Prevara

Ne bi mi bio problem da prevarim, štaviše, učinio bih to nje radi, kako bi se mogla ponositi time što joj se nakon svih prevara uvek vraćam. A da ona prevari ne dolazi u obzir, ženska prevara nije isto i to se ne prašta.

A to razmisljanje mi je toliko zanimljivo ali na neki macin i primitivno,znaci zena sedi kuci ne sme da gleda druge muskarce dok je muz/decko vara a ona bude ponosna?ako si naso devojku koja bi ti dozvolila svaka cast

- - - - - - - - - -

Imam iskustvo na žalost, ne ponosim se time.
Da mogu da vratim vreme stvari bi bile drugačije.
Ne želim da podelim :)

Postujem to,nisu sva iskustva da se podele sa drugima:)

Ja bih moju ženu mogao na gangbang da pošaljem. Što se tiče moje prevare, ma poslao bih sebe, ali na reverse gangbang.:per:

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Da...
Ali znas kako je to kod nas dok se razvedes treba ti 5 godina...
Prvo bi uzeo svoje dete i odaljio od zene.Mozda bi par meseci zalio ali to prodje...Jer vise bi ona zalila,najvise mozes da povredis coveka kad ga 'udaris po obrazu' tj. karakteru.

Slazem se,imala sam ja slicnu situaciju koja je povezana sa temom pa me je zato zanimalo sto bi uradili u takvoj sitiaciji

Zanima me vase misljenje,da li biste mogli da prevarite devojku/decka ili muza/zenu i da li bi bili u stanju da oprostite prevaru osobi sa kojom ste u vezi/braku,ako ne bi mogli zasto,i ako bi mogli zasto i u kojoj situaciju,i naravno ako neko ima iskustvo ovog tipa neka ga podeli sa ostalima

Ja bih ovo po zakonu da se gleda. Prevara = 5.000 evra drzavi + 1.000 sati komunalnog rada.

Zanima me vase misljenje,da li biste mogli da prevarite devojku/decka ili muza/zenu i da li bi bili u stanju da oprostite prevaru osobi sa kojom ste u vezi/braku,ako ne bi mogli zasto,i ako bi mogli zasto i u kojoj situaciju,i naravno ako neko ima iskustvo ovog tipa neka ga podeli sa ostalima

mogo bi da prevarim,oprostio bih sebi a njoj nikako jer sam ja faca

Ja bih ovo po zakonu da se gleda. Prevara = 5.000 evra drzavi + 1.000 sati komunalnog rada.

Slabo je to...
Mozda ko u Saudiskoj Arabiji ili u drugim drzavama gde je teokratija da se skidaju glave...
Ljudima niko ne brani da menjaju partnere,ali zasto takvi ljudi ulaze u brak? Jesu li ljudi dovoljno glupi da ne znaju sta je brak.
Ljudima koji hoce da varaju treba da bude zabranjen brak i deca...
Inace takvi ljudi bi trebali da idu u rat,ako pogine (a verovatno hoce jer je na prvoj liniji odbrane) za njima nece niko zaliti jer namaju nikoga...

Back