Military_Shadow
Obećava
- Poruka
- 78
Da da to sam i uradio, Hvala inaceAko si u domu obrati se vaspitacu ili kako se vec zovu ili upravniku doma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da to sam i uradio, Hvala inaceAko si u domu obrati se vaspitacu ili kako se vec zovu ili upravniku doma
Ne volim da se tucem, A i nisam fizicki jak tako da ne treba mi to u opste ni ti ne volim da se tucemMoraces da pokazes zube
Zato si u pravu, Ali ne bi da treniram samo da bi se tukao sa nekim, hvala bogu postoji policija.Pa radi malo sklekove baci se na sport i samopouzdanje,ne mozes da se oslanjas na druge
Pobeda iz odbrane je najsladja.Zato si u pravu, Ali ne bi da treniram samo da bi se tukao sa nekim, hvala bogu postoji policija.![]()
Zato si u pravu, ali problem je u meni sto ja ne smem da treniram bilo sta jer pre 2 godine mi je ugradjena transplatacija bubrega, Tako da ja zivim sa jednom bubregom a moje su nastradale, Zato ne smem da se tucem ni sa kim jer kad bi me neko udario na bubreg ja bi dobio smrdni ishod.Pa radi malo sklekove baci se na sport i samopouzdanje,ne mozes da se oslanjas na druge
Tako jePobeda iz odbrane je najsladja.
Bitno je da cutis na sve provokacije . Mi imamo dugo godina "teroristu" na poslu kome policija nece nista a firma ne moze nista .Ok obijasni cu ti sve, Posto sam ja u domu jer su mi roditelji ostavili kad sam bio mali, Ja sedim sa kopjuterom od dodje kod mene i kaze iz nekog razloga, STA RADIS TO ZNAS DA CU JA DA TI POLOMIM KOPJUTER PREBI CU TE POLOMI CU TE NA POLA, I takve svari, Naravno ja sam se izvukao i rekao druze hoces da mi obijasnis o cemo se radi, i on nastavio sa takvim pretnjama prebi cu te, To su bolesnici sta cu zivot mi je ugrozen inace jer su roditelji krivi za ovo.
Ako cuti jos vise ce razgaliti nasilnika i tortura ce postati gora... slabost privlaci nasilnikaBitno je da cutis na sve provokacije . Mi imamo dugo godina "teroristu" na poslu kome policija nece nista a firma ne moze nista .
Jedino kome mozes da ga prijavis je policija...ukoliko je ozbiljna pretnja....ili ukoliko se nesto Desi.....samo my reci da CES ga prijaviti policijiCao svima, Moze li mi neko obijasniti, Sta treba raditi kad vas neko preti da ce vas prebiti fizicki, dali ste vi imali takav iskustvo?