gost 159591
Poznat
- Poruka
- 8.252
Naravno da ima razlicitih motiva izmedju svake po naosob . To je individualna stvar .
Medjutim , postoje neke zakonitosti , koje su uzrokovane razlicitim prirodama muskaraca i zena .
Meni se cini , da muskarci svoje zene varaju najcesce ( dakle, ne svi ) , zbog posebne vrste straha od smrti . taj strah , po meni , nije racionalan , kao kod zena , obzirom da zene kontrolisu zivot , za razliku od muskaraca . A kontrolisu ga , samom svojom ulogom i morfologijom .
Usled tog straha od smrti , najveci broj muskaraca ima strahovitu potrebu za samodokazivanjem . to samodokazivanje , cesto je zavodjenje i spavanje sa nepoznatim zenama .
Preljuba muskaraca , zato nema tezinu i zapravo , najcesce , muskarci koji varaju svoje zene zaborave sta su radili i vracaju se kuci gde i dalje vole svoje zene i svoju porodicu . Nemaju pojma ni ko je zenska osoba s kojom su spavali.Cak ni ime . Nista . Ilio imaju sasvim povrsna saznanja . U svakom slucaju , najcesce ne osecaju nista prema osobi s kojom su legli u krevet .
Procenat takvih slucajeva je jednostavno preveliki , da bi se uzimao u obzir slucaj i da bi se govorili da je to potpuno induividualno .
S druge strane , kad zene varaju , najvcesce ima emotivnog angazmana i viseg smisla . Zenska preljuba je u tom pogledu daleko ozbiljnija stvar . ( naravno da ima i drugacijih primmera , no govorim o vecini slucajeva ) . Zene varaju iz temeljnijih razloga . Uvek znaju ko im je ljubavnik .
Bar one koje imaju izgradjen stav o odnosima muskaraca i zena .
Daklem , ako se pazljivo posmatra , vidi se da tu i te kako ima razlike .
Mislim da nije isto , a i da ne treba da bude .
Mislim da je mnogo vise zena koje varaju seksa radi ili uzbudjenja radi ili avanture radi ali ukorjenjeno je misljenje da zena cak i kad je ljubavnioca mora biti neka emotivna, romanticna dusa i u protivnom nije zena. Nagon, prolaznost, sarenilo, kroz vjekove je pripisivano kao osobina muskaraca i zena je zenstvenosti svoje radi ne sme poseovati. A poseduju i te kako. I zene varaju da bi imale seks i nista vise, i zene varaju jer im je dosadio covek uz kojeg zive, i zene varaju tek da malo osveze svoj zivot. samo kriju.
Muslkarci varaju jer zele neznost. Varaju i zato jer su zaljubljeni. Varaju jer vole. Varaju jer im je potrebna toplina pa i sigurnost. Ali kriju. Sve te stvari i osobine rezervisane su iskljucivo za zene i oni ih se stide. Mnogo je vise onih sto varaju jer osecaju nesto prema ljubavnici nego sto mislis. I pamte ime i te kako. Ali, zaboraviti ime zeni sa kojom si proveo noc je tako muski i stoga zaboravice ga i kad je to nemoguce.
), već je stvar u tome da je tako intiman, tako naš.