Симаргл
Aktivan član
- Poruka
- 1.137
Цар је го.
Русија ће овом издајом не било кога, већ властитог народа постати непожељан савезник.
И не заноси се неком пропашћу Украјине, све да и масовно буду умирали од глади и зиме, новац ће стизати несметано до украјинских нациста све док требе Русе, а цар окреће главу.
Кад ликвидирају Новорусију, а ако Русија директно не интервенише то је неминовност, осокољени победом, наоружани, уз подршку САД, истераће Русе с Крима без отпора.
Блајбингер се за разлику од мене радује и весели сваком убијеном Русу, мене жалости кругодвојкашки менталитет Руса спрам милиона њихових сународника осталих у другим републикама екс СССР-а.
Којом издајом? Новорусија се добро држи и ради се о временској игри- хоће ли Новоруси издржати још који месец хунташке нападе, јер они морају брзо да заврше посао.
Блајви се можда радује, али ти јадикујеш, а шта ће бити када (ако) Новорусија победи?
Ово се прича од 5. Јула од кад је напуштен Славјанск. Ево 24 дана. Никакви војни успеси хунташа сем уласци у напуштене градове. Имају гомиле дезертера, протеста због регрутације и распад владе.
Већ сам написао да људи са овог форума ништа нису научили из рата у Сирији. Тамо је Асадова војска пре годину и по била сведена на 10% територије и била је пред сломом. А сада држе 70% и разваљују сиријске канибале. Хунташима се жури, војска им има 5 пута веће губитке у људству и неизмерно веће у техници, у августу немају за плате, гладни, немотивисани и очајни зомбији који ратују су само споре покретне мете. Хунта неће издржати до зиме а камоли њу, то Руси знају зато се и не мешају.
Ако мислиш да тај "кругодвојкашки менталитет Руса" дела на Путина и његове људе, зашто су разбили Грузију? Због Ј.Осетије која има мање становника од Смедерева или Јагодине и која нема ништа сем тих 30-ак хиљада људи?