Pretvarati se da si nevin

Wise Owl

Ističe se
Banovan
Poruka
2.632
Pročitao sam ovde na forumu post nekoga (ne sećam se nick a nije ni bitno) koji je rekao kako se kada je imao preko 30 pretvarao sa ženama da je i dalje nevin što je njih navelo da ga požele i da mu "skinu" nevinost. Meni je ova tvrdnja pomalo smešna, međutim, hiljadu ljudi i hiljadu ćudi. Imate li iskustava sa ovakvim stvarima? :kafa:

Jedna mi je čak rekla da ona razmišlja o tome da bi nekada možda mogla da se naloži i na rođenog brata... Pa, ako ima toga što ne bi bilo i tih koje se lože na nevine. Kao što imaš i tipove koji se lože na nevine, kao, eto, oni su "otpakovali" nekoga.

Lično se nisam sa tim susretao da sam čuo, ali siguran sam da postoji.

Jedna mi je čak rekla da ona razmišlja o tome da bi nekada možda mogla da se naloži i na rođenog brata...
Sweet home Alabama.
punogrinova-1.gif

Pročitao sam ovde na forumu post nekoga (ne sećam se nick a nije ni bitno) koji je rekao kako se kada je imao preko 30 pretvarao sa ženama da je i dalje nevin što je njih navelo da ga požele i da mu "skinu" nevinost. Meni je ova tvrdnja pomalo smešna, međutim, hiljadu ljudi i hiljadu ćudi. Imate li iskustava sa ovakvim stvarima? :kafa:
Misliš, da li imamo iskustva da to pročitamo na forumu? Ja sam to propustio😍

Ја сам баскуз. Никако на ту нимфомајку да налетим!

Брт, ево из прве руке потврда да то може да упали код жена. Вероватно та бројка није велика, али ако наиђеш на неку такву, њу сигурно ради тај моменат.

Такозвани мајчински инстикат без родоскрнављење. #ДвеЗунзареСједанМухопич

Nisam nikada upoznala ženu koju to privlači, ali verovatno ima i onih koje vole da budu učiteljice.

Back