коју чак ни светска литература која се тиме бавила није могла до краја да предвиди. Интересантан теоретски допринос.

Иначе, провлачи се један чини ми се недовољно запажен детаљ. Уколико нова грчка влада уз подршку свог народа буде издржала све але и вране које ће на њу да налећу на њу у следећем периоду, ето нама неопходног руског гаса са турско - грчке границе преко Македоније. А онда је ето и у Републици Српској. Мало ли је?

Можда нешто треба да проследимо и до Мађарске. Ипак је Орбан први протерао ММФ.

Makedonija takođe može da bude kritična tačka na toj trasi,
jer ih Ameri drže na kratkoj uzici i uvijek im mogu aktivirati Šiptare.

Sa druge strane, Mađari su već započeli aktivnosti u tom pravcu

------------------
Hungary looks to Turkey for gas supplies to Europe after South Stream bust
January 27, 2015, 9:12

Hungary wants to negotiate with Greece, Macedonia and Serbia over supplying Russian gas to central Europe via Turkey, Hungary's Foreign Minister said on Monday. Péter Szijjártó stressed that Turkey will have a strategic role in supplying gas to Europe after Moscow abandoned the South Stream pipeline project.

After meeting Turkey’s Prime Minister Ahmet Davutoglu, Foreign Minister Mevlüt Cavusoglu and Energy Minister Taner Yildiz, Szijjártó told a press conference in the Turkish capital city that Moscow is currently in talks with Ankara on shipping gas originally destined for the South Stream pipeline to Turkey.
------------------

Srbi, uobičajeno, ćute ko peečke - a kad izvise onda će da okrive Ruse

Da primetio sam reputaciju a i bezbroj klonova. Imam utisak kao da ima nekakvu misiju ovde :ceka:
То није проблем.
Само промени адресу на Гуглу и с њега се региструје на Крстарицу, може имати клонова по вољи то није нека посебна привилегија само за дваЈстропроцентног.

Nesto nikako ne mogu da shvatim. Zasto je Kijev pokrenuo ovu ofanzivu?! Nit su ista osvojili, niti su naneli bilo kakve znacajne gubitke neprijatelju, a kako stoje stvari vojska ce im ponovo biti desetkovana. Ne mogu da nadjem logiku ni sa stanovista hunte ni sa stanovista naroda.

Pa moraju da počiste teroriste.

Već preko hiljadu ruskih boraca je ubijeno.

Primetio sam da kada upadaju ovi poput Jaguara, pa i ovaj Trska, da je to zapravo dobro po nas. Toliko su sumanuti sa izjavama da nas to zapravo ujedinjuje. Primetio sam da i Gumi odlično vlada ekavicom, ko bi reko da jedan hrvat to može tako primerno da savlada, imam utisak da je samo pitanje vremena kaada će početi i ćirilicom da piše. Sve u svemu takvi likovi zapravo uedjinjuju naša mišljenja, što je dobro. :ceka:

Pa kako će on drugačije nego ekavicom. Pa samo je ovde, ništa žena, ništa deca, prijatelji, društvo.
On je i zaboravio onaj odvratni jezik, što ga zovu hrvatski.

Кажу да је слика са аеродрома а да је Деки био веома активан учесник у његовом ослобађању....

dejan-beric-4-650x365.jpg

http://www.pravda.rs/2015/01/27/fot...drom-gomilaju-se-lesevi-ukrajinskih-gardista/

Poslednja izmena:
Nesto nikako ne mogu da shvatim. Zasto je Kijev pokrenuo ovu ofanzivu?! Nit su ista osvojili, niti su naneli bilo kakve znacajne gubitke neprijatelju, a kako stoje stvari vojska ce im ponovo biti desetkovana. Ne mogu da nadjem logiku ni sa stanovista hunte ni sa stanovista naroda.
Ova vlast u Kijevu bez rata ne moze dugo da opstane. Da nije ove histerije oko "ruske agresije", narod bi se brze zapitao do cega ih je dovelo majdanovanje.Borili se protiv oligarha a izborili kompletnu oligarhiju na vlasti, zemlja pred rasulom.
A ofanziva se poklopila za zahtevima nekih clanova EU o ublazavanju i ukidanju sankcija Rusiji. Takav scenario se nije dopao nalogodavcima preko bare, stigla je direktiva da se izvrse provokacije,prekine primirje,ko ce na kraju da istrazi i dokaze ko je prvi poceo?

Ova vlast u Kijevu bez rata ne moze dugo da opstane. Da nije ove histerije oko "ruske agresije", narod bi se brze zapitao do cega ih je dovelo majdanovanje.Borili se protiv oligarha a izborili kompletnu oligarhiju na vlasti, zemlja pred rasulom.
A ofanziva se poklopila za zahtevima nekih clanova EU o ublazavanju i ukidanju sankcija Rusiji. Takav scenario se nije dopao nalogodavcima preko bare, stigla je direktiva da se izvrse provokacije,prekine primirje,ko ce na kraju da istrazi i dokaze ko je prvi poceo?
Izgleda da narod Kijeva nije bio oduševljen ruskim načinom života.

U pravu su, jer u međuvremenu je rublja prepolovljena, zbog agresije u UKR.

Da, ali mi nije jasan narod, toliko raspolozenje za rat, a vojnici im suludo ginu kao muve! A nije mi jasno ni odusevljenje kod vojske

Не знам да ли је био овај снимак о мртвим и заробљеним кијевским војницима....за мало јачи стомак....сад ће да их
ови кијевски фанови бране, и помену нехумано понашање / узгред и сликање без "њихове" дозволе /, али се да замЈетити
да су рањени заробљеници превијени....а гневне борце и народ не треба осуђивати...ове што пусте, или замене, за своје,
не верујем да имају намеру да се поново врате у ову зону дејстава......ни као туристи...!?

Da, ali mi nije jasan narod, toliko raspolozenje za rat, a vojnici im suludo ginu kao muve! A nije mi jasno ni odusevljenje kod vojske
Уствари нема одушевљења, не постоји.
Земља од 35-40 милиона не може да скупи 100к људи за рат.
А војска је одушевљена само на пропагандним клиповима.
Они који су заиста били одушевљени су представљали процентуално малу ставку и предали су меч још прошле године.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back