Pretnja!

Pera_Zdera:
Evo recimo primer koji sam video.
U kaficu neki lik bas grubo spopada neku devojku....gura je, grli je na silu. Ali fazon je u tome sto se ona bas nesto i ne buni. Na kraju on nju uhati za ruku i bukvalno izgura napolje.

E sad pitanje
1. Kakve su to osobe koje trpe pretnje?
2. Kakve su to osobe koje prete?
3. Da li neko normalan uopste zeli neku takvu osobu pored sebe...mislim na onu koja preti?
Ko zna šta je u pozadini svega toga.
Gledala sam slijedeći slučaj:
Tip maltretira svoju djevojku, vuče je za ruku, urla na nju i tresne joj šamar. U to priđe jedan momak i kaže da je ostavi na miru (jer je iz viđenja zna), ovaj se počne buniti (pero kategorija), prijetiti i ovaj drugi tip ga izvuče iz kafane i da mu takve batine da se pero laka kategorija jedva ustao sa poda. Ne prođe ni minut, dođe njegova djevojka (koju je prije toga maltretirao), uzme ga ispod ruke i ode sa njim. :shock:

Pera_Zdera:
Naravno da bi ih nekako razdvojio..."Alo lafe pa ne radi se to tako"...
Btw nikad u zivotu nisam video da je neki tip osamario devojku na ulici...

Pitanje za tebe: Sta bi ti uradila da vidis da devojka osamari tipa na ulici? :wink:
Bez obzira na to ko koga samara, nista, ali bas nista ne bih uradila, osim ako nije u pitanju neko koga dobro poznajem.
Jer, nemas ti prava da se petljas u tudje razmirice, izvuci ces deblji kraj, sigurno.
Prosle godine sam se setala Bulevarom oslobodjenja s drugaricom, i 20-ak m od nas je bio neki par. Okrenula sam se
prema njima bas u trenutku kada je tip devojci razvalio samar! A okrenuli su se i svi drrugi koji su tuda setali... Noge su mi
se oduzele, to je bio prvi put da vidim tako nesto!
Evo ti jos jedna prica, iz prve ruke je znam: stoje dva para u centru- jedan ceka bus, drugi stoji nesto dalje... nailazi
grupa srednjoskolaca do udaljenijeg para, s motkama, pocinju da mlate decka. Posto nisu nameravali da se zaustave,
decko iz drugog para (sto je cekao bus) vikne: "Alo momci, ubiste ga, dosta je bilo!". Oni dolaze do njega i njegove
devojke, i i njega umlate!
Aha, pa ti sada izigravaj dobricu! Pero, stvari su takve kakve su, i ti tu nista ne mozes! Policija ne radi svoj posao (pitam
se gde su sve one silne pandurke???!) vec sedi po kaficima, tebi moze bilo sta da se desi usred dana, u centru grada!
Niko se nece trzati!!! Tuzno da, ali tako je.

Pera_Zdera:
Evo recimo primer koji sam video.
U kaficu neki lik bas grubo spopada neku devojku....gura je, grli je na silu. Ali fazon je u tome sto se ona bas nesto i ne buni. Na kraju on nju uhati za ruku i bukvalno izgura napolje.

E sad pitanje
1. Kakve su to osobe koje trpe pretnje?
2. Kakve su to osobe koje prete?
3. Da li neko normalan uopste zeli neku takvu osobu pored sebe...mislim na onu koja preti?

Ma daj bre! Jadnica uplašila se pa otišla. Pa brate zar zaista tako misliš????

nsbee:
Bez obzira na to ko koga samara, nista, ali bas nista ne bih uradila, osim ako nije u pitanju neko koga dobro poznajem.
Jer, nemas ti prava da se petljas u tudje razmirice, izvuci ces deblji kraj, sigurno.
Prosle godine sam se setala Bulevarom oslobodjenja s drugaricom, i 20-ak m od nas je bio neki par. Okrenula sam se
prema njima bas u trenutku kada je tip devojci razvalio samar! A okrenuli su se i svi drrugi koji su tuda setali... Noge su mi
Evo ti jos jedna prica, iz prve ruke je znam: stoje dva para u centru- jedan ceka bus, drugi stoji nesto dalje... nailazi
grupa srednjoskolaca do udaljenijeg para, s motkama, pocinju da mlate decka. Posto nisu nameravali da se zaustave,
decko iz drugog para (sto je cekao bus) vikne: "Alo momci, ubiste ga, dosta je bilo!". Oni dolaze do njega i njegove
Aha, pa ti sada izigravaj dobricu! Pero, stvari su takve kakve su, i ti tu nista ne mozes! Policija ne radi svoj posao (pitam
se gde su sve one silne pandurke???!) vec sedi po kaficima, tebi moze bilo sta da se desi usred dana, u centru grada!
Hooligans :lol: ...valjda ja i ti imamo srece da ne poznajemo licno nikog takvog. A jesi li nekad videla neki slucaj da je devojka osamarila tipa? Ili ako i jesi nisi tom slucaju pridala toliki znacaj. Znas uglavnom ni tipovi nisu glupi pa umeju da procene od koga su slabiji i na koga da idu a na koga ne. No naravno da i ja ne zelim da se takvi slucajevi uopste desavaju...da se niko ne samara, ne okrece i ne trza...

-Eva-:
Ko zna šta je u pozadini svega toga.
Gledala sam slijedeći slučaj:
Tip maltretira svoju djevojku, vuče je za ruku, urla na nju i tresne joj šamar. U to priđe jedan momak i kaže da je ostavi na miru (jer je iz viđenja zna), ovaj se počne buniti (pero kategorija), prijetiti i ovaj drugi tip ga izvuče iz kafane i da mu takve batine da se pero laka kategorija jedva ustao sa poda. Ne prođe ni minut, dođe njegova djevojka (koju je prije toga maltretirao), uzme ga ispod ruke i ode sa njim. :shock:
Da, da to je taj slucaj o kom pricamo "nek mi se desi sta mi se desi, ja ga volim"....

Muškarac_bg:
Ma daj bre! Jadnica uplašila se pa otišla. Pa brate zar zaista tako misliš????
Da bre nemam sta da mislim, tako je bilo...
No nije taj slucaj poenta price...jer pretnji ima raznih...trebao sam napisati neki slucaj gde devojka preti tipu...valjda bi onda to neko razumeo...

nsbee:

Kao što pretukoše Rundeka, a niko ništa...

Ne znam... Nikad nisam voleo da se bijem... Ali sada sam u jednom periodu života u kojem bi se suprostavio takvim idiotima... Ma koliko da su jači... Makar me ubili od batina... Mislim da bi izbacio sav nakupljeni bes iz sebe ako bi im se suprostavio... Moguće da bi prošao loše, a moguće i da ne bi... Tako da tvoja konstatacija trenutno ne važi za mene... Ako me neko provocira, vrlo rado bi vratio...

Da sam nadrkan, nikad to ne bih ispoljavao na dragim osobama... Čak štaviše dao bih sve da ih zaštitim, ako osetim da ih bilo ko dira.. Ako me nešto iznervira, kao što su takvi idioti, potrudio bih se da dobijem što manje batina i da oni u što težem stanju izađu iz toga...

Back