- Poruka
- 72.430
Pa ova gore princezica sa biserima sta vex.Za koga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ova gore princezica sa biserima sta vex.Za koga?
Jel vidis sta sad radi.Sta si se uprpo od zemunca![]()
Ide jedna cmokaJel vidis sta sad radi.
Srrasno, znaci bezobrazna si. Posle kao ja fina ja super.
Nije moja tema.Izi kenya samo da znas, nema nista medju nama. Nego zahebava navlaci. Znas je bolje od mene.
Tako je, bezi sad, pravo u pijamu. Pokrij stopala da te nesto nije ispod kreveta. Ponesi i shlagIde jedna cmoka
Bezim na spavanje
Mozemo da se zezano ali ne da me ne volisA hoce da zeza a ne prihvata na svoju stranu zez. Oke oke
On je simpa al se opireNije moja tema.
Ali lepo je kad se ljudi šale i zabavljaju.
Slooobodno, kao da je tvoja tema drug. Ja sam uvek za sprdnju i raspolozenje.Nije moja tema.
Ali lepo je kad se ljudi šale i zabavljaju.
Znam, znam, nego tema je valjda fizicka lepota...Pa ova gore princezica sa biserima sta vex.
Laku noc, lwpo pajki.Mozemo da se zezano ali ne da me ne volis
To je kao sa prdežima, ne valja ih zadržavati.Sramota me pred drugima.
P sad ako zelis da kacis slichke lepih devojaka, udri, raspali.Znam, znam, nego tema je valjda fizicka lepota...
Ne postizavam od seksa inače bih drkao svaki dan.To je kao sa prdežima, ne valja ih zadržavati.
HahahaNapokone, preuveličaj me po guzzici!
lajk a hot potOtišla je Meduza, sad me pljesni!
Da zacrveni.![]()
Volis Turke .A muškarci.. i njih malo, kod njih mi je važnije telo. A što se lica tiče pogled, da li je inteligentan, pronicljiv. I generalno stav.
Hm
Aidan Turner, ali ne bilo gde, npr, no možda mi se takođe sviđa kao ličnost jer sam ga zapazila u ulozi.
Pogledajte prilog 1211405Pogledajte prilog 1211407Pogledajte prilog 1211408
Да. То раде несигурни. Они који мисле да ће спуштањем других дати себи на важности.Na ovo cu ozbiljno odgovoriti.
I meni je ruzno kad vidim da se neko ponasa tako nadmeno i tim odbijanjem pokusava drugu stranu da ponizi i ismeje. Pogotovo kad to radi pred svima, a nema potrebe. Moze i lepo da se kaze.