Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - IV deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusija je naoruzala proruse sistemom kub ,mi to znamo jer postoje dokazi na drustvenim mrezama!!!:hahaha:

Kaze Keri...

Da se ovo Keri ne poziva na mene ? :think:

Keri , ja sam samo sitni proruski propagandista koji cesto svasta stavlja na drustvene mreze , a sve zarad jeftinih politickih poena !! :hej: .. Dje si navro ?! .... Skini mi se s naloga !!

p.s. Ako se Putin ili Lavrov pozovu na Jaguarkine stavove prekinucu da podrzavam pravednu borbu Ruskog naroda !!! :think:

Keri , ja sam samo sitni proruski propagandista koji cesto svasta stavlja na drustvene mreze , a sve zarad jeftinih politickih poena !! :hej: .. Dje si navro ?! .... Skini mi se s naloga !!

p.s. Ako se Putin ili Lavrov pozovu na Jaguarkine stavove prekinucu da podrzavam pravednu borbu Ruskog naroda !!! :think:

Мислим да си у заблуди, Кери прати крижарицу и помно прати њофру и адема...ако они кажу, онда је то тако..керија ми..

Debil ,zajebo je onu Paski ,cak mi i dzagine izjave djelu ozbiljnije

NJofra pojedinačnim slučajevma sa druge strane pokušava relativizovati nepokolebljivu snagu nacističkog duha Kijevljanja. Eto ima i jednih nacoša, a ima i druguh pa to je to izjednačeni su , no nedajte se prevariti draga gospodo to je naobičnija lagarija i obična popaganda jer jedno su oni sa crvenim barjacima a drugo sa crno-crvenim, to isto ne mož' biti nikako.
Да он и остатак екипе искрено вјерују да су борци Новорусије нацоши - свим срцем би за њих навијали.

------------------

Иначе, било аутентично или лажно, спомињање матере и остатка фамилије дало резултате:

------------------
"Тяжелые бои идут в районе Лисичанска и Попасной. Мозговой пока держится. На Сев. Донце подразделение "Лома" (подчинено Мозговому, в составе ополчения ДНР) утопило огнем 2 понтона при попытке противника навести переправу.
Обозначилось движение противника на Попасную. Казаки Козицына, "усиливавшие" гарнизон, ожидаемо сбежали - остались только местные ополченцы и приданные им силы от нашей бригады. Пополнил их "славянами" и противотанковым вооружением. Город удержим.
------------------

Мозговој добио појачање и у људству и у противоклопним средствима.

Мислим да си у заблуди, Кери прати крижарицу и помно прати њофру и адема...ако они кажу, онда је то тако..керија ми..

E, to je vec drugi par opanaka !

Iza Njofre stoji sef Mosada iz Novog Sada , a iza Gumijelenka svetski rekord u nespavanju zbog foruma .

Sad sam gledao vesti na "Rossia 24" , kijevska hunta je ubacila diverzantske grupe u grad Lugansk, koji ubijaju civile bukvalno po ulicama, svedoce ljudi koji su preziveli napade ; u sledeca 3 dana bice sprovedena detaljna pretraga, ulica po ulicu, od strane opolcenaca.

Mhm, diverzanti ubijaju civile u gradu od 400.000 stanovnika, nemaju pametnijeg posla.

- - - - - - - - - -

evo ako neko nije video - srpski dobrovoljci gone turke na buljuke

Evo ako neko nije vidio - naslov teme je "Previranje u Ukrajini"

- - - - - - - - - -

Moram priznati da sam lagano promjenio mišljenje o pro-ruskim pobunjenicima. Ipak je Janukovič bio demokratski izabran koji je svrgnut na nezakonit način.

No, i dalje se nadam da će Ukrajina srušiti ih da konačno raskrsti za tim pravoslavnim fundamentalistima i okrene svoj put prema slobodi i demokraciji.

I Hitler je došao na vlast demokratskim i višestranačkim izborima.

Moram priznati da sam lagano promjenio mišljenje o pro-ruskim pobunjenicima. Ipak je Janukovič bio demokratski izabran koji je svrgnut na nezakonit način.

No, i dalje se nadam da će Ukrajina srušiti ih da konačno raskrsti za tim pravoslavnim fundamentalistima i okrene svoj put prema slobodi i demokraciji.

Vec su okrenuli. Pocelo je selidbom drzavnih zlatnih rezervi u USA na "cuvanje", zaduzivanjem kod MMFa i dolaskom sina siptara Bidena na celo najbolje ukrajinske tvrtke.
:super:

Vec su okrenuli. Pocelo je selidbom drzavnih zlatnih rezervi u USA na "cuvanje", zaduzivanjem kod MMFa i dolaskom sina siptara Bidena na celo najbolje ukrajinske tvrtke.
:super:

Doista ne razumijem tvoj sarkazam. Biden nije Albanac. USA je demokratska i transparentna zemlja stoga je bolje da oni čuvaju nego da padne u rukama Rusa i četnika Sterlkova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back