Prevara

Niko ne zna dok se ne desi..ne treba oprostiti prevaru onaj ko bi posle toga bio kucence i krpa..vec od prevaranta to napraviti..a za to treba imati itekako pameti..samopouzdanja i mooda

Niko ne zna dok se ne desi..ne treba oprostiti prevaru onaj ko bi posle toga bio kucence i krpa..vec od prevaranta to napraviti..a za to treba imati itekako pameti..samopouzdanja i mooda

Ako sam dobro razumela(AKO NE ISPRAVI ME)znaci kad oprostis decku to i kad si se vec toliko ,,spustio nisko,, treba biti pametan da od tog prevaranta napravis krpicu..ako jeste tako mogu ti reci DA SE SLAZEM...skroz se slazem....ne znam da li am uspela u tome,ali jeste bilo je bolje,bio je kao kucence,e sad naravno ko zna sta je on radio a da ja ne znam,ali predamnom je bio kao krpa..skoro:mrgreen::heart:

recite mi da 95 - godište. uopšte besmisleno mi je pričati o prevarama i fantomskim ljubavima, pa i u 20 godina, kamoli sa 3,4,5,6 manje. dal stavrno neko očekuje da neko sa 20 godina (i manje) treba da bude mesecima šatro u nekoj vezi i ruča samo iz jednog tnjira... ma hajte bre... i uopšte prevara...

Ne volim da me prave budalom. A ko te prevari jednom i izvuce se, prevarice te opet. A da hoce da bude sa mnom, ne bi me varao... Teoretski.

Ne mogu da pricam, nikad nisam bila u toj situaciji. Ali sumnjam da bih oprostila prevaru.

postoji tu logika
da je kako treba
ne bi prevarila
poshto je prevarila
izvlache se 2 zakljuchka:

1) ona je ***** - kurvu treba shutnuti
2) ne funkcionishe - treba okonchati

u svakom sluchaju
ne volim kad me prejebu
***, ne volim ni kad izgubim u fudbalu
a ne da me neko tako zajebe

Dosadno mi je pa pratim ovu temu iako sam godinama daleko od tinejdzerke.:)Ajde,molim te reci mi,jer mi nije jasno-kako to sex ,zbog kog se posle kajes, dodje neplanski?Secam se,davno bese,jos dok traje ona faza pica i price znam da li bih htela sa njim nesto vise ili ne.Tako uradim i nema kajanja:)
Nisam ni ja tinejdžerka :mrgreen:
Ne znam, svašta je moguće. Mislim da može da se desi. Znači, čisto hipotetički: voliš onog s kim si i stalo ti je do njega, ali upoznaš nekoga ko te neodoljivo privuče i... ***. :confused:

postoji tu logika
da je kako treba
ne bi prevarila
poshto je prevarila

u svakom sluchaju
ne volim kad me prejebu

Moram priznati da mi se sviđa ovo.:cool:

Mojoj drugarici se to dogodilo i kad su se pomirili,ja je pitam što bre? a ona kaže pa rek'o je da me voli i da mu je žao.
***.:hahaha1:
Da mu je nešto stvarno značila ne bi je zajebavao na svakom koraku.:roll:

Poslednja izmena:
postoji tu logika
da je kako treba
ne bi prevarila
poshto je prevarila

u svakom sluchaju
ne volim kad me prejebu

Slazem se. Samo, u mom slucaju nije *****, nego kuckin sin, ali dodje ti na isto...

Ne bih...
Prosto i jednostavno...
Ako neko ne može za toliko da se obuzda, ne zanima me...Šta će mi koj' moj. Ako neće da bude sa mnom, kao svaki normalan homo sapiens to može i da mi kaže... Tako da ne, ne znam kako bih to opravdala...

Jednom sam se našla u toj situaciji i nisam oprostila :mrgreen:
iskreno rečeno,to mi je bio savršen povod da ga oćeram jer mi je ionako dojadio,prokleti smarač :confused:
ali da se ne lažemo,nije da mi je bilo svejedno,to je odvratan osećaj,ja sam pizdela,vrištala,plakala-doduše,sama za sebe,a dala mu šut kartu kad sam se oladila.Više ne govorimo i ne do Bog negde da se sretnemo :mrgreen:

Moram priznati da mi se sviđa ovo.:cool:

Mojoj drugarici se to dogodilo i kad su se pomirili,ja je pitam što bre? a ona kaže pa rek'o je da me voli i da mu je žao.
***.:hahaha1:
Da mu je nešto stvarno značila ne bi je zajebavao na svakom koraku.:roll:

Devojka prosto laze samu sebe(imala sam talvo iskustvo i znam sta govorim)..cinjenica je da ako mu vec nesto znaci to ne bi uradio ali sta sad?hmm
Dok ne budes u takvoj situaciji ne mozes nikome da sudis ,ta devojka je prosto preevise zaljubljena:heart::mrgreen:
Hm a na tu temu da ako nekog kao volis i snjim si a upoznas osobu koja te neodoljivo privuce mi je totalno bezveze...svog decka nikada ne bi prevarila ma koliko god da mi se neko svidja,ali ako vidim da taj decko ne vredi ni 5% da on radi sve i svasta e onda bih razmislila o tome...to sve zavisi ne mozete da kazete samo da ili ne..
Ljudi to vecinom rade da bi se osecali bolje...:)

Back