Quantcast

Pretnja...

Military_Shadow

Obećava
Poruka
71
Pa radi malo sklekove baci se na sport i samopouzdanje,ne mozes da se oslanjas na druge
Zato si u pravu, ali problem je u meni sto ja ne smem da treniram bilo sta jer pre 2 godine mi je ugradjena transplatacija bubrega, Tako da ja zivim sa jednom bubregom a moje su nastradale, Zato ne smem da se tucem ni sa kim jer kad bi me neko udario na bubreg ja bi dobio smrdni ishod.
Pobeda iz odbrane je najsladja.
Tako je
 

Born To Be Wild

Primećen član
Poruka
949
Ok obijasni cu ti sve, Posto sam ja u domu jer su mi roditelji ostavili kad sam bio mali, Ja sedim sa kopjuterom od dodje kod mene i kaze iz nekog razloga, STA RADIS TO ZNAS DA CU JA DA TI POLOMIM KOPJUTER PREBI CU TE POLOMI CU TE NA POLA, I takve svari, Naravno ja sam se izvukao i rekao druze hoces da mi obijasnis o cemo se radi, i on nastavio sa takvim pretnjama prebi cu te, To su bolesnici sta cu zivot mi je ugrozen inace jer su roditelji krivi za ovo.
Bitno je da cutis na sve provokacije . Mi imamo dugo godina "teroristu" na poslu kome policija nece nista a firma ne moze nista .
 

Gruban

Buduća legenda
Poruka
28.475
To se delo krivično delo nekad zvalo ugrožavanje sigurnosti.Moguće da se i sad tako zove.Pretnja "prebijanjem" jeste radnja tog dela ali da bi postojala pretnja potrebno je da ista bude ozbiljna i izgledna.Mislim da se za to delo goni po službenoj dužnosti što znači onaj ko se nadje u takvoj situaciji a želi da se obrati državi za pomoć,potrebno je da se obrati ili policiji ili tužilaštvu.Koliko je to mudro činiti svako treba da oceni nakon svestrane analize konkrektnog slučaja.
 

Babalj

Primećen član
Poruka
833
Bitno je da cutis na sve provokacije . Mi imamo dugo godina "teroristu" na poslu kome policija nece nista a firma ne moze nista .
Ako cuti jos vise ce razgaliti nasilnika i tortura ce postati gora... slabost privlaci nasilnika
Ovo su klinci i vrsnjacko nasilje ovo se vrlo lako rijesi savjetom koji sam ja dao a kojeg je mod obrisao jer nije pravne prirode
 

Top