Pretučen Nikola Sandulović?

To nije baš isto što i podrška, a o ovo o Briselskom sporazumu je fakat, nastavili su sa Tadićevim planom kad je dotični pristankom (uz fanfare) da o tome ne odlučuje SB UN u kom Rusija i Kina imaju pravo veta stavio Srbiju pred svršen čin.
Kosmet je izgubljen 1999 pod vođstvom SNS odnosno preteče te stranke.

Tadić je onda uspeo da ga povrati diplomatski

Ali Vučić ga je opet izgubio 2013

VIdi se da podzavaju potpisane sporazume. A potpisao ih je Vucic, direktno ili indirektno.

Naravno da podrzavaju i njegovu politiku prikljucenja Srbije EU, sto je takodje izdaja Srbije.
Kakvo prikljucenje EU :mrgreen: , pa mi smo na laznom putu samo zbog pogodnosti za nasu ekonomiju, ne zelimo nikada da udjemo...
Sto se tice Vucica , on ne hapsi one koji su ucinili Banjsku, oni su ista ekipa i dobro se slazu...Sve sto vi nazivate izdajom Kosova su dokumenti koji su potpisani, ali njima je najbitnije da se ne potpise priznanje i priznanje se zaista nikada nece potpisati...Ovo ostalo sto se potpisuje to ne pravi problem ni nasim kriminalcima sa Kosova, ni nasoj vlasti, ni sluzbi, a i narod nas na Kosovu podrzava ovu vlast, sluzbu i svoje kriminalce....Nema dakle nikakve izdaje u tom smislu u kome vi mislite....Ima izdaje Srbije u smislu sto su kriminalci na slobodi i vode taj narod dole i sto su u sprezi sa vlascu, ali to vi ovde i ne smatrate nekom izdajom...Za vas je izdaja ono sto za Srbe na Kosovu nije izdaja...

Poslednja izmena od moderatora:
To nije baš isto što i podrška, a o ovo o Briselskom sporazumu je fakat, nastavili su sa Tadićevim planom kad je dotični pristankom (uz fanfare) da o tome ne odlučuje SB UN u kom Rusija i Kina imaju pravo veta stavio Srbiju pred svršen čin.
Pa nece one nikad reci Vucic je super, one njega organski ne podnose, ali pomenute poteze podrzavaju time sto ne kritikuju, ili im je jedina kritika sto nije "brze, bolje, jace". A od njih prema njemu to je i vise nego podrska.

Kakvo prikljucenje EU :mrgreen: , pa mi smo na laznom putu samo zbog pogodnosti za nasu ekonomiju, ne zelimo nikada da udjemo...
Sto se tice Vucica , on ne hapsi one koji su ucinili Banjsku, oni su ista ekipa i dobro se slazu...Sve sto vi nazivate izdajom Kosova su dokumenti koji su potpisani, ali njima je najbitnije da se ne potpise priznanje i priznanje se zaista nikada nece potpisati...Ovo ostalo sto se potpisuje to ne pravi problem ni nasim kriminalcima sa Kosova, ni nasoj vlasti, ni sluzbi, a i narod nas na Kosovu podrzava ovu vlast, sluzbu i svoje kriminalce....Nema dakle nikakve izdaje u tom smislu u kome vi mislite....Ima izdaje Srbije u smislu sto su kriminalci na slobodi i vode taj narod dole i sto su u sprezi sa vlascu, ali to vi ovde i ne smatrate nekom izdajom...Za vas je izdaja ono sto za Srbe na Kosovu nije izdaja...

Ako ti znas sta si ovde napisao...

Necu da duzim, sta to treba da potpise Vucic molim te? PA ON JE DE FACTO DAO KOSOVU NEZAVISNOST, oni mogu sasvim lepo da budu, KAO STO I JESU, nezavisni i bez priznanja Srbije i bez ulaska u UN.

Ta prica nije potpisao je takodje IZDAJA jer je on potpisao mnogo, mnogo toga u tim sporazumima sto JE PUT ka nezavisnosti, i to onoj prakticnoj.

Da li ste vi svesni da je Vucic dobio KiM na kome na Severu nije bilo ni jednog siptarskog policajca ako ga ne puste Srbi? Da smo imali zastitne snage, sudove, policiju? Da Siptari nisu smeli da predju most?

SVE TO JE PREDAO ALEKSANDAR VUCIC, i za to CE MU BITI SUDJENO. I svima koji to podrzavaju, jer to je veleizdaja zemlje.

Necu da duzim, sta to treba da potpise Vucic molim te? PA ON JE DE FACTO DAO KOSOVU NEZAVISNOST, oni mogu sasvim lepo da budu, KAO STO I JESU, nezavisni i bez priznanja Srbije i bez ulaska u UN.

Ta prica nije potpisao je takodje IZDAJA jer je on potpisao mnogo, mnogo toga u tim sporazumima sto JE PUT ka nezavisnosti, i to onoj prakticnoj.

Da li ste vi svesni da je Vucic dobio KiM na kome na Severu nije bilo ni jednog siptarskog policajca ako ga ne puste Srbi? Da smo imali zastitne snage, sudove, policiju? Da Siptari nisu smeli da predju most?

SVE TO JE PREDAO ALEKSANDAR VUCIC, i za to CE MU BITI SUDJENO. I svima koji to podrzavaju, jer to je veleizdaja zemlje.
Našoj politici i službi je najvažnije da mi kao država nikada ne priznamo Kosovo. A realno stanje stvari je uvek bilo nevažno...
Ko je po tebi vise izdao i dao Kosova, Milošević svojim potpisom 99. ili sad Vucic ili neko treći?

Našoj politici i službi je najvažnije da mi kao država nikada ne priznamo Kosovo. A realno stanje stvari je uvek bilo nevažno...
Ko je po tebi vise izdao i dao Kosova, Milošević svojim potpisom 99. ili sad Vucic ili neko treći?
I Milosevic i Vucic. A i Zuta banda, time sto je izmestila pregovore o KiM iz UN u EU.

Zato ih sve treba hapsiti - i SPS, JUL, SRS, SPO, DOS-manlije, i na kraju ovu bandu, u kojoj su se zapravo lepo stekli mnogi po pomenutih pod istim sinjelom.

Zato i jesu TERORISTICKO-KRIMINALNA ORGANIZOVANA GRUPA (ne iskljucivo po stranackoj pripadnosti, ima ih iz raznih stranaka, a i koji nisu u strankama, veliki broj ljudi iz drzavnih sluzbi itd), u koju spada i NAZOVI-OPOZICIJA, koja radi na NASILNOM RUSENJU USTAVNOG PORETKA SRBIJE. Nasilje nije samo fizicko, mada i njega primenjuju (Cvijan, Ivanovic, mnogi pretuceni itd), vec moze biti i pravno, medijsko, pa cak i ekonomsko. I SVE TO RADI POMENUTA BANDA.

On jeste ovako malo cudan kao covek, ali potpuno mu verujem sto se tice ovog desavanja i maltretiranja... To jeste slika i prilika naseg drustva i danas i pre vise decenija...Kriminalci, sluzba, vlast, sve su to isti ljudi, oni su bolest ovog drustva...Ali po tome kako se odnosi narod i novinari u odnosu na ovaj slucaj jasno je da mi kao narod ovo zelimo i da smo ovo zasluzili....Ovu bolest sistema....
Твог Николу Сандуловића је, као припадника организоване криминалне групе, хапсио твој Чеда Јовановић током акције Сабља, организоване после атентата на твог Зорана Ђинђића.

Твог Николу Сандуловића је, као припадника организоване криминалне групе, хапсио твој Чеда Јовановић током акције Сабља, организоване после атентата на твог Зорана Ђинђића.
Moj? :hahaha: A tvoj Vuln ga bogme dobro imprebijao....

Gubiš iz vida da se od ‘99. nema nikakvih mogućnosti za kontrolu situacije na Kosovu, a Kurti se ovako qoorchi tek od kad je Bajden zaseo. Nekako mu posle američkih izbora nije padalo na pamet da organizuje one svoje performanse kao pre toga.

Moj? A tvoj Vuln ga bogme dobro imprebijao....
Kolega @kiriku1, čovek ti samo skreće pažnju na činjenice iz biografije spodobe koju ovde iz ko zna kojih pobuda proglašavaš za nekakvu “moralnu vertikalu”.

Kolega @kiriku1, čovek ti samo skreće pažnju na činjenice iz biografije spodobe koju ovde iz ko zna kojih pobuda proglašavaš za nekakvu “moralnu vertikalu”.
Tema je njegovo mučenje...I ja sam sam usput pomenuo da je on malo čudan covek...Ali ti i slični skrenete tu temu i upravo insistiranje na njegovom moralu... Pa I da se bavimo njegovim moralom, nije valjda moralniji ministar koji je dobio sljagu preko nosa i nije valjda to veče maltretiranja od ovoga....A znaš i sam koliko kukas samo za Selakovicev nosić..

Gubiš iz vida da se od ‘99. nema nikakvih mogućnosti za kontrolu situacije na Kosovu, a Kurti se ovako qoorchi tek od kad je Bajden zaseo. Nekako mu posle američkih izbora nije padalo na pamet da organizuje one svoje performanse kao pre toga.
Izvini, ali Kurti moze da se qrci jer mu je veleizdajnik Vucic predao, zajedno sa nasim narodom dole, Sever KiM na tanjiru. Da se sad ne vracamo na faze kako je to uradjeno - udjite u kosovske institucije, izadjite, potpisivanje Briselskog, Vasingtonskog, Ohridskog i ko zna kojih jos sporazuma...

Sad, posle te izdaje i predaje, STVARNO nemamo nikakvih mogucnosti za kontrolu situacije.

Ali bitno da nije potpisao prizanje, jel' da? To sto im ga je DAO DE FAKTO NA POKLON to nista.

Izvini, ali Kurti moze da se qrci jer mu je veleizdajnik Vucic predao, zajedno sa nasim narodom dole, Sever KiM na tanjiru. Da se sad ne vracamo na faze kako je to uradjeno - udjite u kosovske institucije, izadjite, potpisivanje Briselskog, Vasingtonskog, Ohridskog i ko zna kojih jos sporazuma...

Sad, posle te izdaje i predaje, STVARNO nemamo nikakvih mogucnosti za kontrolu situacije.

Ali bitno da nije potpisao prizanje, jel' da? To sto im ga je DAO DE FAKTO NA POKLON to nista.
Sever ste pre ovih predali vi žuti kad ste uz fanfare pristali da se o tome ne odlučuje u SB UN gde Rusija ima pravo veta nego u EU gde ljubljeni vam Danke Deutschland radi šta hoće.

Zaboravio si svoje pisanje o onom svađanju sa svetom?

Sever ste pre ovih predali vi žuti kad ste uz fanfare pristali da se o tome ne odlučuje u SB UN gde Rusija ima pravo veta nego u EU gde ljubljeni vam Danke Deutschland radi šta hoće.

Zaboravio si svoje pisanje o onom svađanju sa svetom?

Potpuno netacno. Zuta banda jeste izdala KiM prenosom pregovora iz UN u EU. Cisto da napomenemo, Miloseviceva banda je prva izdala KiM pre svega ne resavajuci taj problem tokom 90-tih, a zatim i povlacenjem vojske sa KiM i potpisivanjem Kumanovskog sporazuma.

A Sever je Vucic dobio potpuno SRPSKI, i od njega napravio ovo sto imamo danas - da su tamo Siptari ostavili Srbiji samo ono sto NE ZELE da placaju, a to su zdravstvo i skolstvo. A i to verovatno za sada.

Ja sa Zutima nemam nista, ja sam suverenista.

BRUKA ZA DOVEKA: Kurtijev Srbin Nikola Sandulović odao počast OVK teroristi Ademu Jašariju​

https://www.novosti.rs/vesti/politi...lovic-kurtijev-srbin-adem-jasari-pocast-video

Advokat Čedomir Stojković: Nikolu Sandulovića priveli, satima tukli u prostorijama BIA i sve snimali mobilnim telefonom​

https://nova.rs/vesti/hronika/advok...orijama-bia-i-sve-snimali-mobilnim-telefonom/

Ne znam kako vama ovo izgleda ali meni kao neka službina ujdurma. Dakle uz vojni rok naša patriotska vlast i bije izdajnike a za to vreme imamo tablice RKS. Najave da stižu novi zahtevi oko plana za Kosovo.
sto si ubacio VOJNI ROK ?

Back