Prevario sam je, ali je i dalje volim?

Bobica36

Zainteresovan član
Poruka
458
Verujemo da ste svi barem jednom čuli ovu čuvenu izjavu, koja zvuči vrlo nebulozno. Ipak, rezultati novog istraživanja tvrde da muškarci zaista u isto vreme mogu i varati i voleti svoju lepšu polovinu.

Kako rezultati novog istraživanja navode, 70 odsto muškaraca tvrdi da i dalje voli svoje partnerke bez obzira na to što su ih barem jednom prevarili.

Istraživanje koje je obuhvatilo hiljadu i po oženjenih muškaraca pokazuje da čak 65 odsto njih uvek nastoji da popravi stvari u vezi sa svojom boljom polovinom, dok samo 8 odsto njih želi da se razvede kada stvari krenu po zlu.

Sto bi rekla Goca Trzan u emisiju Razgibavanje: Da li bi prala nase gace mache...
Tj. da li muskarci ostaju u brakovima jer imaju skuvano, oprano i opeglano ili zaista vole svoje partnerke? hmmm :think:

Kako ko. Poznajem muskarca koji zaista voli svoju zenu, a znam da je vara. Neko to radi "sa stilom", a neko je bezocan.
Nekome porodica ne trpi, a nekome trpi.
Ali poznajem i par zena koje varaju muza i tu je situacija potpuno drugacija jer su one zaljubljene i to je glavna razlika izmedju muske i zenske prevare.

"Nisam uznemiren zbog toga što si me lagao, uznemiren sam jer od sada ne mogu da ti vjerujem." ~ Fridrih Niče

Kada sam se zaljubila napustila sam muza, a on je mene mogao da vara do kraja zivota, sto naravno nisam htela da dozvolim, jer ne zelim da vodim dvostruki zivot.

Бобице, баш ми је ова тема требала, јер сам у веома незгодној ситуацији!:sad2:
Колегиница са посла ми је "ушла у систем", постоји хемија, флуид. Уговорили смо излазак...
Не можеш да верујеш, колико ме је та ситуација и тренутно усхићење променило на боље и како позитивно утиче на мој брак!
Опасно!

Бобице, баш ми је ова тема требала, јер сам у веома незгодној ситуацији!:sad2:
Колегиница са посла ми је "ушла у систем", постоји хемија, флуид. Уговорили смо излазак...
Не можеш да верујеш, колико ме је та ситуација и тренутно усхићење променило на боље и како позитивно утиче на мој брак!
Опасно!

To ti pričam! Vidjećeš tek kad bude ono što treba da bude... ima da se načisto preporodiš, pare ima da te krenu, zdravlje, sreća, prosperitet, opšte blagostanje... :)

С' обзром како данас кувају, пеглају и спремају, тј колико су лење и своје дупе да помере, не бих рекао да је због тога.. Ал такође не видим разлог зашто би ико требао да се ожени, ал добро..

Verujemo da ste svi barem jednom čuli ovu čuvenu izjavu, koja zvuči vrlo nebulozno. Ipak, rezultati novog istraživanja tvrde da muškarci zaista u isto vreme mogu i varati i voleti svoju lepšu polovinu.

Kako rezultati novog istraživanja navode, 70 odsto muškaraca tvrdi da i dalje voli svoje partnerke bez obzira na to što su ih barem jednom prevarili.

Istraživanje koje je obuhvatilo hiljadu i po oženjenih muškaraca pokazuje da čak 65 odsto njih uvek nastoji da popravi stvari u vezi sa svojom boljom polovinom, dok samo 8 odsto njih želi da se razvede kada stvari krenu po zlu.

Sto bi rekla Goca Trzan u emisiju Razgibavanje: Da li bi prala nase gace mache...
Tj. da li muskarci ostaju u brakovima jer imaju skuvano, oprano i opeglano ili zaista vole svoje partnerke? hmmm :think:

pa nismo mi ko vi da se razvodimo za gluposti...

Kako moze pozitivno da ti utice na brak, objasni mi molim te?

Лепо, јер сада "ходам на ивици жилета" и борим се са искушењем, преварити или не, тако да тај леп осећај рефлектујем на жену! Гледам је другачијим очима.
Импонује ми што сам од те жене добио комплименте и пажњу, да се не варамо.

Maharishi Vatsyayan je objasnio da je Kama Sutra:

OBAVEZA ako se radi sa suprugom
UMETNOST ako se radi sa ljubavnicom
OBRAZOVANJE ako se radi sa devicom
POSLOVNA TRANSAKCIJA ako se radi sa prostitutkom
SOCIJALNI RAD ako se radi sa raspustenicom
DOBROVOLJNI PRILOG ako se radi sa udovicom
MEDITATIVNI TRANS ako se radi sa sobom

:zag:

poštenije je i prema sebi i prema njoj da se razvedeš i da deluješ kao "slobodnjak" nego da varaš...varanje...****** ti to kad ja moram na svaki detalj da obraćam pažnju da me ne provali...to večito skrivanje, igra mačke i miša...sve je to prevelika cena za malo meraka s drugom ženom...
eto...

Back