I ona je tebi lepa?Za one koji ne znaju Linda Blair.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ona je tebi lepa?Za one koji ne znaju Linda Blair.
Ne samo da je lepa nego i ultra seksi.I ona je tebi lepa?
Htedoh nesto napisati.. Neka..Ne samo da je lepa nego i ultra seksi.
Ne, ne, sve ok... Ni ja ne volim te dorade... Nego me u necemu podseca na mene...To nije silikonska i izvestacena photoshopovana lepota ,nego prava prirodna ,gde je svaka zena licila na sebe a ne jedna na drugu.
Kapiram ...Linda je delovala mladoliko pogotovo u licu a u telu zrela zena .Ne, ne, sve ok... Ni ja ne volim te dorade... Nego me u necemu podseca na mene...
Zapravo je kao neka devojcica u telu zene, nekako joj se telo i glava ne slazu.. Telo.. Ok.. Ali.. Kad joj pogledas lice, kao neka tinejdzerka, nekako kao moje lice. A ja to baaas ne volim kod sebe. Volela bih da imam malo ostrije crte lica.
Bas tako. Dobro si razumeo poruku. Samo malo ostrije crte lica da ima na to telo. To bih i kod sebe promenila.Kapiram ...Linda je delovala mladoliko pogotovo u licu a u telu zrela zena .
Linda ima tu neku nevinu lepotu u kombinaciji sa vragolastim ,danas je to retkost ,ako podsecas na Lindu iz mladjih dana onda racunaj da imas neku autenticnu i unikatnu lepotu.Bas tako. Dobro si razumeo poruku. Samo malo ostrije crte lica da ima na to telo. To bih i kod sebe promenila.
sad je trenutak da posaljes pp korisniciLinda ima neku tu nevinu lepotu u kombinaciji sa vragolastim ,danas je to retkost ,ako podsecas na Lindu iz mladjih dana onda racunaj da imas neku autenticnu i unikatnu lepotu.
Opasna sisad je trenutak da posaljes pp korisnici![]()

Znam da imam. Mada ja se sebi uopste ne svidjam, ali volim i postujem sebe. Mogu biti presimpaticna, sexi, neobicna.. Ali klasicno lepa, ma ni blizu, miljama daleko.. Upravo to nesto, sto se nikako ne slaze jedno sa drugim, i privlaci.Linda ima tu neku nevinu lepotu u kombinaciji sa vragolastim ,danas je to retkost ,ako podsecas na Lindu iz mladjih dana onda racunaj da imas neku autenticnu i unikatnu lepotu.
Miki se unakazio ,ono mu nije trebalo...Stalone takodje ,barem Svarceneger se jos drzi .Znam da imam. Mada ja se sebi uopste ne svidjam, ali volim i postujem sebe. Mogu biti presimpaticna, sexi, neobicna.. Ali klasicno lepa, ma ni blizu, miljama daleko.. Upravo to nesto, sto se nikako ne slaze jedno sa drugim, i privlaci.
Kao ona fora, zenama su muzevni likovi sa oziljcima, ili nekom tom forom, veliki nos, neka neobicnos... Kao Miki Rurk, ne ovaj danasnji, izoperisan do bola, vec onaj Miki, kakvog ga pamtim sa Kim B.
***** je čudo.O cemu se radi?

Slazem se apsolutno sa tobom. Ne unizavam sebe ako govorim o sebi onako kako sebe vidim.. A sebe dozivljavam kao vrcavu osobu, ne razmisljam toliko o svom izgledu. Trudim se da izgledam onako kako se osecam, zenstveno. Ionako cu za 10,15ak godina biti zena srednjih godina, te ne igram na kartu izgleda, koji je ionako toliko prolazan. Covek mi kaze da sam lepa i zgodna, a ja nekad ne umem da kazem ni hvala. Zbunim se, jer zaista ne mislim tako. Rekla bih tad najradije, ma 'ajde molim te, ucinilo ti se, ali nekako je neumesno ubedjivati se na tu temu i onda je i menjam. Napisah vec negde ovde, najlepsa je strast u coveku. Sve ostalo je diskutabilno.Miki se unakazio ,ono mu nije trebalo...Stalone takodje ,barem Svarceneger se jos drzi .
Nemas zasto da unizavas sebe ,budi ono sto jesi ,prirodna ,spontana nema nista lepse od toga.
Negde sam citala da je imala psihicke probleme. Sa muzem je otisla na sastanak na slepo. Zanimljiva osoba, privlacna je svakako. Ima ono nesto.. Nije deo holivudske bare, drzi do sebe, privatnost cuva.Dve vrste 10ki za mene:
jedna ono cela ličnost plus izgled, tu zgledu može nešto da se zameri, ali je ipak 10. Primer (mlada, srednje, starija). Znam da nije samo izgled, jer nema lepo telo tako kao lice, ali ako je neko za mene 10, ona je...
Pogledajte prilog 1211392 Pogledajte prilog 1211394Pogledajte prilog 1211393
Druge desetke su ono ribe i po. Ima ih i po bgdu.. ali za mene treba da imaju oblo telo, mekano, ne mršave, lepa faca, lepa kosa, dobre noge, guza, struk, sise, ono sve. Pa sad, nemam mesta više za sliku![]()
lepsa kao starija, treca slika najbolja, prva kao da je krenula na njivuDve vrste 10ki za mene:
jedna ono cela ličnost plus izgled, tu zgledu može nešto da se zameri, ali je ipak 10. Primer (mlada, srednje, starija). Znam da nije samo izgled, jer nema lepo telo tako kao lice, ali ako je neko za mene 10, ona je...
Druge desetke su ono ribe i po. Ima ih i po bgdu.. ali za mene treba da imaju oblo telo, mekano, ne mršave, lepa faca, lepa kosa, dobre noge, guza, struk, sise, ono sve. Pa sad, nemam mesta više za sliku![]()
Bila je dugi niz godina deo jedne sekteNegde sam citala da je imala psihicke probleme. Sa muzem je otisla na sastanak na slepo. Zanimljiva osoba, privlacna je svakako. Ima ono nesto.. Nije deo holivudske bare, drzi do sebe, privatnost cuva.
e da, ona je bas slatkicaNina Jankovic
I Kim je bila zestoka Lujka.. Pa evo i Megan Foks..Bila je dugi niz godina deo jedne sekte
Kaze da su je uvukli izmanipulisali u njenom najranjivijem periodu
Meni recimo ova glumica zajedno sa Kim Besinger, oduvek su mi bile prelepeDve vrste 10ki za mene: