Ljudi prave greške... i ja grešim. Pravim svakakve gluposti svakodnevno. Ponekad je teško opravdati moju zrelost u svetlu svega toga. Mislim da je normalno imati konflikte, oni su deo upoznavanja. Konflikti ne znače da ne postoji želja da se oni razreše na zadovoljavajući način. Opet, oni su test zdravlja odnosa. Ako se raspadnete posle svađe ili rasprave ili kako god hoćete to da nazovete, vaša želja za odnosom nije bila dovoljno jaka. I nikad nije u pitanju jedan element, odnos dve osobe nije prosto zbir svih stvari koje činite jedno drugom i koje čine vas. I zato ono što nekom drugom ne biste oprostili, ne biste razumeli... njemu ili njoj ipak hoćete.
Nije bilo nikakve sumnje u to da ću ja prevazići to implantiranje mentalne slike, ali morala sam pre toga da postignem dovor sa njim. Njemu sam objasnila šta to znači, mislim... takvo ponašanje i ja verujem da on to više nikada neće uraditi.
On je napravio grešku tom izjavom, ja sam napravila na nekom drugom mestu... i tako idemo zajedno i stalno nešto grešimo, ali na kraju ostajemo zajedno jer tako želimo. Jer nam je lepše da grešimo zajedno, nego odvojeno :-D