Preuvelicavanje zenske lepote

1661603426468.png

Zasto da ne.
Mozemo da napravimo i takmicenje neko.
Samo nemojte da preuvelicate lepotu vaseg kulinarskog umeca.
Ne razumem. Kakvo je to preuvelicavanje? Od bake i ujne sam naucila puno i kao srednjoskolka pocela naveliko da spremam, jer je majka bila bolesna. Kuvam, jer je jeftinije i zdravije. Volim kad kuca mirise na dom. Mirisi i jesu deo secanja. Lepota kulinarskog umeca je kad cujes da svi cute i mljackaju za stolom.
Kako zivim u Nemackoj, tesko ce iko mljackati za mojim stolom. Ovde sta god ko napise, izvrgava se podsmehu, jer ispada da se samohvalis.

Trenutno jedem samo zdravu hranu.
Tako da slobodno odvoji jedno parče proje za mene. 😉
Ne da je dobra! Socna, mekana... Uopste nije suva. Samo treba potrefiti kolicinu tecnosti, jer integralno brasno pije dosta tecnost.
A posto si musko, pa ne kuvas, eventualno fazon smuti-prospi, probaj chia seme, ubacis lan, suncokret, voce, ili napravis avokado pastu sa belim lukom, maslinovim uljem i pavlakom..

Ne da je dobra! Socna, mekana... Uopste nije suva. Samo treba potrefiti kolicinu tecnosti, jer integralno brasno pije dosta tecnost.
A posto si musko, pa ne kuvas, eventualno fazon smuti-prospi, probaj chia seme, ubacis lan, suncokret, voce, ili napravis avokado pastu sa belim lukom, maslinovim uljem i pavlakom..
Sto? Invalid covek, nema ruke? Da znas da sam videla kako ljudi nogama kuvaju

Back