Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - IV deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog ovakvih stvari ja kazem da treba aktivirati onu Staljinovu zapovijed iz rata o nezarobljavanju nacista, treba ih likvidirati na licu mjesta sve jednog.
Rusi im ovo nece zaboraviti ni oprostiti, i ako vojno izgube ne bi bio u kozi nacistima na tom podrucju.
Placat ce oni ovo s gadnim kamatama.

tacno............ko sto su platili u prolece 1945 kada su se rusi primakli berlinu. nemacki narod je uzasno okrutno kaznjen za zlocine koje su pre par godina njihovi vojnici cinili nad ruskim civilima.
Istorija se ponavlja. NE BIH DA SAM U KOZHI BILO KOG AMERIKANCA.

Hitler bi bio ponosan na danasnji zapad, Izraelci rokaju civile, ukro-nacisti rokaju civile, zapad roka civile i to cak svoje (ovaj oboreni avion iz Holandije), i svi jedni druge podrzavaju u tome.
Jedino na sta ne bi bio ponosan je ova smotana ukro armija koja nije u stanju sa onolikom tehnikom i ljudstvom, sa svom mogucom podrskom zapada, savladati ono malo Rusa naoruzanih lovackim puskama.
Bruka.

opet ti napominjem da se protiv rusa ne bore ukrajinci vec AMERIKANCI................narod koji ni jedan rat na svetu nije dobio.............cak i kada su u pitanju San Marino, Lihtenstajn, Monako................svet nije zapamtio nesposobniju i kukavickiju armiju jedne zemlje.

Ih za par miliona godina, pa opet neki rotsildi i sta ti ja znam...ja bre zivim sada, a ne za par meleona godina..

А ко ти брани сад да живиш ? Каква је то код тебе опсесија да хоћеш да владаш другим људима ?
Уосталом ти још ниси укапирао да си само једна мала јединка која никоме ништа не значи. И сви ви такви без обзира колико вас има а који би сте "само да живите" сте најлакша топовска храна. Не зато што то желите да будете него што сте глупи да схватите где се тренутно налазите а желите све одмах и сад а по могућству да је то све било још јуче. Пун стомак се подразумева.

- - - - - - - - - -

Ovi satanisti u zapadu su sada totalno otisli u ofsajd.
Rusija nije srbija. oni stvarno hocu treci svetski rat, a ti to jos podrzavas.
covece upali tvoj mozak.

Нисам те баш добро разумео .... шта да упали ?

Poslednja izmena:
Sve je vise slika fasista na strani "novorusije" a ovde se prica kako se oni kao bore protiv fasizma... licemeri.

Наравно да их је све више кад их све похваташе Новоруси и стрпаше у бајбок по својим казаматима а оно што не заврши ту завршио у Новоруској земљи као ђубриво.

Прва фаза овог сукоба између фашистичке хунте из Кијева и ослободилачке војске Новорусије мора да се заврши у разрушеном Лавову.
Друга фаза сукоба између фашистичке војне организације НАТО пакт и војске РФ завршава се у потпуно уништеном Бриселу и срављеном Лондону.
Трећа фаза сукоба између терористичке организације САД и америчке нацистичке солдатеске против војске слободног света под вођством Русије и Кине у црној рупи на месту Вашингтона.

da to je rezime postojanja AMERIKE I DOMINACIJE FAMILIJE ROTSILDA koji su, gle cuda, nastali u isto vreme.........pre 220 godina
.............a da, zaboravio si i FRANKFURT..................centar ROTSILDOVOG FINANSIJSKOG CARSTVA..

kakav crni desnat sa te visine,moguce da su izbacili najneophodnije onima u kotlicu,da bi shvati sta im se zbiva pogledaj scenu na 1h 52` 50`` ovog legendarnog filma nastalog po istinitom dogadjaju

Отприлике, ово је покушај снабдјевања падобранима - и могуће објашњење како су
ополченци срушили ономад ан-26 - а рекоше колеге и данас један звекн`о на ливаду.

pa naprimer srpska pretskolska deca odu na ekskurziju u ukrajinu i stoji im u programu lov na pripadnike nato-trupa....................

То би имало велики ефекад на све њих. Најзначајније је развијање патриотских осећања, развијање смисла за правду и право, способност за самоопстанак и одржање, осећај припадности здравом народу, побољшање физичких способности и генетског кода .... итд, итд, итд ....

А ко ти брани сад да живиш ? Каква је то код тебе опсесија да хоћеш да владаш другим људима ?
Уосталом ти још ниси укапирао да си само једна мала јединка која никоме ништа не значи. И сви ви такви без обзира колико вас има а који би сте "само да живите" сте најлакша топовска храна. Не зато што то желите да будете него што сте глупи да схватите где се тренутно налазите а желите све одмах и сад а по могућству да је то све било још јуче. Пун стомак се подразумева.

?

Nista ja tebe ne razumem..mislim, dao si mi neke karakterne osobine i jos gomilu necega sto nema veze sa mojom malenkoscu.

Sve je vise slika fasista na strani "novorusije" a ovde se prica kako se oni kao bore protiv fasizma... licemeri.

ma zakuni se da je tako ? To sto ti izbunaris desetak lkova koji imaju "problematicnu" proslost je jedno, i koliki je ukupan procenat takvih medju dvadesetak hiljada opolcenaca?
Sa druge strane imas citave bataljone sacinjene od ekstremnih desnicara, kojie placaju olirgasi,ti bataljoni su malo malo desetkovani u borbama sa opolcencima, i pored toga redovno se popunjavaju novim desnim topovskim mesom iz zapadne Ukrajine.Ako si lud nisu glup,shvatices da ti je poredjenje neumesno

Nista ja tebe ne razumem..mislim, dao si mi neke karakterne osobine i jos gomilu necega sto nema veze sa mojom malenkoscu.

Да би живео свој живот мораш да се избориш. То је данас у условима бујања ропства, повампиреног фашизма и нацизма можда и најскупља роба на целом свету.

Мени у понашању Русије једна ствар није јасна. Ако знаш да имаш противника који не зазире ни од чега, који је инсталирао своју власт, у теби суседну земљу, која убија твоје сународнике, и ти се правиш фер играч да би показао свету да ниси агресиван, да си мироубив итд. Е, сад и поред много пасивног држања, они те и даље навлаче, критикују, нападају и чак поубијају 300 невиних људи како би те оптужили за тај срамни чин. Ти и даље ћутиш и позиваш се на некакве чињенице, доказе, разум. Па зар свима нормалнима није јасно да ће се стока понашати све агресивније, ако узмичеш. Баш је њих брига за доказе око палог авиона. Па неће они престати сејати смрт и зло због тога што јеРусија остала по страни и није реаговала.

Дкле, суштина је да САД тазуме само језик силе, и ма колико Русија била уздржана, то јој у овом сукобу ништа доброг неће донети...

суштина је да Русија директним мешањем и даље неће ући у сукоб директно са Американцима већ ће и даље само Руси (на обе стране) гинути за рачун истих (то јест оних који управљају Америком)...плус би тај потез учврстио и ујединио западни фронт против Русије док сад још увек има извесних пукотина...слажем се да Руси треба да престану да играју игре које им намећу и да стално буду у дефанзиви...потребно је да почну да вуку далеко одлучније и конкретније потезе....брзо би им се прикључио добар део света који је уморан од америчког мешања у све....али сигурно они имају далеко бољи увид шта се ваља иза брда и зашто одлажу такве реакције

Требало је да га протичаш јер је Келтски Вук сумирао податке исцрпно и тачно, а своје коментаре изразио без неке острашћености као свој став и разумевање догађаја на основу података којима располажемо.
Јасно је зашто ви не читате озбиљне постове, важно заметати кавгу, а не расправљати.
Izvini poštovani Vuče, ali su ovo ćorava posla.
Objasniti jednoj bukvi da razume da je drvo, je isto kad bi ti hteo da se popnem na Mont Everest!
Divim se tvojim neuronima i strpljenjenju.
AVE!

Отприлике, ово је покушај снабдјевања падобранима - и могуће објашњење како су
ополченци срушили ономад ан-26 - а рекоше колеге и данас један звекн`о на ливаду.
Dva, plus jedan SU25 zvekno.
Ma nije mislio, ali u inat Gumiju koji rece da vise nece biti obaranja naci-aviona.

Да би живео свој живот мораш да се избориш. То је данас у условима бујања ропства, повампиреног фашизма и нацизма можда и најскупља роба на целом свету.

Ма јасно ми је то, него никако ми се не свиђа идеја са нуклеарним конфликтом..а да се против дахија треба борити свим средствима, треба..

ma zakuni se da je tako ? To sto ti izbunaris desetak lkova koji imaju "problematicnu" proslost je jedno, i koliki je ukupan procenat takvih medju dvadesetak hiljada opolcenaca?
Sa druge strane imas citave bataljone sacinjene od ekstremnih desnicara, kojie placaju olirgasi,ti bataljoni su malo malo desetkovani u borbama sa opolcencima, i pored toga redovno se popunjavaju novim desnim topovskim mesom iz zapadne Ukrajine.Ako si lud nisu glup,shvatices da ti je poredjenje neumesno

Broj je mnogo veci od samo desetak, pre ce biti par stotna sa "problematicnom" prosloscu. Sve jendo neka je i deset fasista, a sta su onda oni koji se zajedno bore ruku pod ruku sa njima, antifasisti? Ocigledno je da njima prisustvo fasista u njihovim redovima nimalo ne smeta.

Russian-Antifa-Nazi.jpg

The trail of death: Moment surface-to-air missile was fired at MH17, blowing plane apart in mid-air and killing 298 people

-Rocket was apparently fired from pro-Moscow-controlled Snizhne
-Took 12 seconds to reach 33,000ft-high target Malaysia Airlines jet
-Believed to have been fired from sophisticated BUK launcher

Leaving a vapour trail in a clear blue sky, this was the scene seconds after a missile was sent screaming towards Flight MH17 at 1,900mph.

About two seconds after this picture was taken, the Malaysia Airlines jet was blown apart in mid-air.

The rocket was apparently fired from the edge of Snizhne, a town controlled by pro-Moscow rebels. It took 12 seconds to reach its target, which was flying at an altitude of 33,000ft.

article-2698689-1FCC7A1600000578-149_634x396.jpg

Doomed: This is said to be a picture of the SA-11 missile being fired from Snizhne towards the MH17 flight

http://www.dailymail.co.uk/news/art...g-plane-apart-mid-air-killing-298-people.html

Ova slika me veoma podseća na snimak odnosno 5 fotografija snimka navodnog udara aviona u Pentagon 9/11.

Sve je tu samo njega nema.

Broj je mnogo veci od samo desetak, pre ce biti par stotna sa "problematicnom" prosloscu. Sve jendo neka je i deset fasista, a sta su onda oni koji se zajedno bore ruku pod ruku sa njima, antifasisti? Ocigledno je da njima prisustvo fasista u njihovim redovima nimalo ne smeta.

Кад ловиш јазавце мораш да поведеш теријера а не златног ретривера.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back