PRETUČENA MINA LAZAREVIĆ Muž je prebio, pa pucao iz automatske puške

Da je Novak Djokovic, ne bi bilo strasno, ali posto je neki poluanonimni baletan - gotov je.

Sad sam i blogerka Vecito zaljubljena

Lupas cico, ovaj se zaista pokazao, pa i da je Predsednik Ujedinjenih nacija, mnogo je.

Ako je istina ovo sto pise, Mina se pokazala i kao majka i kao zena, kada je odvela decu i vratila se da mu ebe kevu.

Poslednja izmena:
Ja sam na "Pozoristu" i "Filmu" raskrinkala nasu "umetnicku" scenu i zbog toga sam proganjana, sto od ljudi odavde, sto od pozorisno-filmske mafija. Ipak, istina izadje na videlo, pa eto i njih dvoje.

Sada sam i blogerka Vidim, interesovanje raste

Cico, daj neku svoju vrelu fotografiju, da vidimo ima li razloga da interesovanje raste.

A zasto odma muza osudjujemo, mozda je delovao iz samoodbrane, mozda mu je ona udarla samar ili ga psihicki zlostavljala godina i njemu puknuo film...

Inace ta Mina me meni deluje kao da ima kilometarski jezik...

Azdaja...

Možda, možda, možda...sve vezano za njega je uz "možda" a to što mu ništa ne fali, što nema povrede nikakve, to kao nema veze?
Pazi, ima kilometarski jezik?..pa sve i da ima on ima oči i uši i on je birao za ženu...
Ona pretučena a sama kriva?..pa jeste li nekad u svom životu dobili batine od bilo koga?..znate li koliko je to opasna stvar?..znate li koliko
utiče na psihu, alarmira strah u čoveku?..znate li bre vi išta osim da osudjujete ljude koji su upali u takve veze sa bolesnim umovima?
Nikome na čelu ne piše da je bolesnik i umobolnik...izvući se iz takvih veza je najteža stvar na svetu, često i nemoguća..
Molite boga da vam se ne desi slično...ponašali biste se isto kao i većina maltretiranih žena...licemeri jedni...

Kakav uzas nad uzasima, da pretuče zenu šta god da je uradila..,
balkanski mantalitet vekovima negovan u stilu udri po gubici...
a što se nije prostačina učlanio u box klub pa tamo lepo kaze
ja sam mnogo besan oću da se bijem...pa da ga malo dovate
oni besni ko i on,verujem da bi posle toga bio ko mala maca:vudu:

Tacno tako.

Ja zenu tucem tri puta dnevno! :evil:
Na zalost ne dobijamo medijskog prostora niti malo. To sto je ovaj ovu pretukao skloni smo da komentarisemo!

Ima zena koje to vole, mazohiste.

Ipak, i njima jednom dosadi ili nadju drugog (mozda potencijalno boljeg "tabaca").

- - - - - - - - - -

Onaj ko šutne mačku bez da trepne, šutnuće i tebe, sasvim sigurno...

Ma ne mislim na muske, nego uopste, kad ti se mota oko nogu i dosadjuje.

Ona je nedavno u jednoj emisije pricaka tokiko o svom idealnom braku da mi se ucinilo da cita bajku, eto tacno sam znala da laze.

Ona nije znala da u kući ima automat i ostalo?Mnogo je ona naivna.

A ko zna šta mu je sve radila,muškarci su se povukli pred ženama i žene u braku vode glavnu reč a muškarac ćuti i trpi dokle može.

Ja zenu tucem tri puta dnevno! :evil:
Na zalost ne dobijamo medijskog prostora niti malo. To sto je ovaj ovu pretukao skloni smo da komentarisemo!

Tako brate crnogorski,disciplinuj ti to ;)...mada i vi Crnogorci ste se povukli pred ženama,imam vikendicu blizu Novog pa znam kako je i kod vas po kućama.

Poslednja izmena:
Kerky, ne brini, ja tebe nikad neću da bijem. :heart:

Mani se ti mene Reeferu, gledaj svoja posla i svoj brak, ko te pita?

I meni se cini ta toj treba neki MASTER!
:fdlan:

Nije smesno ali moram da se nasmejem na tu rec. :lol:

Imala sam i imam sestru (daljnju) koja je u sva tri braka imala 3 "bijaca", pa u kome je problem ako ne u njoj pre svega? :lol: (i nevezano za temu).

Mislim, stvarno postoje takve zene.

Балетан са салцетом на стомаку? :think:

Па да, то је наш балет. Кад их видиш на сцени као растрчале козе по ливади.

Sofija,ti voliš balet? Ja ne,više volim cirkus i ono zezanje po trapezu,klovnove,zmije,slonove..kupim kokice i extra se uvek provedem :D

Sofija,ti voliš balet? Ja ne,više volim cirkus i ono zezanje po trapezu,klovnove,zmije,slonove..kupim kokice i extra se uvek provedem :D

Волим балет.

Али наша балетска сцена је очајна да очајнија не може бити.
Опште расуло у опери и балету у Србији.

Волим балет.

Али наша балетска сцена је очајна да очајнија не може бити.
Опште расуло у опери и балету у Србији.

Dobro..naravno da poštujem šta ti voliš...a,pa rasulo je u u svemu u Srbiji..ne znam gde nije...možda neka strana firmica sa 50-ak radnika koji će reči da su zadovoljni.

Back