Prevara

Zanima me vase misljenje,da li biste mogli da prevarite devojku/decka ili muza/zenu i da li bi bili u stanju da oprostite prevaru osobi sa kojom ste u vezi/braku,ako ne bi mogli zasto,i ako bi mogli zasto i u kojoj situaciju,i naravno ako neko ima iskustvo ovog tipa neka ga podeli sa ostalima

bouže, ima li nešto što nisam rekla na ovu temu...po nti put...

aj, kao nisam ništa rekla, pa:
ne bih prevarila
ne bih oprostila, jer moje nežno srce to ne može podneti - glava možda shvatui, ali srce ne može- a ja da živim a srce plače - ne ide-pokušavala sam
možda bih, kad tako puno porastem pa shvatim da prevara nije ništa strašno, jer ima mnogo gorih stvari
(evo, jedna žena kaže - muž joj godinama bolovao, kaže - lakše bi mi bilo da se kurvao celi život, nego ovo kako se pati)

bouže, ima li nešto što nisam rekla na ovu temu...po nti put...

aj, kao nisam ništa rekla, pa:
ne bih prevarila
ne bih oprostila, jer moje nežno srce to ne može podneti - glava možda shvatui, ali srce ne može- a ja da živim a srce plače - ne ide-pokušavala sam
možda bih, kad tako puno porastem pa shvatim da prevara nije ništa strašno, jer ima mnogo gorih stvari
(evo, jedna žena kaže - muž joj godinama bolovao, kaže - lakše bi mi bilo da se kurvao celi život, nego ovo kako se pati)

slažem se treba da se poraste da bi moglo da se vara i oprašta
:ok: Dženi.

Mozda i nema,ali da li je stvarno zenstveno da ti zena daje da je varas dok ona sedi kuci i ne sme da gleda druge muskarce jer joj ti ne bi oprostio zato sto si faca,mislim da ni jedna koja drzi do sebe to ne bi dozvolila...

Zanima me vase misljenje,da li biste mogli da prevarite devojku/decka ili muza/zenu i da li bi bili u stanju da oprostite prevaru osobi sa kojom ste u vezi/braku,ako ne bi mogli zasto,i ako bi mogli zasto i u kojoj situaciju,i naravno ako neko ima iskustvo ovog tipa neka ga podeli sa ostalima

ја само знам да у животу ни за шта нико не би требало да каже да неће НИКАД
јер онда то "никад" има необичну потребу да те нађе и уједе те за дупе.

Eh, da je tako jednostavno - prevaren/a sam i ne i ne oprastam.
Ima mnogo pitanja i odgovora: zasto me je prevario/la? Da li sam indirektno upoziren/a? Da li razmisljam o svom braku/vezi? Sta nedostaje? I najzad - gde ja gresim?

bolje da ne dozvoli sebi da muskarac ima potrebu za drugim zenama
Znači, tome treba da se posveti žena?
neće da bude
Da ali iz iskustva kazem da ako je on sklon prevari ima da je prevari koliko god ona bila dobra,jednostavno nekima jedna nije dovoljna
tačno, jedan od razloga
dobru ce svako varati:lol:
definiši: dobra žena
Eh, da je tako jednostavno - prevaren/a sam i ne i ne oprastam.
Ima mnogo pitanja i odgovora: zasto me je prevario/la? Da li sam indirektno upoziren/a? Da li razmisljam o svom braku/vezi? Sta nedostaje? I najzad - gde ja gresim?

hm...ima, ali ta pitanja treba da se reše pre a ne posle da se pita neko
Kako da ja npr znam da njemu nešto fali ako mi ne kaže ili pokaže?

Pricamo o prevari, ne o stanju pre prevare. Znaci, kljucno je ne kriviti samo partnera koji vas je prevario, zapitajte se gde ste vi pogresili.
Znaces sta mu fali ako ga pratis, ne ignorises probleme i njegove prohteve.
Nekad nasi partneri to otvoreno pokazuju ali nadju se slepci pa ne vide, progledaju tek kad shvate da su prevareni.

Pricamo o prevari, ne o stanju pre prevare. Znaci, kljucno je ne kriviti samo partnera koji vas je prevario, zapitajte se gde ste vi pogresili.
Nekad nasi partneri to otvoreno pokazuju ali nadju se slepci pa ne vide, progledaju tek kad shvate da su prevareni.

ne znam, nemam to iskustvo ili ga nisam svesna (možda je i bilo)
UVEK SAM ZA OTVORENOST ili za jasne signale
...evo još jedan primer iz života...

žena ima aferu, muž zna
ona kreće vani i kaže mu nešto tipa: zaustavi me...
on sedi u fotelji i ne mrda
ko je tu lud

doduše, ja mislim da bih kao on, možda bih rekla: Dušo, ako je to ono što želiš...samo izvoli.
Ali, to bi bio kraj
Ovi gore ostali zajedno...eto

Znaci, kljucno je ne kriviti samo partnera koji vas je prevario, zapitajte se gde ste vi pogresili.
Znači ovo iako ustaljeno mišljenje je glupost, smsm. Ljudi najčešće 'varaju' jer su u prilici i to im godi, ne što im nešto fali. Nema šta ko da preispituje sebe, ako partner želi da bude i sa drugima tj nema tu kočnicu koja ga čini vernim on će prevariti ma kakav odnos bio.

Back