- Poruka
- 269
Украјинци ће неминовно кренути у офанзиву, али ако након евентуалне победе Новорусије нова офанзива новоруске војске буде заустављена онда је то велики минус.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rvaciju ce da sredi Putinov drugar Viktor Orban. Ima da proglasi personalnu uniju i da vrati rvate u stalu da timare konje.
Rvaciju ce da sredi Putinov drugar Viktor Orban. Ima da proglasi personalnu uniju i da vrati rvate u stalu da timare konje.
Казнени батаљон "Донбас" ликвидира цивиле. Немам коментар, уствари имам...ал' је гадан!!!
Mene brine da se Ukri ne zaustave na granici.....

Ма мораће Пољаци да их пусте иначе .....
Необично реална, а опет јако оптимистичка прогноза о распаду Украјине, стварању Новорусије и Малорусије и њиховом укључењу у састав Русије.Kрах „пројекта Украјина” биће највећи геополитички пораз САД
http://fakti.org/rossiya/medija-menju/krah-projekta-ukrajina-bice-najveci-geopoliticki-poraz-sad
Ja pravo da ti kazem ne bi voleo da se cela Ukrajna vrati RUsiji. Bolje da Galicija padne pod Poljsku ali bez Kolomije i Zakarpatije. Pa onda nek se Poljaci sa nacistima viju po karpatima.
Zakarpatija i Kolomija su bitni nama, jer ako Rusi ovladaju tim koridorom, to prakticno znaci da momentalno mozemo preko madjarske (orban je ruski covek) da se okrenemo Rusiji.
Na poljskoj kulturnoj sceni se trenutno dogadja mnogo toga antiukrajinskog u poslednje vreme. Pojavljuju se nove pesmice, tipa:
Posle toga, bice veoma mucno ukrajinisati po Poljskoj...![]()
95% не може бити изузетак.Можда и то, ал главни проблем је што су заборавили да су Словени, као и украјинци који парадирају са наци ознакама, лудило... Бити нацист и Словен истовремено је жешћи нервни слом, другачије је тешко објаснити ту појаву. Ае хрвати, за њих је поуздано утврђено да они ни нису Словени, кукавичје јаје подметнуто Словенима, то су хрвати, из казахстанских степа, изузетак су само покатоличени Срби међу њима ал ни на њих се не може рачунати. Уопште гледано - Словени су у дефанзиви, погледај само простор бивше сфрј, скоро свугде се негира словенско порекло, у монтенегру трипују да су они некакви дукљани староседеоци Хелма, у БиХ су турци, у македонији трипују да су антички македонци, словенци се ложе на швабе... Чак и у бугарској је присутна теза да су бугари рођаци хуна и некакви татари а да су их Срби словенизовали на силу.
Мкоже он да врати али само оно што је хрватско. Значи Хрватско Загорје а остало није ни мађарско ни немачко а ни италијанско него српско.
Na poljskoj kulturnoj sceni se trenutno dogadja mnogo toga antiukrajinskog u poslednje vreme. Pojavljuju se nove pesmice, tipa:
Posle toga, bice veoma mucno ukrajinisati po Poljskoj...![]()
Јел знате шта је интересантно, између осталог? Лењин је пореклом из западне Украјине, одакле је отишао у Швајцарску. После је оклопним возом преко Немачке пребачен у Русију.
Koliko ja znam on je rodjen u Uljanovsku koji se tad zvao Simbirsk, posle je preimenovan po njegovom prezimenu Uljanov. Sto se genetike tice, ima Kalmicko poreklo i jos neke mesavine, mozda i ukrajinsko. Uglavnom, nije me mnogo zanimalo da istrazujem dublje jer je lik hovno, obican priserak i zlikovac.