- Poruka
- 38.576
Борбени хелиши се имају обарати ако лете над ратном зоном.
A gdje nije ratna zona? Gdje se borbeni helikopteri ne trebaju obarati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Борбени хелиши се имају обарати ако лете над ратном зоном.
Није добро схватио јер није један део отишао у Крајину, други у Русију, већ су из Крајине отишли у Русију јер су им одузете привилегије да буду слободни и намењена им је судбина кметова и доведена вера у питање.Било је опширно објашњено раније на трећем делу ове теме.
Добро си сх
Борбени хелиши не смеју летети изнад ратне зоне.A gdje nije ratna zona? Gdje se borbeni helikopteri ne trebaju obarati?
Mozes li da nam otkrijes taj Putinov plan B posto si ocigledno pio kafu s njim jutros.
5. jula je postao predsjednik: nije on mogao kretati u nikakvu akciju prije toga.
Ali je točno da za dva mjeseca nije napravljeno ništa opipljivo na terenu, ali isto tako tzv. Novorusija nije učinila ništa opipljivo na političkom planu: ta ideja jednostavno nema podršku nigdje, pa ni u Rusiji.
Pobjednik će biti onaj tko odnese pobjedu na političkoj razini: Novorusija bez niti jednog saveznika ne može opstati: kao što vidiš, odjednom su pristali na prekid vatre.
Не.
Срби су почели долазити у Угарску после Маричке битке 1371. па надаље.
У Русију су се почели селити половином 18, века када су Хабзбурзи због сарадње с Мађарима почели укидати привилегије Србима из војне крајине.
Број је непоуздан, али одселило се око 50к(или нешто више) Срба из Баната, Бачке, Барање и Срема, нешто мало и из других крајева.
Тако су настали градови у херсонској губернији и околини, као Бечеј, Турија, Тител, Кањижа... именом као и места одакле су се Срби доселили.
У Турији код Србобрана у Бачкој сваке године последњег викенда у фебруару одржава се кобасицијада тада долазе и турински побратими из Украјине, то су Туринци који су се тамо одслили и основали Турију у царској Русији.
Многи имају иста презимена као и овдашњи, бачки Туринци.
Много вероватно да хероји Славјанска могу бити наше горе лист.
Није добро схватио јер није један део отишао у Крајину, други у Русију, већ су из Крајине отишли у Русију јер су им одузете привилегије да буду слободни и намењена им је судбина кметова и доведена вера у питање.
Hahaha, pouzdan izvor, Dojčevele, heh nasmeja me. Znači, ti izgleda veruješu bajke, poput one da se Marko Milošević obogatio noseći gajbice. Tatica Porošenko je bio bog i batina u agroindustriji u Ukrajini i predsednik koncerna od 50 fabrika.Kao monopolisti u preradi šćera su držali nerealno visoku cenu šećera ( 4 grivne, mada je realna tržišna cena bila oko 3 grivne). Onda vlada donese odluku o interventnom uvozu šećera ( na preporuku državne komisije u kojoj glavnu reč vodi Tata Porošenko) radi regulisanja cene i normalno, glavni uvoznik bude Sin Porošenko. Normalno, pre toga je talentovani Porošenko Junior sigurno nosio gajbice i zaradio početni kapital da bi imao love da uveze pomenuti šećer. Ma sve je jasno i transparentno a pogotovu logično i pošteno. Pa i naš Kostić je "Pošteno" kupio 3 šećerane za 3 marke. Transparentno i niki mu ništa ne može, sve po zakonu i nada sve transparentno.Bre.Nema nikave veze sa tvojom konstatacijom , samo sam se nadovezala na temu inauguracije ..
"Porošenko je svoje bogatstvo stekao nakon raspada Sovjetskog saveza. Za razliku od većine oligarha u Ukrajini koji su tih godina jeftino dolazili u posed državne imovine, on je svoje bogatstvo sam stekao. Počeo je s prodajom kakaa, s vremenom je preuzeo više fabrika slatkiša, a na kraju je osnovao giganta Rošen koji po sopstvenim navodima godišnje proizvodi 450.000 tona slatkiša. Odatle potiče njegov nadimak kralj čokolade. Danas je Porošenko jedan od deset najbogatijih ljudi u Ukrajini. Vlasnik je i jedne fabrike automobila i autobusa, brodogradilišta i jedne televizijske stanice koja je uživo izveštavala o protestima s Trga nezavisnosti u Kijevu." http://www.dw.de/kralj-čokolade-i-finansijer-majdana/a-17662016
Ni prvi ni posljednji gardisti da se onesvijestio u počanom špaliru .. taj se zaljuljao u momentu prolaska , sve i da je to bilo prije nego je Porošenko prošao zar misiš da predsjednik treba da diže toga što se onesvijetio ? Sigurno da protokol predviđa i reakciju na takve rijetke slučajeve , obrati pažnju na slike http://ukranews.com/ru/news/ukraine/2014/06/07/124973 , to nije posao ni onih koji stoje u špaliru , a kamoli onoga ko je u svečanom mimohodu ..
Čisto sumnjam da je Porošenko Jevrej , isto su neki pisali za Putina , da je Jevrej možda bi mrzio Jevreje http://mondo.rs/a256906/Info/Svet/Politicar-Jevrej-koji-mrzi-Jevreje.html
Sve u svemu , 'malo više' si pristran ..
....
I sad oni zele napraviti svoju drzavu koja se zove nova rusija. U stvari, vec su napravili drzavu samo ih nitko ne prizanje osim juzne osetije.
I imali su referendum.
Pa zar njih ne bi trebala priznati prva hrvatska ? Sta nije hrvatska tako nastala ? Imala referendum i onda je doslo medunardono priznanje ?
U osnovi ista situacija, jel tak ?
Ako je ista situacija vrijede ista pravila. Valjda ?
....
zasto uvek provokativna pitanja? kad ces TI nesto pametno da zakljucis?
Ne vrijede ista pravila, naravno.
Npr, ja ne mogu u svom haustoru proglasiti referendum i otcijepiti se od RH, uvesti vlastite zakone i ne prihvaćati zakone RH, i tražiti međunarodno priznanje svoje države Prdonije.
Ili mogu probati, ali šanse da to prođe su jednake kao šanse Novorusiji.
Ти ниси чуо за право народа на самоопредељење?
Ne vrijede ista pravila, naravno.
Npr, ja ne mogu u svom haustoru proglasiti referendum i otcijepiti se od RH, uvesti vlastite zakone i ne prihvaćati zakone RH, i tražiti međunarodno priznanje svoje države Prdonije.
Ili mogu probati, ali šanse da to prođe su jednake kao šanse Novorusiji.
Sa'će da se objedine u MaloSutraRusiju ..
novorusija je gotova stvar isto kao i REPUBLIKA SRPSKA.sad ce samo jos malo da se prosiri
Obscene Vision: Polish FM left red faced after tape leak
Pa jesam nešto načuo, i baš si mislim da li se to odnosi na Šiptare, Mađare, Hrvate, Srbe, Ukrajince, Ruse ili na sve zajedno i pod jednakim uslovima?
Da ti odam strogo čuvanu tajnu: pravo naroda na samoopredjeljenje ne postoji.
Pa jesam nešto načuo, i baš si mislim da li se to odnosi na Šiptare, Mađare, Hrvate, Srbe, Ukrajince, Ruse ili na sve zajedno i pod jednakim uslovima?
Da ti odam strogo čuvanu tajnu: pravo naroda na samoopredjeljenje ne postoji.
...
Znaci, ljudi koji su sad u novoj rusiji su na svojoj zemlji (u svom haustoru). naoruzani su i brane svoje. Ja ne vidim da ce ih itko od tamo izbaciti ili im zabraniti da proglase taj haustor (zemlju) svojom.
Druga je stvar tko ce ih priznati kao zemlju. Ja smatram da bi ih RH trebala priznati jer je RH nastala na identican nacin.
Jer vidi..ako RH radi ikakvih problema oko prizanja nove rusije onda se postavlja pitanje RH kao drzave. I njene legalnosti.
Ja mislim da je bolje ne ici u tom pravcu![]()
Постоји, ако га подупре довољна сила...
Normalno je da ne znas, sasvim slucajno je danas Putin docekan u Austriji sa svim drzavnim pocastima i sasvim slucajno je potpisan sporazum o zavrsetku Juznog toka i otpocinjanju isporuka gasa vec u 2016.
Sasvim slucajno je to bas Austrija i sasvim slucajno Nemacka "nije informisana". Pre nedelju dana nacepili Bugare a danas oni potpisali, kakva komedija.
Uskoro ce ti biti jasni detalji cele price pa ces cak i ti moci nesto konacno da skontas.
I da, pozdravio te austrijski ministar poslova vanjskih...
Ima jedna izreka "zmaj udara repom" ili sto se kod nas kaze "pred zoru se mrzne". Razmisli pa se javi...
Siptari nikad nisu imali referendum. Nova rusija je. I to nije pravo naroda (jer to nije narod) nego je pravo drzave. Nove rusije na samopredljenje.
Ako ne postoji kao pravo...onda jel moze silom ?
Jer koliko se meni cini silom uopce nije problem. A jesi siguran da je to smjer u kojem se treba ici ?
Mogli bi zavrsiti na ovom
kako se meni cini.
zato ga nemci postavljaju umesto lepotice eston?
Pratite malo sta ce Potrosenko u narednim danima da prica i kako ce lagano da podize broj ustupaka koje je spreman da ponudi Istoku.
Nista nije slucajno pa ni objavljivanje one izjave iz Poljske o ********-u za dzabe koji su pruzili Amerima.
Pre bilo kakvih zakljucaka pratite malo se desava i kakve vesti stizu.
Ne verujem u trenutni prekid rata, ima jos mnogo usijanih glava medju *****ima koji su spremni da nastave sa vojnom opcijom. Oni ce dodatno morati da se prorede da bi se rat kinacno zaustavio.