Razumem, razumem. Ali mislim da vi ženske kao opravdanje tražite u osećajima. Prevara je prevara. Ispadosmo mi muškarci objekti seksa bez osećaja. Pa moramo mi muškarci da se borimo za ravnopravnost. Osećaji mogu biti razni : Drugarstvo, prijateljstvo. sa nekim da se lepo osećaš u društvu ... A onda šta bude, biće itd.
Razumijem ja da je dirnuta sujeta,i da imas potrebu da branis muski rod.Nisu svi kao ti...ali ne razumijem to da je dovoljno osecanje neke blage prisnosti da bi se prevario bracni drug.
Kazi koliko ozenjenih znas koji izlaze uvece,a da je to normalan izlazak s drustvom.Vecina gleda kako prici nekoj klinki kojoj moze da prica prazne price,a ona mu onako naivno vjeruje.Mozda time nadoknadjuju svoje propusteno momkovanje.Znamo da joj nije prisao radi razgovora.I da li je to slucajna prevara,ja bih rekla namjerna.A opet koliko je zena koje idu uvece i salecu mlade momke,eeee to jos ne videh.
Kod zena nema ono idem obrlatiti onog za jedno vece,zene pretezno traze utehu u nekom drugom(opet kazem ne generalizujem ni za zene ni za muskarce)i to jesu osjecaji,koji obicno prerastu u ljubav.A muskarac moze imati njih 50 dok ne naidje na onu koja ce mu zavrtjeti mozak.
Ima razlike,i to svi znamo.Niko ne kaze muskarci su bezosjecajna stvorenja,taman posla.Imam muza i sina koje neizmjerno volim,bilo bi ruzno da blatim muski rod,kazem samo uopsteno.
Ja bih odmah osjetila da me muz prevari,i mislim da ne bih oprostila,jer nasu porodicu gledam kao svetinju,a i sebe izuzetno cijenim,i to bi bilo veeeeliko ponizenje.
Sad ce mnogi misliti, evo otrcanih fraza.Ali nije,ako smatra da nema sve u braku,nek se razvede i zivi slobodan zivot,ne bih ga zadrzavala.To sam mu stavila do znanja jos prije braka,i zna ako bi me prevario rekla bi mu zbogom za sva vremena.Za sebe tvrdim da sam jedna zrela,stabilna zena i da nikad,ali nikad ne bih uradila ni najmanju sitnicu kojom bi mogla dovesti do toga da se muz ili djeca zbog mene zastide.Za mene bi to bilo smak svijeta.