prevare pri kupovini na internetu

Najmanje 70-ak stvari sam kupio sa sajta "Kupujem Prodajem" i nista nije doslo kako netreba.Sve je bilo u redu.Obavezno pozovem i na telefon i kontaktiram,a i pregled ocena je obavezan.Znacu tu ima i polovnih stvari,a i manjih prodavnica,koji prodaju delove preko tog sajta.Mozes i u najboljoj prodavnici naleteti na pokvareni deo,ili radi neko vreme,n.pr. cim prodje garancija ode i deo.

uglavno zavisi i od toga sta kupujes. najcesce ljudi budu zeznuti kupovinom mobilnih telefona, tableta i laptopova. mislim da su mobilni na prvom mestu.

kao sto neko rece, samo licno preuzimanje.

ja umalo da najebem kao prodavac. ni kriv ni duzan. zbog pokvarenog kupca.

imao sam neki telefon viska i dam ga na kp. javi se frajer dogovorimo cenu, posaljem telefon upakovan u njegovoj originalnoj kutiji, punjac, sluske... sve to jos zamotam dodatno, ma sanse nema da se osteti.

vidim ik preuzeo, platio i posle 10 dana me zove i **** mi kevu da sam mu poslao telefon sa slomljenim ekranom???? posle 10 dana???

ja ga pitam sto ne zva odmah posle otpakivanja i cuj baronisanje najgore ikada:

''paket je preuzela zena i platila i nije otpakivala (?????) , a ja sam bio sluzbeno odsutan10 dana i sad sam tek otpako'vo :D

naravno da sam ga odjebao i rekao mu da ne nosi mobilni u zadnjem dzepu ko najveci seljober.

slicno se desilo i mom poznaniku kada je prodavao tablet.

Back