devojcurak
Zainteresovan član
- Poruka
- 481
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....A_W:prati neptun ili pluton
A_W:jao devojchurak prvo kad sam procitala prevara ni na kraj pameti mi nije bilo da mislis na ljubavnu prevaru...skoro sam opljackana i to mi je prvo palo na pamet kad si spomenula prevaru .
izvini prati mu petu kucu to su veze i vladara pete u aspektima...
sa neptunom u 1 ili na ASC, vrlo verovatno da nemas pravu sliku o njemu, nije sve onako kako izgleda
devojcurak:A_W:jao devojchurak prvo kad sam procitala prevara ni na kraj pameti mi nije bilo da mislis na ljubavnu prevaru...skoro sam opljackana i to mi je prvo palo na pamet kad si spomenula prevaru .
izvini prati mu petu kucu to su veze i vladara pete u aspektima...
sa neptunom u 1 ili na ASC, vrlo verovatno da nemas pravu sliku o njemu, nije sve onako kako izgleda
V kuca mu je u ribama
mesec je u V kuci u ribama a tu je i hiron!
 javi se na pp ako hoces…malo analizu natalne karte
  javi se na pp ako hoces…malo analizu natalne karteStaska:Zanimaju me aspekti koji mogu nagovestiti postojanje ljubavnika - mislim na tajnu paralelnu vezu, u zenskom horoskopu.
Da li aspekt konjukcije Venere i Jupitera ima neke veze sa tim? Pogotovo ako je ta konjukcija u dobrom aspektu sa vladarem 5-te kuce...
 ]i lošem dignitetu pa ona ne misli na posledice svojih postupaka jer je vode strasti. Venera u Blizancima se takođe "igra" pa je među nevernima, u Lavu podleže lepim obećanjima, skupim poklonima i sjajnom provodu, u Vagi slatkim pričama a u Strelcu je i sama avanturista ali to ne smatra prevarom. U Vodoliji bi se "otvorila" samo prijatelju/ima.
 ]i lošem dignitetu pa ona ne misli na posledice svojih postupaka jer je vode strasti. Venera u Blizancima se takođe "igra" pa je među nevernima, u Lavu podleže lepim obećanjima, skupim poklonima i sjajnom provodu, u Vagi slatkim pričama a u Strelcu je i sama avanturista ali to ne smatra prevarom. U Vodoliji bi se "otvorila" samo prijatelju/ima.  , u Skorpiji na 7 stepenu...i vladar je 11 u 11, u konjukciji sa Jupiterom 5 stepen koji dolazi iz prve kuce u kojoj je Strelac umetnut. Ima egz.sekstil sa Marsom iz Device koji je vladar 5-te.
 , u Skorpiji na 7 stepenu...i vladar je 11 u 11, u konjukciji sa Jupiterom 5 stepen koji dolazi iz prve kuce u kojoj je Strelac umetnut. Ima egz.sekstil sa Marsom iz Device koji je vladar 5-te.devojcurak:....prevare ili sklonost ka prevarama u natalnim kartama?
Na sta najvise da se fokusiram?
Mars, merkur, venerue!?

), pa ne znam da li mi je to neka maštatorska, prolazna faza ili početak ispoljavanja moje suštine?
), pa ne znam da li mi je to neka maštatorska, prolazna faza ili početak ispoljavanja moje suštine?