Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - III deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko sam čuo, mada to nije sigurno, bila je 40%

Kažu oni oko 50%... ali ko će im vjerovati?! Broj biračkih mjesta je smanjen više od duplo... kontrola slaba, međunarodni posmatrači zabilježili brojne nepravilnosti, kud ćeš dalje kad se moglo glasati preko interneta... :roll:

Kažu da su ruski hakeri oborili sistem izborne komisije i da nisu imali vezu sa biračkim mjestima, ali ih to nnekim čudom nije spriječilo da objave rezultate pola sata poslije zatvaranja birališta...:)

Ne bih rekla, ovi DNR idu golim rukama ,a ovi im salju avione ,helikoptere,pucaju...U gradu je mirno,ali oko aerodroma se puca. Po zadnjoj informaciji oni su nekako izolovali par desetina proruskih Koji su se skupili tamo da sa aerodroma oteraju ukrajinsku vojsku.Al niko se nije nadao da ce ovi da reaguju ovako "s neba". Ne znam,sad je problem kako otici odavde...

Koliko sam čuo, mada to nije sigurno, bila je 40%

Moš milsiti da je bilo 40%.

Potražit ću podatak, ali vjerujem da je bilo najmanje 65%.

35,5 mil. Ukrajinaca ima pravo glasa, od toga je 1,8 mil na Krimu i 5,1 mil u Novorusiji.

Dakle, mogućnost nesmetanog glasanja je imalo najmanje 80% birača.
A teško mi je povjerovati da su ostali doma, a ne izašli na izbore.

Moš milsiti da je bilo 40%.

Potražit ću podatak, ali vjerujem da je bilo najmanje 65%.

35,5 mil. Ukrajinaca ima pravo glasa, od toga je 1,8 mil na Krimu i 5,1 mil u Novorusiji.

Dakle, mogućnost nesmetanog glasanja je imalo najmanje 80% birača.
A teško mi je povjerovati da su ostali doma, a ne izašli na izbore.

Al nemo BBC, njima si nesto ne verujem.
A oni si rekose 45%.

Porosenko je danas dao izjavu da ce akciju na istoku zavrstiti za nekoliko sati .

Prilozi

• Bojwn_LIUAA93bv.jpg
    Bojwn_LIUAA93bv.jpg
    55 KB · Pregleda: 14
Jos jedan helikopter manje .......

Ako dobro pratim, to je jedno 182 srušeni avion / helikopter :lol:

Niš čudno, tebi je i JNA skinula stotinjak NATO aviona...

Tvoje informacije treba podijeliti s cca 50 da bi se dobila realna cifra

- - - - - - - - - -

A tek sada
Porošenko hoće Krim da vrati u Ukrajinu
svim legalnim sredstvima, pošto je Rusija jednim sumnjivim referendumom to poluostrvo pripojila svojoj teritoriji

http://www.welt.de/politik/ausland/article128422678/Russland-bereit-zum-Dialog-mit-Poroschenko.html

Nisam znao da je čokolada halucinogena droga

Mora da je 95% država na kugli zemaljskoj također pod utjecajem halucinogenih droga, budući da Krim smatraju dijelom Ukrajine.

Jedino što referendum uopće nije bio sumnjiv nego jednostavno nelegalan i protuustavan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back