rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
kako biste vi reagovali da vas prevari decko ili devojka i to saznate tako sto nadjete neku cudnu poruku ili ime u telefonu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako biste vi reagovali da vas prevari decko ili devojka i to saznate tako sto nadjete neku cudnu poruku ili ime u telefonu?![]()
kako biste vi reagovali da vas prevari decko ili devojka i to saznate tako sto nadjete neku cudnu poruku ili ime u telefonu?![]()
pa ovako..
nemam ni decka, ni devojku
misove mu poljubim,
nema ko da me prevari...
c c c c
po cijem telefonu ja da preturam??
Evo ti moj, pa ga preturaj do mile volje.
e hvala ti
da ga preturam kazes a?![]()
@tema
samo da kazem da mi POSEBNO idu na mooda ovi sto NIKADA nisu ni pozeleli da virnu u tudji (iliti partnerov) telefon.
teo sam da im kazem - ne ser'te...
Evo ti moj, pa ga preturaj do mile volje.
Ako nadjes neku takvu poruku, slobodno nemoj nista da radis
@tema
samo da kazem da mi POSEBNO idu na mooda ovi sto NIKADA nisu ni pozeleli da virnu u tudji (iliti partnerov) telefon.
teo sam da im kazem - ne ser'te...