prevara u braku

Ja bi mu vratila cisto da on oseti kako je to biti prevaren, ponizen i izdan. + promeni bravu

Zena koja bi ovako postupala bi bez sumnje postala najomiljenija medju komsijama i kolegama. :malav:

Ono ako muz pet puta opali svalerku mora mu se uzvratiti istom merom, ili ako muz drnda tri razlicite sojke opet mu se mora adekvatno odgovoriti... onda bolje snajka da predje u profesionalke... :malav:

Mora se voditi racuna o sebi, o svom dostojanstvu, a ne srljati u te neke navodne "osvete".

Hvala na vasem vremenu i misljenju. Kao sto sam vec napisala htjela sam da vidim misljenja drugih i jeste da je misljenje kao dupe da ga svako ima kao sto je neko vec napisao ovdje, ali mi je bilo potrebno. Kakvo god ono bilo.

hehe, ajde lijepo priznaj da ti je muž situiran, čim se toliko dvoumiš, svaka normalna dostojanstvena žena bi ga šutnula nakon prevare i trpanja u drugu...
ne možeš mene da prevariš...:)

- - - - - - - - - -

kupio te čoek za šaku evra po svoj prilici...užas bre...što nisi završila sa nekom siromašnijom ljudinom od čovjeka, možda bi taj bio veća moralna gromada od ovog...uopšte mi vas nije žao...:heart:

Back