Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - III deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice izlaznosti nisam procitao kolika je jer se i ne trazi u ovim uslovima. Dovoljno je da kandidat dobije vise od pola izaslih i imamo legalnog predsednika za razliku od onog Jacenjuka koji je postasvljen od parlamenta.

Pa sad..bitno je

Jer po onom sto sam ja cuo vise ljudi uopce nije izaslo na izbore nego je "legalni" predsjednik dobio glasova.

Sad, ja ne sporim da je to legalan predsjednik za sve ljude koji su glasali za njega. Cak ne sporim da je legalni predsjednik za sve ljude koji su glasali za druge kadnidate.

Postavlja se pitanje da li je on "legalan" predsjednik i za sve ljude koji uopce nisu izasli na izbore.

Sad je pitanje koliko ih nije izaslo na izbore ?

Do 15:00 sati je izaslo 40 % glasaca.

At 15:00 (12:00 GMT) national turnout stood at more than 40%, Interfax-Ukraine news agency quoted election authorities as saying

http://www.bbc.com/news/world-europe-27559537

Zanimljivo, to je vise glasaca nego na EUropske izbore u hrvatskoj

Do 16 sati na izbore je izašlo 16,45 posto birača.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/biralista-zatvorena-potrosili-smo-60-milijuna-kuna-a-sto-smo-dobili/749379.aspx

Inace, sto se tice rezultata ?

Kazu da je sigurnosna sluzba eliminirala neki virus koji je htio izmjeniti rezultate.

SBU neutralizes virus intended to destroy election results

KYIV, May 23 /Ukrinform/. The Security Service of Ukraine (SBU) liquidated a virus-infected program on the server of the Central Election Commission (CEC) that was supposed to destroy the results of the presidential elections in Ukraine, SBU chief Valentyn Nalyvaichenko told reporters on Friday.
"Yesterday we destroyed an infected program on the CEC server. On May 25 this virus should have destroyed the election results," Nalyvaichenko said.
According to him, the program was offered to the Central Election Commission by Azarov's government.
"The previous government proposed this program to the CEC illegally," he said.
The SBU chief added that the software is now replaced, hence "there is confidence that the CEC server is protected."
АМ

http://www.ukrinform.ua/eng/news/sbu_neutralizes_virus_intended_to_destroy_election_results_321822

Dakle, izborna komisija je imala svoj program koji je zbrajao rezultate i radio postupke.

Naravno, oni ne bi nikako manipulirali sa rezultatima :whistling:

Inace, nije bio neki izlazak na izbore u EUropskoj uniji

european%20parliament%20turnout_0.jpg

Na krimu je do 16 sati izaslo vise od 70 % glasaca

http://www.monitor.hr/vijesti/vise-od-70-posto-krimskih-glasaca-izaslo-na-referendum/262546/

Sta ovi u ukrajini su manje zainteresirani za izbor predsjednika nego ovi na krimu da se pripoje rusiji ?

U EUropskoj uniji najvise je bilo 60% glasaca

Da podsjetim, u ukrajini je na predsjednicke izbore

A u hrvatskoj

Do 16:00 sati na izbore je izašlo 16,45 % birača.

Primjecujete razlike u izlaznosti ?

Poslednja izmena:
jel vi stvarno ne vidite koje budalastine lupate? Ruska imperija je najstarija imperija na svetu, u ovom momentu jedina najveca ,najjaca i najbogatija imperija.i ti sad tvrdis da su rusi vazalski narod. sjebali su mongole,tatare vas turke, francuze, nemce i sad je NATO na redu.i samo iz neke frustracije i mrznje lupas ovoliku glupost?kako covek moze sa tobom ista da t raspravlja.

Bjaaži ba , ranije su dolazili u Berlin na pijacu da se cjenkaju oko Balkana , u ubuduće će ići kod gazde u Peking da se cjenkaju oko neke azijske zemlje ..

Zdapici sto gotive metode porobljavanja pod okriljem demokratije bi trebalo da trknu i pomognu onima koje podrzavaju u spaljivanju i streljanju ljudi,sta vise trebalo bi da imaju muda i oni ameri malo otvorenije da pomognu sirenje pederokracije u Ukrajini da kupe kartu u prvom redu ,nek vide oni kako izgleda kad te ruje pretvaraju u prah ,zaboravili su svi koliko znaju rusi biti surovi prvo prema sebi ,sta li tek rade drugima kad ih imaju na nisan ,vojnike koji cekaju u redu da preuzmu pusku i zamijene poginulog saboraca ispred sebe tesko je poraziti,
Klicko za koga sam do skoro mislio da je pravi borac ljudina ,pokazao je kako izgleda biti pi,ka bez mooda sakrio se u svaberiji dok su nacisti ubijali a sad doso da ubere plodove njihovog krvavog pira ,on me licno podsjeca na susjede .
Prolivena krv se ne moze obrisati izborima.....

Poslednja izmena:
...

Da podsjetim, u ukrajini je na predsjednicke izbore

A u hrvatskoj

Do 16:00 sati na izbore je izašlo 16,45 % birača.

Primjecujete razlike u izlaznosti ?

Nije nam bitno. Odnosno, gotovo da nam nije bitno. A njima je vrlo bitno.

- - - - - - - - - -

Nego di smo? Nema me u zadnje vrijeme, pa čisto da vidim:

Jel imamo predsjednika? :lol:

Bjaaži ba , ranije su dolazili u Berlin na pijacu da se cjenkaju oko Balkana , u ubuduće će ići kod gazde u Peking da se cjenkaju oko neke azijske zemlje ..

stvarno ne znam sta ti znaci Bjaazi ba.i sama znas kako su rusi dolazili do berlina. izgleda da vas zene u crnom trese nekaa jaka suncanica il vam se prividja Mladic? mozda od putina mislite da je mladic

Da li su gradjanska prava Darth Vader-a uskracena zabranom mogucnosti da glasa na izborima u Ukrajini:

http://www.vesti-online.com/Vesti/S...rtu-Vejderu-da-glasa-nije-hteo-da-skine-masku

Salu na stranu ali ovaj cirkus je jos jedna potvrda da nesto je trulo u drzavi Danskoj. Treba traziti novi nacin izrazavanja politicke volje gradjana. Ovaj model nastao u vreme americke (r)evolucije je zastareo i ne odgovara modernim vremenima.

Poslednja izmena:
Well... Post-Kommjunisticka farsa se nastavlja u drzavi Ukrajini. Julija Timoscenko, koja je sve samo ne sinonim za postenje, je glavni suprotstavljeni kandidat Poroscenku, ukrajinskom Willi-ju Wonki. U tom papazjaniji, koja ce stvari uciniti jos gorima, samo tu jos fali Darth Vader. Da mi tu ubacimo i Harry-a Pottera, that is the question?

_nobody_

Ta izjava Bele kuće nikada nije napravljena, još jedna ruska laž za naivčine.

О гомилама будалаштина и глупости који долазе из Беле куће искључиво из незнања, неписмености, егоизма и терористичке индоктрираности нетреба много причати јер за то постоји мали милион доказа и то оно како се каже "црно на бело".

1_140004.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back