Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Zbog cega dolazi do prevare u Braku? Sta ako se prevara dogodi,kako dalje,da li se moze u nekim slucajevima oprostiti?
Koje je vase misljenje?
Koje je vase misljenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema praštanja.šut karta!E pa sad zavisi,ako onaj ko je prevario traži oproštaj ili se kaje pa ljudski je oprostiti mada ostaju ožiljci
I u većini slučajeva će prevaru ponoviti opet iako mu je oprošteno.
A šta kad jednostavno ne želi oproštaj ,kako mu onda oprostiti, da trčim za njim i molim ga da ne ponavlja da želim oprostiti,
E pa nema više poniženja. Dalje svako svojim putem koji je izabrao. Obično ipak dodje do kajanja ali vrlo kasno...![]()
Moze se desiti ako ozenis ili se udas za budalu. A nema oprostanja, samo razvod..
E bas si different from others,kad već hoćeš Engleski, popravi tu prvu reczenu treba voleti,maziti i ugadjati a ljubavnicu odrati od kurrca
jedino je problek ako je oderes posteno pa se zaljubi pa joj pada na pamet da ti dolazi u pol noci na kucu pa da se dernja ispred prozora
treba mrkati sa strane ali nikako psiho zenske i nikako ne iz blizine
i nikako neku koja ti poznaje zenu ili sl
Naravno da može.Ne razvodi se svaki brak zbog pič.. e ili đo.. e! D'izvinte što sam prosta.Šta više, mislim da se ljudi ponajmanje razilaze zbog, aj'd da ga nazovem "vanbračnog" se. a.Ali postoje mnogo gore stvari i gore prevare,koje se ne bi trebale opraštati. Ali, sve je to od čoveka,do čoveka.Moje mišljenje je da ukoliko bih i oprostila, ne bih nikad zaboravila, pa bih mu " exkurziju" debelo naplatila!Toliko "debelo" da mu se više nikad ne bi isplatilo!Zbog cega dolazi do prevare u Braku? Sta ako se prevara dogodi,kako dalje,da li se moze u nekim slucajevima oprostiti?
Koje je vase misljenje?
Pogledajte prilog 660066
Zato postoje zabave gde je diskrecija zagarantovana. Nije da to opravdavam,ali od dva zla, biraj uvek manje.Ljudi hoce da se zabave ali da ipak imaju gde da se vrate.
Ljudi hoce da se kurvaju malo a da su u braku? To je isto kao kad pitas narkomana jel se drogiras, a on kaze pa znas kako u jednu ruku da a u drugu ne..Ljudi hoce da se zabave ali da ipak imaju gde da se vrate.
Covek obicno uzima ono sto mu je dostupno, nema tu mnogo racunanja.Zato postoje zabave gde je diskrecija zagarantovana. Nije da to opravdavam,ali od dva zla, biraj uvek manje.
Da, vecina, i to sto neko vara uopste me mora da znaci da je nesrecan u braku, samo hoce da proba nesto novo.Ljudi hoce da se kurvaju malo a da su u braku? To je isto kao kad pitas narkomana jel se drogiras, a on kaze pa znas kako u jednu ruku da a u drugu ne..
Ili još bolje... na vrata ti se pojavi baja od njenog muža ili dečka, sa žarkom željom da te se "rotosilja"!zenu treba voleti,maziti i ugadjati a ljubavnicu odrati od kurrca
jedino je problek ako je oderes posteno pa se zaljubi pa joj pada na pamet da ti dolazi u pol noci na kucu pa da se dernja ispred prozora
treba mrkati sa strane ali nikako psiho zenske i nikako ne iz blizine
i nikako neku koja ti poznaje zenu ili sl
Verujem...jer ne misle o posledicama.Covek obicno uzima ono sto mu je dostupno, nema tu mnogo racunanja.
nema praštanja.šut karta!
bio veran i ostacu veran do kraja zivota
Manastirka nemoj da se pravis, da ti dodje neki u A6 s line prevarila bi ti
Najpoštenija varijanta!Ali nije to za svaku budalu!ako ti je dosadno u braku razvedi se a ne da praviš budalu od bračnog druga
Kojih obicno i ne bude jer se nista ne sazna.Verujem...jer ne misle o posledicama.
Ja sam anđeo kad su prevare u pitanju.ANĐEO.Manastirka nemoj da se pravis, da ti dodje neki u A6 s line prevarila bi ti