Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nazalost bila sam u takvoj situaciji i jos volim tog decka ali mu nisam oprostila niti cu
Nikad ne reci nikadok je sve to ali navedi slucajeve u kojim bi oprostila prevaru sto se mene tice nikad ne bih
Mozhda je mazohista. (: Ja, bogami, ne bih mogao da oprostim, jer mi to predstavlja povredu mog ega, a ja sam suvishe ponosna osoba da bih preko tako necheg preshao.
Kakva god da je u pitanju - chisto fizichka ili neshto vishe, svejedno ne bih oprostio.
Jednog dana bi ti sigurno bilo zaoNaravno,ako je postojala ljubav.Ali,moje pitanje se odnosilo na postavljacicu teme.Ako je verovati njenom nicku ona ima 14-est godina.Daj,molim te sta sam znala sa toliko godina?Jeste povredjena i razocarana ali to ce joj se desiti jos 1000 puta.Zivot ide dalje
Bilo bi mi sigurno zhao neko vreme, ali bih preboleo, jer, da se ne lazhemo, ja sam strashan egoista i najvazhnija sam osoba samom sebi i poslednje shto bih dozvolio jeste da neko pravi magarca od mene.
Jednog dana bi ti sigurno bilo zaoNaravno,ako je postojala ljubav.Ali,moje pitanje se odnosilo na postavljacicu teme.Ako je verovati njenom nicku ona ima 14-est godina.Daj,molim te sta sam znala sa toliko godina?Jeste povredjena i razocarana ali to ce joj se desiti jos 1000 puta.Zivot ide dalje
ili slučajna (može li uopšte biti slučajna?)
Nisam bio prevaren ali ne, ne bih tolerisao jer znam kako me najmanje nepoverenje iritira i hladi.
Izvini, nije bio nasilan, ali slucajno sam spavala s njim, nije namerno.
xexe
Naravno,mislim da svako ko prevari(TO ZNACI DA VEC IMA NEKOG)zna sta radi,i planira to
Ne mora da znaciMoze samo da se desi,bez plana.
Nisam bio prevaren ali ne, ne bih tolerisao jer znam kako me najmanje nepoverenje iritira i hladi.
Izvini, nije bio nasilan, ali slucajno sam spavala s njim, nije namerno.
Kad sam napisala slučajno, mislila sam neplanski, nenameravano, niste to hteli sve do tog momenta... ali ni u tom momentu se mozak ne isključuje te se zato u zagradi ispravih.
Dosadno mi je pa pratim ovu temu iako sam godinama daleko od tinejdzerke.Ajde,molim te reci mi,jer mi nije jasno-kako to sex ,zbog kog se posle kajes, dodje neplanski?Secam se,davno bese,jos dok traje ona faza pica i price znam da li bih htela sa njim nesto vise ili ne.Tako uradim i nema kajanja