PREVARILA sam decka i grize me SAVEST....

Margott:
pa reci mu iskreno bilo je ludo i nezaboravno,i ako te voli razumece..i oprostice ti....
:)

Još nek mu kaže kako ima najveći **** u komšiluku...
Posle tako nečega više ljubavi nema; ljubav ustupa mesto besu koji prerasta u mržnju, dok tolerancije nema ni u tragovima. Bolje joj je da ćuti i da ga šutne, jer slomljeno srce boli manje nego povređen ego...

ALTEC:
oh my god....giska_sa...ne znas ni sta radis....a meni tesko da pojasnim...ali nisi kriv...kasno si se prikljucio forumu
ž

Ne treba ništa da se objašnjava. Primila je džordana od drugog i sad je peče savest. A vrlo lako može da se desi i da mu je najveći u komšiluku.Sad traži pomoć od nas ovde, a kad ga je primala nije rekla ajde sad forumaši pomozite mi... Posle j nema k osim u azbuci.

GLUPA-CICA:
Bilo je loodo & nezaboravno, ali sada me ubija kajanje...
Sta da radim...?

Da li da mu kazem...i kako to da izvedem...?

Nemoj mu reci nikako, bas te briga, ko da je to vazno sada... Samo ti jos fali da dospes na listu lokalnih fuxi, kit.olovki...
Ako vec znas da ces opet "sedati tamo", onda prvo raskini pa posle bar mesec dana "upoznaj" tog drugog, i i dalje ces biti fina devojcica iz komsiluka...ako si i do sada bila, naravno :)

Ketchua:
i treba da te grize savest...lepo kazu: "devojke varaju srcem,a muskarci k****m"...:)
Neko te slagio...
Uzasno me nervira taj mit da zene varaju srcem, a muskarci zbog seksa...
Zene koje to pricaju lazu da bi delovale bolje, a muskarci koji u to veruju su povrsni il neobavesteni..
Zenama je seks vazan koliko i muskarcima-znaci isto.
Zene varaju zbog seksa, kao i muskarci.
Poneka zena se zaljubi, dok se svaki drugi muskarac redovno zaljubi.
Sad, to sto zene mozda vise pricaju o ljubavi, ne znaci da vise i osecaju..

Ne volim varanje , nikad nisam ni varala. Mozda izgleda otrcano kao nikad nisam prevarila decka i te fore ali jeste tako. Ne kazem da nikad nisam dosla do iskusenja ali uvek je bilo ono NE! Jer volim,a verujem da kad neko voli ne moze ni da prevari.Zasto bih kvarila vezu u kojoj sam srecna, voljena,mazena, pazena, razmazena...?

Back