prevari li ti to mene?

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
E bas da ne zaboravim da mi se u umetnickom nadahnucu rodi i ova tema...Tako mi nekako poce da se vrzma pitanje kako to i zene i muskarci namirisu da ih je ona druga strana prevarila...Mislim ja nemam nameru da to uradim ali mi nekako cudno kad cujem ono Provalio me ili skapirala je i sl. Citam neku knjigu jedne "hrvatske spisateljice" koja se ceo dan valjala po hotelu s nekim tipom i kaze eto dosla sam kuci da spremim muzu veceru bez trunke grize savesti, to sto radim samo je moja stvar...Njen doticni i ne pomislja da se tako nesto desilo jer ne "cacka mecku" a ja se pitam da li drugi to saznaju jer "cackaju mecku"...Mislim sta navede tu osobu da se oda pa da onda upropasti porodicu i brak...Naravno mislim samo na avanturu, kad nesto duze traje mora se otkriti kad tad...

a hahahahah ja sve i kad bi neka ostavila svoje gace kao dokaz.... kakva sam pogubljena i nenormalna mislila bi da su moje, i on ako je pametan ubedio bi me 100% hahahaah :zcepanje::zcepanje:

ali zato i najmanje njegovo drugacije ponasanje, pogled ....o intuiciji da ne pricam.... vec sam sa jednom nogom napolju... :mrgreen:

ako si netko zeli zagorciti zivot ....cacka . i trazi .
ako mu je suđeno da ga partner ostavi radi drugoga ....to ce se ovako ili onako dogoditi .
.
a zeznuti vezu ...brak ili obitelj radi cackanja i neke prolazne avanture ....glupo .
.
a ono sa osecajem iz trbuha ..ili klikom kako neko kaze ...je sala ...jer cesto klika pa ako se pocinjes time opterecivati izludis a u principu kada treba ne klikne;)

ako mu je suđeno da ga partner ostavi radi drugoga ....to ce se ovako ili onako dogoditi .
.
a zeznuti vezu ...brak ili obitelj radi cackanja i neke prolazne avanture ....glupo .
.
a ono sa osecajem iz trbuha ..ili klikom kako neko kaze ...je sala ...jer cesto klika pa ako se pocinjes time opterecivati izludis a u principu kada treba ne klikne;)

Ameri kazu: "Radoznalost je ubila macku"

pa ljudi kad se zaljube...to se ne moze sakriti...kad su u nekoj varijanti..prosto ih nesto oda iako misle da super glume...dovoljno je da si sa nekim malo duze i da tacno mozes da osetis kad se nesto desava sa partnerom...a tu i je i onaj neizostavni...instikt....koji uglavnom ne vara..osim kod patoloske ljubomore...tu su namirisavanja ...stalna:mrgreen:

.
.

Tačno.
Ako već voli da čačka, onda bolje da čačka i traži razlog zašto ga partner vara, nego da li ga vara.

Ameri kazu: "Radoznalost je ubila macku"

Ubije i mečku :lol:

E bas da ne zaboravim da mi se u umetnickom nadahnucu rodi i ova tema...Tako mi nekako poce da se vrzma pitanje kako to i zene i muskarci namirisu da ih je ona druga strana prevarila...Mislim ja nemam nameru da to uradim ali mi nekako cudno kad cujem ono Provalio me ili skapirala je i sl. Citam neku knjigu jedne "hrvatske spisateljice" koja se ceo dan valjala po hotelu s nekim tipom i kaze eto dosla sam kuci da spremim muzu veceru bez trunke grize savesti, to sto radim samo je moja stvar...Njen doticni i ne pomislja da se tako nesto desilo jer ne "cacka mecku" a ja se pitam da li drugi to saznaju jer "cackaju mecku"...Mislim sta navede tu osobu da se oda pa da onda upropasti porodicu i brak...Naravno mislim samo na avanturu, kad nesto duze traje mora se otkriti kad tad...

Da, to je i mene interesovalo... Bla sam u vezi, tri godine, sa deckom koji je stariji od mene 15 godina (ja sada imam 21, in 36 :confused:).. Zajedno smo ovog leta bili na moru, sve strava... medjutim, meni pre jedno mesec dana zaigra stomak, onako cudno, u pogledu mu vidim nesigurnost... uzmem ja njegov tel, odem na MojPortal...KAD TAMO- u poslednjih nekoliko meseci vise se cuo sa bivsom, nego sa mnom... Da, da... Za ovih mesec dana koliko nismo zajedno (ja raskinula cim sam videla sve to sa pozivima), videli smo se nekoliko puta... Upravo ocekujem njegov poziv, a ujedno pratim MojPortal i vidim da telefonira sa njom vec 20ak minuta, a bas me interesuje kakav izgovor ima, jer on I PORED SVIH CINJENICA I DOKAZA --NEGIRA SVE-- zeli da sedi na dve stolice... samo nemoj obe da mu se odmaknu, pa da propadne :zper: :zper:

...bolje da cacka i da trazi nego da zivot provede sa nekim kretenom i da joj se svi smeju ili da je sazaljevaju

...a to je najgora stvar u celoj prici...sta ce drugi reci:eek:

...za mene je na fruli od 13 rupa misljenje sokaka na 14. mestu:mrgreen:...ako ostanem bez ljubavi, nade, bliskosti onda mi je toliko svejedno da li neko zna ili ne zna, da li me sazaljeva ili ne, da li mi se smeje...toliko bih se jadno osecala iznutra da bi me bilo briga ako bi mi se smejala cela varos a ne samo par zlobnika, ne zivim zivot zbog njih nego zbog sebe:aha:

Сваки човек има одређене шаблоне у понашању. Кад почне виђање с неким паралелно, почне да искаче из стандарда. Наравно, нико не направи фрку одмах, али кад се то настави понављати човек се једноставно запита шта се дешава.

Такође, ако му/јој се та особа допадне више од просека, мења понашање према свом званичном партнеру- постане хладнији/хладнија, одсутан, незаинтересован...а то се једноставно, као и оно прво, осети и види.

Back